31 Mart 2019, Pazar 14:48:04

Ekşi: "İstanbul Havalimanı'nda 405 bini geçtik"

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "İstanbul Havalimanı'nda bugüne kadar 3 bin 214 sefer yaptık ve 405 binin üzerinde yolcumuza hizmet verdik" açıklamasında bulundu.
  • Koca tk yi tarikatci ve imamlar yonetiyor, qkil, bilim, mantik zerrre unurlarinda degil
  • British Eksiye gel bize Ceo ol demis 4 kati para teklif etmis, Tk yi birakamam diye cevap vermis:)))
  • Gerçekten tekrar vurgulamak lazım ki orada eğerki apronda iki üç dakika gezsin nasıl bi lanet yer oldugunu görecektir orda herseyon guzel olması adına . Maaşlarda belli bi artmaların olmaması kendileri ve operasyonlar için tel tel dökülmelere neden olacaktır. Hangi hikmettirki baska yermi yoktuda dag başına yapıldı havalimanı yazık olacak. İnsanları orada tutmak zor olur. Yolcuların oraya gelmeside muaamma görecegiz 2023derken iyice sıçyolar
  • Vicdan azabına eş, kayna kayna Sakarya Öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya NFK YABANCILARA Servis TÜRK Uçuş Ekibine Maaş zammı ne zaman canım isterse.
  • Yediğin hakkımın hesabını öbür dünyada soracağım. Rahat uyuyabilyormusun bilmem.
  • yazık milletin malı thy yi iki gecede taşımak kadar büyük bir hata olamaz bu yanlışı umarım biri görür ve dur der
  • istanbul havalimanı sizin kariyerinizi bitirecek ve thy yi zarara sokucak istanbul halkını mağdur edin bakalım yolu yok izi yok nereye kadar bu iş 29 ekim 2019 doğru tarih
  • Zamlar ne durumda sn müdürüm? Pegasus 29 unda 2 maaş kadar prim dağıttı ve ocak ayında %30 zam yaptı . Biz neyi bekliyoruz hala?
  • Türk Hava Yolları Genel Müdürü Sayın Ekşi, yeni havalimanından yapilan ucuslar hakkında bilgilendirme yapmış.Şirketinin gelecek vizyonundan bir cümle ile bahsetmiş, ucuslarimda THY'yi kullanan biri olarak teşekkürler..Yeni havalimanıda harika olmuş.Sorunsuz bir şekilde birden fazla uçmak nasip oldu.Zamanla herkes burası ile gurur duyacak bence.Emeği geçen herkesin yüreğine eline sağlık.
  • Beyefendinin işi bu sadece.Twiter dan bunu yazmak.İGA ya geçildiği zaman görecek TK nın da nasıl mağdur olacağını.Sıcak OPERASYON'a katılmış mı beyefendi bi söylesin.Daha İGA hazır hale gelmedi.ATATÜRK HAVALİMANI'nın oraya yağmur gibi akacağını,orada nelerin aksıyacağını düşünmüş mü acaba.??

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, "İstanbul Havalimanı'nda bugüne kadar 3 bin 214 sefer yaptık ve 405 binin üzerinde yolcumuza hizmet verdik" açıklamasında bulundu.

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Havalimanı'nda bugüne kadar 3 bin 214 sefer yaptıklarını ve 405 binin üzerinde yolcuya hizmet verdiklerini bildirdi.

Bilal Ekşi, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Zafer Anıtı' İstanbul Havalimanı'nda 405 bini geçtik. 6 Nisan'da taşınacağımız İstanbul Havalimanı'nda bugüne kadar 3 bin 214 sefer yaptık ve 405 binin üzerinde yolcumuza hizmet verdik. Büyük projeler ile 2023 hedeflerimize ulaşacağız." ifadelerini kullandı. 

Ekşi: "İstanbul Havalimanı'nda 405 bini geçtik"

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Tarikatcilar ~ 5 yıl önce
Koca tk yi tarikatci ve imamlar yonetiyor, qkil, bilim, mantik zerrre unurlarinda degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
British ~ 5 yıl önce
British Eksiye gel bize Ceo ol demis 4 kati para teklif etmis, Tk yi birakamam diye cevap vermis:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ülkeyi imamoğlu yönetsin! Tgslililili ~ 5 yıl önce
Gerçekten tekrar vurgulamak lazım ki orada eğerki apronda iki üç dakika gezsin nasıl bi lanet yer oldugunu görecektir orda herseyon guzel olması adına . Maaşlarda belli bi artmaların olmaması kendileri ve operasyonlar için tel tel dökülmelere neden olacaktır. Hangi hikmettirki baska yermi yoktuda dag başına yapıldı havalimanı yazık olacak. İnsanları orada tutmak zor olur. Yolcuların oraya gelmeside muaamma görecegiz 2023derken iyice sıçyolar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ZENCİ TÜRK ~ 5 yıl önce
Vicdan azabına eş, kayna kayna Sakarya Öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya NFK YABANCILARA Servis TÜRK Uçuş Ekibine Maaş zammı ne zaman canım isterse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 5 yıl önce
Yediğin hakkımın hesabını öbür dünyada soracağım. Rahat uyuyabilyormusun bilmem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok yanlış çok ~ 5 yıl önce
yazık milletin malı thy yi iki gecede taşımak kadar büyük bir hata olamaz bu yanlışı umarım biri görür ve dur der

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ey bilal ekşi ~ 5 yıl önce
istanbul havalimanı sizin kariyerinizi bitirecek ve thy yi zarara sokucak istanbul halkını mağdur edin bakalım yolu yok izi yok nereye kadar bu iş 29 ekim 2019 doğru tarih

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ddd ~ 5 yıl önce
Zamlar ne durumda sn müdürüm? Pegasus 29 unda 2 maaş kadar prim dağıttı ve ocak ayında %30 zam yaptı . Biz neyi bekliyoruz hala?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 5 yıl önce
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Sayın Ekşi, yeni havalimanından yapilan ucuslar hakkında bilgilendirme yapmış.Şirketinin gelecek vizyonundan bir cümle ile bahsetmiş, ucuslarimda THY'yi kullanan biri olarak teşekkürler..Yeni havalimanıda harika olmuş.Sorunsuz bir şekilde birden fazla uçmak nasip oldu.Zamanla herkes burası ile gurur duyacak bence.Emeği geçen herkesin yüreğine eline sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İŞİ BU ! ~ 5 yıl önce
Beyefendinin işi bu sadece.Twiter dan bunu yazmak.İGA ya geçildiği zaman görecek TK nın da nasıl mağdur olacağını.Sıcak OPERASYON'a katılmış mı beyefendi bi söylesin.Daha İGA hazır hale gelmedi.ATATÜRK HAVALİMANI'nın oraya yağmur gibi akacağını,orada nelerin aksıyacağını düşünmüş mü acaba.??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000