28 Ağustos 2011, Pazar 08:06:23

EK SEFERLER DE YETMİYOR...

Havayolu şirketleri, bayram tatilinin 9 gün olarak açıklanmasıyla tatilcilerin artan taleplerini ek seferlerle ve koltuk kapasitelerini arttırarak karşılamaya çalışıyor...
  • evvelsi gün adana'dan sabiha'ya bilet bakıyordum ve bir de ne göreyim: tek kişi tek yön 381 tl !!!! Abooovvv !!!
  • pegasus sofya ucağı bomboştu cumartesi günü. 50 kişi yoktu ve inanmayacaksınız uçak dökülüyordu. şoklar içine girdim ve kabin görevlisine uçağın yaşşını sordum. "emektarımız " dedi ama yaşını söylemedi, söyleyemedi. pegasusun 2,5 yaş ortalaması bana girdi sannırım dün. lol
  • elazığ uçağı full yer yok yaaa 3 gündür gidemiyorum
  • 26 CUMA TRABZON UCAGINDA BOSLUK VARDI.
THY, dün başlayan bayram tatilinde 30 Ağustos Salı günü arasında İstanbul çıkışlı Antalya'ya 6, Trabzon'a 2, Dalaman'a 5, Bodrum'a 15 ve Kuveyt'e 2 ek sefer düzenleyecek. 31 Ağustos-4 Eylül 2011 tarihleri arasında da İstanbul çıkışlı Kuveyt'e 2, Ankara'ya 1, Dalaman'a 12, Bodrum'a 15, Antalya'ya 10, Trabzon'a 5, Adana'ya 1, İzmir'e 1 ve Lefkoşa'ya (Ercan Havalimanı) 4 ek sefer gerçekleştirilecek.   
 
Tatil süresince iç hatlarda 300 bin yolcu taşımayı planladıklarını belirten THY yetkilileri, yolcuların 5 ile 7 gün arasında bilet rezervasyonu yaptıklarını bildirdi.
 
A321 TİPİ UÇAKLARLA 3 BİN KOLTUKLUK KAPASİTE ARTIŞI
 
İstanbul Atatürk Havalimanı merkezli uçuşlar gerçekleştiren Onur Air de, Ramazan Bayramı dönemindeki yoğun talebi karşılamak için iç hat uçuşlarında kullandığı 180 koltuk kapasiteli A320 tipi uçakları yerine bu dönemde 220 koltuklu A321 tipi uçaklarıyla hizmet vererek iç hatlarda günde 3 bin koltukluk kapasite artışı gerçekleştirecek.
 
Onur Air yetkilileri AA muhabirine yaptığı açıklamada, tatil süresince iç hatlarda 110 bin yolcu taşımayı planladıklarını belirterek, Onur Air'in uçuşlarının çoğu günlerde yüzde 95 doluluk oranına ulaştığını söyledi.
 
Bilet rezervasyonu yapan yolcuların en fazla ilgi gösterdiği uçuş noktalarının iç hatlarda Antalya, Bodrum, İzmir, Dalaman ve Trabzon olurken, dış hatlarda ise KKTC ve Paris'e ilginin yoğun olduğu belirtildi.
 
Sun Express Havayolları yetkilileri de şirketlerinin 618'i iç hat, 871'i dış hat olmak üzere günde toplam 1498 uçuş gerçekleştirdiklerini ifade ederek, uçuş sayılarının zaten fazla olması sebebiyle bayram tatili için ek sefer koymaya gerek duymadıklarını, ancak doluluk oranlarında ciddi bir artışın söz konusu olduğunu kaydetti.
 
Atlasjet Hava Yolları ise bayramda gidiş dönüş olarak her gün Bodrum'a 6, İzmir'e 8, Antalya'ya 14, KKTC'ye 12 sefer düzenleyecek. Tatilcilerin bayramda yurt dışı olarak Dubrovnik, Roma, Köln, Madrid, Venedik ve Barcelona'ya yoğun ilgi gösterdikleri kaydedildi.
 
ANADOLU JET 100 EK SEFER KOYDU
 
Yolcuların gidiş yoğunluğunun bugün ve yarın arttığını belirten şirket yetkilileri, tatilcilerin dönüş olarak 3 ve 4 Eylül tarihlerini ağırlıklı olarak seçtiklerini söyledi.
Anadolu Jet Havayolları yetkilileri de Ramazan bayramı süresince 100 ilave seferde toplam 15 bin yolcu taşımayı planladıklarını ifade ederek, yolcuların bayram süresince yoğun ilgi gösterdiği hatların Dalaman, İzmir, Muş, Van, Bodrum, Trabzon, Antalya, KKTC ve Diyarbakır olduğunu söyledi.
 
Tatil süresince günlük ortalama 120 iç hat seferi, 20 dış hat seferinin yanı sıra 100 ek sefer uçuş planladıklarını kaydeden şirket yetkilileri, yurt dışı hatlarında en yoğun taleplerinde İngiltere ve Viyana'ya yapıldığını belirttiler.
 
Yetkililer, yurt dışında genel olarak gurbetçi trafiği olduğu için, şu an bayram döneminde gurbetçi dönüş yoğunluğunda artışın göze çarptığını ifade ederek, bayramdaki uçuşların gidiş ve dönüş uçaklarının dolmuş durumda olduğunu kaydetti.

Hürriyet
EK SEFERLER DE YETMİYOR...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
evvelsi gün adana'dan sabiha'ya bilet bakıyordum ve bir de ne göreyim: tek kişi tek yön 381 tl !!!! Abooovvv !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pegasus sofya ucağı bomboştu cumartesi günü. 50 kişi yoktu ve inanmayacaksınız uçak dökülüyordu. şoklar içine girdim ve kabin görevlisine uçağın yaşşını sordum. "emektarımız " dedi ama yaşını söylemedi, söyleyemedi. pegasusun 2,5 yaş ortalaması bana girdi sannırım dün. lol

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
elazığ uçağı full yer yok yaaa 3 gündür gidemiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
26 CUMA TRABZON UCAGINDA BOSLUK VARDI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000