11 Mart 2010, Perşembe 08:09:49

Efes Pilsen'in çileli yolculuğu...

Efes Pilsen Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Ligi ''Top 16'' turu (F) Grubu 6. ve son hafta maçında yarın İtalya'nın Montepaschi Siena ile yapacağı karşılaşma için yaklaşık 12 saat süren sıkıntılı bir yolculuğun ardından bu ülkeye geldi.

Lacivert-beyazlılar, Türk Hava Yolları'nın (THY) 10.40'daki Bologna uçuşu, bu kentteki yoğun kar yağışı nedeniyle iptal edilince, 15.25 THY Roma uçağıyla İtalya'ya uçtu.

Efes Pilsen kafilesi, THY'nin 10.40 uçağıyla Bologna'ya gitmek için Atatürk Havalimanı'nda saat 09.00'da toplandı. Ancak Bologna'daki yoğun kar yağışı nedeniyle önce 1 saat rötar olduğu açıklanırken, daha sonra uçuşun iptal edildiği bildirildi. Bunun üzerine lacivert-beyazlı kafile, yaklaşık 5 saatlik bir bekleyişin ardından saat 15.25'teki Roma uçağıyla İtalya'ya hareket etti. Roma'ya saat 18.00'de gelen lacivert-beyazlı takım, buradan yaklaşık 3.5 saat süren kara yolculuğuyla Siena'ya geçti.

Sıkıntılı ve yorucu geçen yolculuğun ardından bu akşamki antrenmanı iptal edilen Efes Pilsen, yarın sabah yapacağı çalışma ile hazırlıklarını tamamlayacak.

Bu arada, Lacivert-beyazlı takımda sadece Avrupa Ligi'nde forma giyen Daniel Santiago, İtalya'ya getirilmedi.

Efes Pilsen'in çileli yolculuğu...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000