28 Kasım 2008, Cuma 08:01:28

"Dünyanın en iyilerinden biri olacağız"

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, 2013 yılındaki hedeflerinin 40 milyon yolcu ve 10 milyar ciro ile dünyanın en büyük havayollarından biri haline gelmek olduğunu kaydetti.
  • Rakamlar, Hizmet kalitesi, Filo durumu, Uçuş Noktaları, Borsaki hisse değerleri, en önemlisi bagaj kaybetmedeki düşüş, uçuş disiplinindeki artış, kayırmalarda azalma, Star Alliance, Karlılıkdaki artış bunlar olmasa şurda okuduğum o gözü kapalı ağır terbiyesiz negatif yorumlara biraz olsun inanırım, hiç takip etmeyenler inanıyordurda.. İçinde değilim o kadar bilemem ama dışarıdan ve yolcu olarak gelişmeleri GURURLA izliyorum. Temel Kotil gülmeyecek de kim gülecek acaba? O kadar başarıdan sonra gülmeyi hakediyor tüm THY çalışanları hepsini canı gönülden bu başarıları için kutluyorum...
  • yaw bu thy yi sen mi yönetiyorsun, candan mı yönetiyor yoksa muhasebeci hamdi mi yönetiyor ????
  • Hangi Personelle,Daha doğrusu hangi uçuş ekipleri ile.Asıl bunları anlatında inanalım.Bence THY satış için reklamlara başladı.Hayırlı müşteriler TULUMLU
  • Bu rakamlara biraz inanmak zor ,nedenini sorarsaniz AHL cok ufak yani bunu kaldiramaz.
  • Ben kişisel olarak inanmıyorum.Herşey tersine dönerse ki önümüzdeki günler çok tehlikeli.Bunu havacı karacı denizci herkez biliyor ve tahmin edebiliyor.Gene böyle gülebilecekler mi?
  • ayıptır ya Türkiyenin en büyük kurumlarından birinin genel Müdürü için bu tür terbiyesizzce yakıştırmada bulunulan yorumu kim onaylar ayıptır.
  • pismis kelle siritisi..zoraki, sahte

Kotil, MÜSİAD Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 1. Ulusal Genç Girişimcilik Kongresi'nde "Yükselen Trendler" konulu bir konuşma yaptı. Uçak sayısının 64'ten 124'e, uçuş noktası sayısının 104'ten 144'e yükseldiğini, ifade eden Kotil, "2013 yılında hedefimiz 40 milyon yolcu, 10 milyar dolar ciro. Bu bizi dünyanın en büyük havayollarından biri yapıyor." diye konuştu. Krizden herkesin ağladığı bir ortamda 105 uçaklık yeni bir sipariş verdiklerini kaydeden Kotil, krizin ne zaman döneceğini bilerek şirketi yarınlara hazırladıklarını ifade etti.

"Dünyanın en iyilerinden biri olacağız"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Death Grind ~ 15 yıl önce
Rakamlar, Hizmet kalitesi, Filo durumu, Uçuş Noktaları, Borsaki hisse değerleri, en önemlisi bagaj kaybetmedeki düşüş, uçuş disiplinindeki artış, kayırmalarda azalma, Star Alliance, Karlılıkdaki artış bunlar olmasa şurda okuduğum o gözü kapalı ağır terbiyesiz negatif yorumlara biraz olsun inanırım, hiç takip etmeyenler inanıyordurda.. İçinde değilim o kadar bilemem ama dışarıdan ve yolcu olarak gelişmeleri GURURLA izliyorum. Temel Kotil gülmeyecek de kim gülecek acaba? O kadar başarıdan sonra gülmeyi hakediyor tüm THY çalışanları hepsini canı gönülden bu başarıları için kutluyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
feramuz ~ 15 yıl önce
yaw bu thy yi sen mi yönetiyorsun, candan mı yönetiyor yoksa muhasebeci hamdi mi yönetiyor ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hangi Personelle,Daha doğrusu hangi uçuş ekipleri ile.Asıl bunları anlatında inanalım.Bence THY satış için reklamlara başladı.Hayırlı müşteriler TULUMLU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a330 ~ 15 yıl önce
Bu rakamlara biraz inanmak zor ,nedenini sorarsaniz AHL cok ufak yani bunu kaldiramaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Apron Kedisi ~ 15 yıl önce
Ben kişisel olarak inanmıyorum.Herşey tersine dönerse ki önümüzdeki günler çok tehlikeli.Bunu havacı karacı denizci herkez biliyor ve tahmin edebiliyor.Gene böyle gülebilecekler mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayıp ~ 15 yıl önce
ayıptır ya Türkiyenin en büyük kurumlarından birinin genel Müdürü için bu tür terbiyesizzce yakıştırmada bulunulan yorumu kim onaylar ayıptır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
pismis kelle siritisi..zoraki, sahte

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000