20 Temmuz 2011, Çarşamba 14:32:44

DÜNYANIN EN İYİ HAVALİMANI'NDAN THY'YE ÖDÜL

Singapur Changi Airport İdaresi,“Yılın Partneri" ödülünü Turkiye ve Singapur arasindaki havayolu trafiğini tanıtma çabalarından dolayı, Türk Hava Yolları'na verdi.
2010 yılından itibaren Türk Hava Yolları Singapur Müdürlüğü, Changi Havalimanı İdaresi ve Singapur Turizm Ofisi ile ortaklaşa yapılan pazarlama projeleri, multi-city roadshowlar ve stopover programları çerçevesinde, Singapur'un tanınırlığı ve Changi Havalimanı'nın Güneydoğu Asya ve Avusturalya bölgesi için geçiş yolu olarak bilinirliğinin arttırılması yönünde çalışmalar gerçekleştiren Türk Hava Yolları'na "Yılın Partneri" ödülü verildi.

Doğu Avrupa'dan olduğu kadar, Türkiye ve Singapur arasındaki talebinde artmasıyla birlikte Türk Hava Yolları, Singapur - İstanbul arasında haftada 5 sefer olan uçuşları arttırarak haftanın her günü seferler başlatmış ve Singapur'da birçok projeye sponsor olmuştu.

Singapur'da 25. yılını kutlayan Türk Hava Yolları için "Yılın Partneri" ödülü bu çerçevede önem taşıyor.

Türk Hava Yolları Singapur ve Malezya Müdürü Cengiz İnceosman, bu önemli ödülü Singapur Ulaştırma ve Dışişleri ikinci Bakanı Lui Tuck Yew'den aldı.

DÜNYANIN EN İYİ HAVALİMANI'NDAN THY'YE ÖDÜL

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000