17 Ocak 2014, Cuma 16:13:58

DÜNYA ŞAMPİYONUNDAN THY'YE SUÇLAMA!

Dünya şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, test yarışında giyeceği tulumun gönderilmesi için THY'ye ricada bulunduğunu ancak reddedildiğini açıkladı.
  • Bir arkadasta demiyorki, tulumu pakistanda diken firmadan biri getirsin. Herkes 5 satir bos ahkam kesiyor. Bu firma bu kadar buyuk ve onemliyse vardir vizesi olan adami, alie getirir tulumu. Hep mi Thy suclu.
  • neden taşımaya takılıyoruz...kenan neden türkiyede böyle bir tulum yaptırtmamışta pakistanda yaptırıyor..????
  • Dunyadan haberi olmayan koyunden disari cikmamis adamlar yorum yapiyor.. Yok amerikada ingilterede olsa boyle olmazmis filan falan. İngilterede olmazdi cunku o tulum zaten coktan diktirilmis ele ulasmis olurdu batida hersey uzun surer ama planli ve kurallar dogrultusunda yapilir. Aynen su anda tk nin yapmis olduguda budur kurallar dogrultusunda yolcu ve bagaj tasinir bunu baska birseyle ilintilendirmek ancak ortacag İQ suna sahip insanlar elestirir.
  • Mango, Avokado, Ananas gönderilmiş mi? Sahipsiz. Meraklısına anlatırız, sorulursa.
  • Hic kimse konusmuyor 4 Kg den bir ucak dusmez fakat guvenli olmayan bir tulumdan bir insan olebilir !!!
  • DHMI mudurleri istedikleri gibi yolcusuz paket gonderirken SOP yok ta milli bi sporcumuz gonderirken mi var...
  • Bu yorumları yapanlar pardon da havacilik bilginiz nedir ? Hemen muhafazakar ligi karistirmis ya ne beyinsiz insanlarsiniz olayi nereye tasiyorsunuz Airportda abartmis kargo olarak gonderilseymis madem o kadar onemli
  • bayrak taşıyıcıyiz diyerek insanların milli duygularını sömüreceksin sonrada binbir bahaneyle ülkeni bayrağını en Iyi şekilde temsil eden bir sporcuya bırak sponsor olmayı bir paket getirmeyi dahi çok göreceksin , elin golfçüsüne bir vuruş yapsın diye dünyanın parasini dökeceksin , unutma thy para herşey değildir bu hareketle binlerce kişinin tepkisini aldın , bakan milletvekili yakalalıgından bir an önce kurtulup değerlerimize sahip çıkma zamanıdir.
  • Şu kafalara bak bak gül :) yolcusuz bagaj uçak düşürürmüş :) tam işte ezik muhafazakar beyincik hehehe. Ulen şu iş ABD de olsa, Almanya da ingiltere de italya da hele hele Fransa da önnnce muhafazakarlar sahip çıkardı. Aaaaa pardon doooğru bunlar arap muhafazakarıydı. Partiden birisinin oğlunun sünnetine perde olsaydı gelecek mal bak nasıl gelirdi bu kafalarda o zaman AAA NOOLACAK CANIM Bİ EMANET SADECE derdi. Kardeşimiz keşke bir şekilde kaptana ulaşabilseydi.
  • Sofuoglunun sampiyon oldugu anki ve sonrasindaki eurosport ve diger spor ( Avrupa ) kanallarindaki görüntülerini izleyin ,konusun..! Karsimizda Yeni Osmanli yi temsil eden bir Zihniyet...!!!!

Dünya şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, test yarışında giyeceği tulum dikildiği ülke Pakistan'daki resmi tatil nedeniyle postaya verilemeyince Türk Hava Yolları'ndan (THY) yardım istediğini belirterek, "Tulumun getirilmesi konusunda aldığım red cevabı karşısında hayal kırıklığına uğradım" dedi.

Sofuoğlu, hafta sonu Portekiz'de katılacağı sezon öncesi test yarışlarında giyeceği tulumu, Pakistan'da bu konuda dünyanın en iyisi bir firmaya diktirttiğini belirterek, "Tulum, Pakistan'daki resmi tatil nedeniyle postaya verilemedi. Ben de Türkiye'ye getirilmesi için THY'nin İslamabad bürosu başta olmak üzere üst düzey yetkililerden ricada bulundum" diye konuştu.

İrtibata geçtikleri firma çalışanlarının bir hafta boyunca kendilerini oyaladığını ve uçuştan önce de "Biz bunu götüremeyiz" cevabını verdiklerini iddia eden Sofuoğlu, "THY'nin bu tavrından duyduğum üzüntüyü dile getirmek isterim" dedi.

Sponsorları test yarışına bir hafta kala belli olduğu için tulumun dikişinin geciktiğini belirten milli motosikletçi, "Logolar belli olmayınca tulum bu nedenle son ana kaldı. Postaya da verilemeyince, bir milli sporcu olarak THY'den ricada bulunduk, ancak hiçbir gerekçe gösterilmeden talebimiz reddedildi. Tulumum sadece 4 kiloydu. Firma, tulumu hosteslere teslim edecekti, havalimanından da gidip alacaktım. Yarışlarda tek amacımız, ülkemizi en iyi şekilde temsil edip, bayrağımızı dalgalandırmak. Bu, benim maddi kazanç için yaptığım bir iş değil" diye konuştu.

Bu durumda Portekiz'de, eski yarış tulumlarından birini giyeceğini söyleyen Sofuoğlu, bunun da kendisinde güvenlik endişesi yaratacağını söyledi. Sofuoğlu, "Yarışlara giderken biz milli sporcular, THY'yi tercih ediyoruz. Portekiz'e yine THY ile uçacağım. THY'den milli sporcuları daha fazla önemsemesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

"Kurallar gereği yolcusuz hiçbir bagaj uçağa alınmamaktadır"

THY yetkilileri ise Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) ve sivil havacılık kuralları gereği, yolcusuz hiçbir bagajın uçağa alınamadığını, bunun herkesi kapsayan genel bir uygulama olduğunu bildirdi.

Yetkililer, "Uygulama doğru bir şekilde yapılmıştır. Yolcusuz bagaj taşıma talebi, kurumumuza pazartesi günü gelmiş ve aynı gün, talepte bulunan kişilere bekleme yapılmaksızın kural dışı taşıma işleminin yapılamayacağınının bilgisi iletilmiştir. Buna ek olarak talepte bulunan kişilere, kargo kanalıyla paketlerini İstanbul'a getirebilecekleriyle ilgili bilgilendirmede bulunulmuştur" ifadelerini kullandı.

DÜNYA ŞAMPİYONUNDAN THY'YE SUÇLAMA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (86)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bir arkadasta demiyorki, tulumu pakistanda diken firmadan biri getirsin. Herkes 5 satir bos ahkam kesiyor. Bu firma bu kadar buyuk ve onemliyse vardir vizesi olan adami, alie getirir tulumu. Hep mi Thy suclu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pardon da ~ 10 yıl önce
neden taşımaya takılıyoruz...kenan neden türkiyede böyle bir tulum yaptırtmamışta pakistanda yaptırıyor..????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Dunyadan haberi olmayan koyunden disari cikmamis adamlar yorum yapiyor.. Yok amerikada ingilterede olsa boyle olmazmis filan falan. İngilterede olmazdi cunku o tulum zaten coktan diktirilmis ele ulasmis olurdu batida hersey uzun surer ama planli ve kurallar dogrultusunda yapilir. Aynen su anda tk nin yapmis olduguda budur kurallar dogrultusunda yolcu ve bagaj tasinir bunu baska birseyle ilintilendirmek ancak ortacag İQ suna sahip insanlar elestirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mango ~ 10 yıl önce
Mango, Avokado, Ananas gönderilmiş mi? Sahipsiz. Meraklısına anlatırız, sorulursa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hic kimse konusmuyor 4 Kg den bir ucak dusmez fakat guvenli olmayan bir tulumdan bir insan olebilir !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yasak herkese olmali ~ 10 yıl önce
DHMI mudurleri istedikleri gibi yolcusuz paket gonderirken SOP yok ta milli bi sporcumuz gonderirken mi var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu yorumları yapanlar pardon da havacilik bilginiz nedir ? Hemen muhafazakar ligi karistirmis ya ne beyinsiz insanlarsiniz olayi nereye tasiyorsunuz Airportda abartmis kargo olarak gonderilseymis madem o kadar onemli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş. ~ 10 yıl önce
bayrak taşıyıcıyiz diyerek insanların milli duygularını sömüreceksin sonrada binbir bahaneyle ülkeni bayrağını en Iyi şekilde temsil eden bir sporcuya bırak sponsor olmayı bir paket getirmeyi dahi çok göreceksin , elin golfçüsüne bir vuruş yapsın diye dünyanın parasini dökeceksin , unutma thy para herşey değildir bu hareketle binlerce kişinin tepkisini aldın , bakan milletvekili yakalalıgından bir an önce kurtulup değerlerimize sahip çıkma zamanıdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Şu kafalara bak bak gül :) yolcusuz bagaj uçak düşürürmüş :) tam işte ezik muhafazakar beyincik hehehe. Ulen şu iş ABD de olsa, Almanya da ingiltere de italya da hele hele Fransa da önnnce muhafazakarlar sahip çıkardı. Aaaaa pardon doooğru bunlar arap muhafazakarıydı. Partiden birisinin oğlunun sünnetine perde olsaydı gelecek mal bak nasıl gelirdi bu kafalarda o zaman AAA NOOLACAK CANIM Bİ EMANET SADECE derdi. Kardeşimiz keşke bir şekilde kaptana ulaşabilseydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinan akerman ~ 10 yıl önce
Sofuoglunun sampiyon oldugu anki ve sonrasindaki eurosport ve diger spor ( Avrupa ) kanallarindaki görüntülerini izleyin ,konusun..! Karsimizda Yeni Osmanli yi temsil eden bir Zihniyet...!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000