17 Haziran 2010, Perşembe 14:09:14

"DREAMLINER THY GİBİ ŞİRKETLER İÇİN İDEAL"

Boeing'in, İstanbul'da basın mensuplarıyla bir araya gelen üst düzey yöneticileri, Türk sivil havacılığının etkileyici bir büyüme gösterdiğini, Boeing'in bu büyümeyi destekloemek adına son teknoloji ürünleriyle Türk pazarına en iyi çözümleri sunmaya devam edeceğini belirtti.
  • yaa ne alakası var konunun hava iş ile. hava iş kadar taş düşsün başınıza
  • Arkadaslar. Numunelikte olsa bir tane 747 alsin THY ve numunelik olarak Ataturk havalimaninda herkesin gorebilecegi bir yere park etsinlerde ona bakarak zevkle kahvemizi icelim.Gecenlerde baska bir havacilik uzerine internet uzerinden yayin yapan sitede THY 747 ve A380 almayi dusundugu yazilmisti ama ne derece gercek bilemiyorum. Herkese saygilar.Bu arada butun Mulumanlarin Regaip kandilini tebrik ediyor butun Insanliga sihhat afiyet ve huzurlara vesile olmasini yuce Allah'tan niyaz ediyorum.
  • avrupada 3.olduk cekemeyenler buna da bir kulp takarlar artık,milli havayolumuz 2023 yılında 330 ucaklık hedefine dogru ucuyor,787 dreamliner de alırız bize yakısır ...
  • Hava İŞ sizin haberinizi yalanladı ama ardından sizin dediğiniz gibi aidatların paralarını bizden alacağını söyledi. Yani sizin dediğiniz oldu...
Avrupa ve Rusya'dan sorumlu Boeing Ticari Uçaklar Satış Başkanı Aldo Basile, Boeing'in Türk havayolu şirketleriyle uzun yıllara dayanan güçlü işbirliğine dikkat çekti.

Aldo Basile: "Türk şirketleri kapasitelerini artırmak ve Türkiye'de son yıllarda artanhavayolu ulaşımı talebine cevap verebilmek için, yeni teknolojilere sahip modern uçaklarla filolarını genişletiyorlar. Türkiye'nin bayrak taşıyıcısı Türk Hava Yolları, son yıllarda gösterdiği müthiş büyüme ve karlılığıyla Avrupa'nın en başarılı havayolu şirketleri arasında yer alıyor. Diğer taraftan Boeing uçaklarını kullanan Pegasus, SunExpress Sky Airlines ve diğer özel şirketler, iş modellerini sürekli geliştirip hizmet kalitesini artırarak Türk havacılığının büyümesinde önemli rol üstleniyor" dedi.

Basile Türkiye'deki mevcut Boeing tipi uçakların sayısının 150'yi aştığını, halen 5 havayolu şirketine teslim edilmek üzere farklı Boeing tiplerinden oluşan 69 adetlik siparişlerinin bulunduğunu, yılsonuna kadar 13 uçağı da teslim edeceklerini belirtti.

Bu yıl Türk Hava Yolları'nın filosuna ilk defa direkt satın alma yöntemiyle katılacak olan Boeing 777'lerle birlikte Türk sivil havacılığınında yeni bir dönemin başlayacağını belirten Basile: "Boeing 777-300ER, benzersiz yakıt verimliliği, menzili ve ödüle layık görülen yolcu konforuyla, küresel rekabette Türk Hava Yolları'na büyük avantaj sağlayacak. Boeing 777 serisi ve yeni 787 Dreamliner'ın, Türk Hava Yolları gibi kıtalararası büyüme hedefinde olan şirketler için en uygun modeller olduğuna inanıyoruz" dedi.

Yeni nesil Boeing 737 serisi uçakılar, bugüne kadar ulaştığı 5200'ün üzerindeki satış rakamıyla, Türkiye dahil dünya genelindeki birçok havayolu şirketinin iş yükünün önemli kısmını karşılıyor.

Konuşmasında, Türk ekonomisi dikkate değer bir performans gösterdiğini ve Türk havayolu şirketlerinin son birkaç yılda güçlü bir büyüme gösterdiklerini belirterek: "Bu yıl Türkiye ile birlikte küresel ekonomide toparlanma sürüyor. 2011 yılından itibaren havayolu şirketlerinin yeniden kar etmeye başlayacağını düşünüyoruz. Bu duruma paralel olarak, 2012 ve sonrasında uçak talebinin artacağı inancındayız. Türkiye, Boeing için yüksek öneme sahip pazarlardan biri olmaya devam edecek. Sağlam işbirliğimizi, birlikte daha da ileri götürecek yeni adımlar atabilmeyi hedefliyoruz" dedi.

"DREAMLINER THY GİBİ ŞİRKETLER İÇİN İDEAL"

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
yaa ne alakası var konunun hava iş ile. hava iş kadar taş düşsün başınıza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaslar. Numunelikte olsa bir tane 747 alsin THY ve numunelik olarak Ataturk havalimaninda herkesin gorebilecegi bir yere park etsinlerde ona bakarak zevkle kahvemizi icelim.Gecenlerde baska bir havacilik uzerine internet uzerinden yayin yapan sitede THY 747 ve A380 almayi dusundugu yazilmisti ama ne derece gercek bilemiyorum. Herkese saygilar.Bu arada butun Mulumanlarin Regaip kandilini tebrik ediyor butun Insanliga sihhat afiyet ve huzurlara vesile olmasini yuce Allah'tan niyaz ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
avrupada 3.olduk cekemeyenler buna da bir kulp takarlar artık,milli havayolumuz 2023 yılında 330 ucaklık hedefine dogru ucuyor,787 dreamliner de alırız bize yakısır ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hava İŞ sizin haberinizi yalanladı ama ardından sizin dediğiniz gibi aidatların paralarını bizden alacağını söyledi. Yani sizin dediğiniz oldu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000