25 Şubat 2018, Pazar 10:23:41

DO&CO ABD'de restoran açıyor

Hürriyet Gazetesi yazarı Vahap Munyar, DO&CO'nun ABD'nin Maryland eyaletinde restoran açacağını bildirdi.
  • Önce çalışanın layığıyla hakkını ödesin sonra restoran açsın lar emek hırsızı thy do co
  • Utan doco utan. 3 senedir ayni maasi aliyoruz. Ne zam ne ikramiye ne terfi hicbisey yok calisana. Yoneticilerin 3 ayda bir prim alirken sefler avuclarini yaliyor. Siz cebinizi doldururken sefler armut topluyor. Yoneticileriniz primlerden prim begenmiyor utanin ya utanin. Kendi hakkimizi istiyoruz sizden bi halt istedigimiz yk yoksa. Sats gelsede kurtulsak biktik sizdede yoneticilerinizdende.
  • E ne var bunda ? Zaten adam lokantacı değil miydi ? Aniden yükselip ikramcı oldu. Şimdi de eski işine dönüyor. Hatta taksimde de ıslak hamburgerci aç. Çok para kazanırsın allahıma.
  • Nihayet doğru işe dönüyor. Zaten lokantacıydı yine lokantaya devam. Onun bunun desteği ile bir yere gidenler destek bitti mi batmaya mahkumdur.
  • Yalan haber do&çok yu aırport haber allayıp pullayıp thy tekrardan anlaşma yapması için yapıyor do&çok hiç profesyonel bir firma değil bu zamana kadar thy nin gölgesinden faydalandı
  • Viyana merkezli Türk yatırımcı olarak dünyadaki “ikram sektörü”ne damgasını vurmayı sürdürüyor... HANGİ TÜRK ?
  • Para kazanmanin aslinda bukadar kolay olmadigini öğrenmenize az kaldi. Tezgahlarinin bozulacagini anlayan BOŞ ÇUVALLARDA rahati bozulcagini anlayinca personel haklarindan bahseder olmuş.
  • Bu demek oluyorki doco ile thy ayrılmayacak. Yani bu kara bulutların tel bedelini zavallı işçiler ödedi. Tayyip Erdoğan belliki thy ile olayı düzeltelim diyanetin mutfağına el at demiş. Çok merak ediyorum SATS tan masa altından aracı olmak için trilyon alanlar nasıl o paraları geri ödeyecekler.
  • Nolur Turkish Doco personeli olarak çok zor durumdayız. Ne zam, ne terfi, ne ikramiye hiçbirşey yatırmadınız. Bir toplantı varmış ertelendi iptal oldu şu oldu bu oldu. Yapmayın nolur artık verin inanın çok zor durumda olanlar var.
  • Zam ve bonus konusunu da Sn. Cumhurbaşkanı ile görüşselermiş keşke.

Hürriyet Gazetesi yazarı Vahap Munyar, DO&CO'nun ABD'nin Maryland eyaletinde restoran açacağını bildirdi.

Munyar'ın köşesi:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 Nisan 2016’da Maryland’de içinde caminin de bulunduğu “Diyanet Center of America” (Amerika Diyanet Merkezi) açılışını yaptıktan sonra tören sırasındaki ikramı üstlenen Do&Co’nun patronu Atilla Doğudan’ı çağırdı:


Bu külliyeye Türk mutfağını iyi tanıtacak bir restoran açmalısın.

Ardından ABD’nin hangi kent ve eyaletlerinde Do&Co’nun mutfaklarının olduğunu sordu, Doğudan yanıtladı:

- New York, Los Angeles ve Chicago’da varız. Sadece Los Angeles’a 15 milyon dolarlık yatırım yaptık.

Erdoğan, Maryland’ın Washington’a yakınlığına işaret etti:

- Maryland’daki Diyanet Merkezi’mize Türk mutfağı açarsan, “Washington’da da varız” diyebilirsin.

Doğudan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Nisan 2016’daki diyalogunu Siemens’in davetiyle gittiğim Bayern Münih-Beşiktaş maçının oynandığı Allianz Arena’da karşılaştığımızda anlatıp ekledi:

- Maryland’daki “Amerika Diyanet Merkezi”ndeki restoranı yakında açıyoruz.

Ardından Do&Co’nun Allianz Arena’daki rolüne değindi:

- Allianz Arena’daki büfeler dahil tüm yeme-içme hizmetini biz yerine getiriyoruz. Bayern Münih-Beşiktaş maçında 6 bin 500’ü VIP konuk olmak üzere 74 bin kişiye hizmet veriyoruz.

Dünyada hizmet verdikleri havayolu şirketi sayısında bir değişiklik olup olmadığını merak ettim, anlattı:

- 10’u büyüklerden olmak üzere 60 havayolu şirketine havada veya havalimanlarında hizmet götürüyoruz.

British Airways’in New York-Londra uçuşlarına ikram hizmeti verdiklerini vurguladı:

Lufthansa da New York JFK’den Almanya’ya uçuşlardaki uçak içi ikramları bizden almaya başladı. Ayrıca Lufthansa, Heathrow’daki lounge (özel yolcu salonu) işletmesini bize verdi.

Dünyanın çeşitli havayolu şirketlerinden aldığı teklif cümlesini paylaştı:

- “Turkish-Do&Co olarak THY’ye verdiğiniz hizmetin aynısını bize de yapar mısınız?” şeklinde teklifler alıyoruz.

Doğudan, THY ile yol ayrımına gelmenin üzüntüsünü yaşasa da Do&Co’yu ABD ve İngiltere’de büyütme yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Viyana merkezli Türk yatırımcı olarak dünyadaki “ikram sektörü”ne damgasını vurmayı sürdürüyor...

DO&CO ABD'de restoran açıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Part time ~ 6 yıl önce
Önce çalışanın layığıyla hakkını ödesin sonra restoran açsın lar emek hırsızı thy do co

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sefin biri ~ 6 yıl önce
Utan doco utan. 3 senedir ayni maasi aliyoruz. Ne zam ne ikramiye ne terfi hicbisey yok calisana. Yoneticilerin 3 ayda bir prim alirken sefler avuclarini yaliyor. Siz cebinizi doldururken sefler armut topluyor. Yoneticileriniz primlerden prim begenmiyor utanin ya utanin. Kendi hakkimizi istiyoruz sizden bi halt istedigimiz yk yoksa. Sats gelsede kurtulsak biktik sizdede yoneticilerinizdende.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Part time ~ 6 yıl önce
Vermezler kardeşim 7 yıldır hakkımızı mahkemede arıyoruz bilir kişinin raporu bizi haklı çıkardığı halde temmize gidip duruyor aramızda hayatın in son günlerini yaşayan hasta arkadaşlar bile var üç kuruş ödememek için neler yapıyor bilsen sevgili air port bir ara su konuy la ilgili bize ulaşsanız bir röportaj yapsanız biraz da do co zedelerin neler yaşadığın i haber yapsanız ne güzel olur
Lokanta ~ 6 yıl önce
E ne var bunda ? Zaten adam lokantacı değil miydi ? Aniden yükselip ikramcı oldu. Şimdi de eski işine dönüyor. Hatta taksimde de ıslak hamburgerci aç. Çok para kazanırsın allahıma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cahil cahil konuşmayın ya ~ 6 yıl önce
cahil cahil konuşmayın adamın yaptıgı işler ortada
tebrikler-yolcu ~ 6 yıl önce
tebriklerrürk yatırımcılar dünyanın her yerinde yolunuz açık olsun umarım thy ile deanlaşmanız devam eder . yolcu
Doğru ~ 6 yıl önce
Nihayet doğru işe dönüyor. Zaten lokantacıydı yine lokantaya devam. Onun bunun desteği ile bir yere gidenler destek bitti mi batmaya mahkumdur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fsc ~ 6 yıl önce
Yalan haber do&çok yu aırport haber allayıp pullayıp thy tekrardan anlaşma yapması için yapıyor do&çok hiç profesyonel bir firma değil bu zamana kadar thy nin gölgesinden faydalandı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KIMSE INANMAZ BUNA ~ 6 yıl önce
Viyana merkezli Türk yatırımcı olarak dünyadaki “ikram sektörü”ne damgasını vurmayı sürdürüyor... HANGİ TÜRK ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Az kaldi ~ 6 yıl önce
Para kazanmanin aslinda bukadar kolay olmadigini öğrenmenize az kaldi. Tezgahlarinin bozulacagini anlayan BOŞ ÇUVALLARDA rahati bozulcagini anlayinca personel haklarindan bahseder olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fsc ~ 6 yıl önce
Bu demek oluyorki doco ile thy ayrılmayacak. Yani bu kara bulutların tel bedelini zavallı işçiler ödedi. Tayyip Erdoğan belliki thy ile olayı düzeltelim diyanetin mutfağına el at demiş. Çok merak ediyorum SATS tan masa altından aracı olmak için trilyon alanlar nasıl o paraları geri ödeyecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlgisi yok ~ 6 yıl önce
İki konu ayrı birbirleriyle ilgisi yok.
Yalvarıyorum artık FC ~ 6 yıl önce
Nolur Turkish Doco personeli olarak çok zor durumdayız. Ne zam, ne terfi, ne ikramiye hiçbirşey yatırmadınız. Bir toplantı varmış ertelendi iptal oldu şu oldu bu oldu. Yapmayın nolur artık verin inanın çok zor durumda olanlar var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Niye yalvarıyon ~ 6 yıl önce
Yeni türkiye artık bura heryer iş kaynıyo 1600,1700,1800. İngilizcen iyise 2000 liraya bile iş bulursun şaşırıyorum valla size
ZAM VE BONUS ~ 6 yıl önce
Zam ve bonus konusunu da Sn. Cumhurbaşkanı ile görüşselermiş keşke.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000