26 Ağustos 2013, Pazartesi 12:06:32

DİREN THY PİLOTU!

İstanbul-Beyrut seferinden sonra Beyrut’ta kaçırılan THY pilotlarının kurtarılması için çalışmalar devam ederken, pilotlardan 17 gündür sesli ya da görüntülü hiçbir haber alınamadı. THY pilotları için sosyal medya üzerinden de kampanya başlatıldı.
  • Hani nerede ' pilotlarımızın durumu çok iyi, rahatları huzurları yerinde' diyen devlet büyüklerimiz? Aileler perişan, pilotlarımızın durumu meçhul. Kendi insanımız dururken derdimiz Suriye ve Mısır mı? Bu nasıl devlet adamlığıdır nasıl yöneticiliktir? Nasıl bir kendini bilmezliktir?
  • ALLAH'IM CANIMIZI KİMLERE EMANET EDİYORUZ..
  • Arkadasları terorıstlerın elınde olan pılotların tek derdı bu ucusta ne corbası var, benım salatamı ayırın ve acaba 8. evı nerden alsam. Nerde onlarda destek verecek ve konuyu gundemde tutacak o yurek?
  • herkes susuyor?!!!!!!!!! Özellikle meslek kuruluşları. Sesiniz şimdi çıkmayacak da ne zaman çıkacak?
  • Konu giderek gündemden düşüyor, niceleri böyle götürüldü, dönmediler. Tüm havacılar olarak sahip çıkmalı bulunmaları için gündem oluşturmalıyız.
  • Konuyu gündemde tutan AIRPORT HABER yazarları, HAKAN ÇELİK ve diğer destekleyici sorumlu medya kuruluşlarına teşekkür ederiz. Pilot arkadaşlarımızın bir an önce kurtarılmasını bekliyoruz.

#DirenTHYPilotu adı altında başlatılan kampanyaya çok sayıda havacı ve vatandaş katılırken, kampanya hızlı bir şekilde yayılmaya başladı.

THY pilotları Murat Akpınar ve Murat Ağca’nın kaçırılma olayını unutturmamak için başlatılan kampanyaya Posta Gazetesi Ankara Temsilcisi Hakan Çelik de CNNTÜRK ekranlarından katıldı. Havacılığa gönül veren gazeteciler arasında bulunan Hakan Çelik, pilotların serbest bırakılması için de çağrıda bulundu. İşte Hakan Çelik’in #DirenTHYPilotu kampanyası ile ilgili söyledikleri.

DİREN THY PİLOTU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Yazık ~ 11 yıl önce
Hani nerede ' pilotlarımızın durumu çok iyi, rahatları huzurları yerinde' diyen devlet büyüklerimiz? Aileler perişan, pilotlarımızın durumu meçhul. Kendi insanımız dururken derdimiz Suriye ve Mısır mı? Bu nasıl devlet adamlığıdır nasıl yöneticiliktir? Nasıl bir kendini bilmezliktir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SANALYOLCU ~ 11 yıl önce
ALLAH'IM CANIMIZI KİMLERE EMANET EDİYORUZ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt ~ 11 yıl önce
Arkadasları terorıstlerın elınde olan pılotların tek derdı bu ucusta ne corbası var, benım salatamı ayırın ve acaba 8. evı nerden alsam. Nerde onlarda destek verecek ve konuyu gundemde tutacak o yurek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden ~ 11 yıl önce
herkes susuyor?!!!!!!!!! Özellikle meslek kuruluşları. Sesiniz şimdi çıkmayacak da ne zaman çıkacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sahip çık ~ 11 yıl önce
Konu giderek gündemden düşüyor, niceleri böyle götürüldü, dönmediler. Tüm havacılar olarak sahip çıkmalı bulunmaları için gündem oluşturmalıyız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEŞEKKÜRLER ~ 11 yıl önce
Konuyu gündemde tutan AIRPORT HABER yazarları, HAKAN ÇELİK ve diğer destekleyici sorumlu medya kuruluşlarına teşekkür ederiz. Pilot arkadaşlarımızın bir an önce kurtarılmasını bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000