20 Haziran 2011, Pazartesi 14:03:31

"DENİZLİ SEFERLERİ ARTIRILMALI"

Türk Hava Yolları (THY) Denizli Satış Müdürü Necdet Gürsoy, İstanbul-Denizli seferlerinin artırılmasıyla yurt dışı bağlantılı transit seyahat edecek olan yolculara kolaylık sağlamak istediklerini söyledi...
  • samsun denizli uçakla 10 saat özel araçla 12 saat otobüsle 15 saat. izmir veya antalya ya uçmak zorunda kalıyorsunuz.
  • Biz Avrupadaki Gurbetciler Denizli'ye THY ile Ucamiyoruz.Sebebi ise ne KÖLN'den kalkan nede Düsseldorf seferi yapan Ucaklar ile Kalkis Zamanin Örtüsmemesi. iste bu Yüzden Kalkip ya Antalya yada izmir Hava Limanini Kullaniyoruz malum Direkt Ucus. illa Denizli'ye Türk Hava Yollari ile Uculacaksa Hava Limaninda Gecelememiz lazim isteyen bakabilir.Aslinda arastirilsa Görülecektir izmir ve Antalya'ya Yogun olarak Denizli ve Cevresinden YOLCU gidiyor Malum nedenlerden dolayi.Birbirini karsilayan Seferler olsa veya Direkt Ucus ama Sunexpress ama THY Sezondada olsa Mutlaka Rantabil olur ve Güzel kazandirir. Selamlar Saygilar Almanyadan
Gürsoy, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, THY'nin İstanbul-Denizli arasında yaz dönemine özel uygulayacağı tarife hakkında bilgi verdi. 
 
THY'nin her gün karşılıklı olmak üzere haftada 14 olan İstanbul-Denizli seferlerini, yarından itibaren 28 Ekim'e kadar, haftada 17'ye çıkaracağını hatırlatan Gürsoy, "Salı, perşembe ve pazar günleri İstanbul'dan saat 23. 00'te kalkıp Denizli'ye 00. 10'da gelecek uçağımız burada yatacak. Pazartesi, çarşamba ve cuma günleri Denizli'den saat 06. 00'da İstanbul'a kalkacak. Yani Denizli'den pazartesi, çarşamba ve cuma günleri diğer seferlerimizle birlikte üç seferimiz olacak" dedi. 
 
Bu seferin önemine dikkati çeken Gürsoy, "Yurt dışı bağlantılı transit seyahat edecek olan yolcularımıza kolaylık sağlamak istedik. 06. 00 seferimiz hemen hemen THY'nin İstanbul'dan bütün yurt dışı ve yurt içi noktalara bağlantı veriyor. Yine aynı şekilde İstanbul'dan 23. 00'te kalkan uçak, yine bütün yurt dışı ve yurt içi noktalarımızdan Denizli'ye bağlantı verebiliyor. Bu uygulamanın, talebi artıracağını düşünüyoruz" diye konuştu. 
 
Gürsoy, 2010 yılında Denizli'den biletini alıp İzmir'den seyahat eden yolcu sayısının 5 bin 500 olduğuna dikkati çekerek, şöyle devam etti: 
 
"Sanayi ve turizm ağırlıklı ilimizde iş adamlarımız, sabah erken İstanbul'dan yurt dışına ilk bant dediğimiz yurt dışı seferiyle gitmek istiyor ki gün kazansın. Bizim daha önceki tarifemizle yurt dışı bağlantılarımızı ancak öğleden sonraki seferlerimizde yakalayabiliyordu. İş adamlarımızdan, sanayicilerimizden talep gelirse seferler daha da artar. "
"DENİZLİ SEFERLERİ ARTIRILMALI"

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
samsun denizli uçakla 10 saat özel araçla 12 saat otobüsle 15 saat. izmir veya antalya ya uçmak zorunda kalıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Biz Avrupadaki Gurbetciler Denizli'ye THY ile Ucamiyoruz.Sebebi ise ne KÖLN'den kalkan nede Düsseldorf seferi yapan Ucaklar ile Kalkis Zamanin Örtüsmemesi. iste bu Yüzden Kalkip ya Antalya yada izmir Hava Limanini Kullaniyoruz malum Direkt Ucus. illa Denizli'ye Türk Hava Yollari ile Uculacaksa Hava Limaninda Gecelememiz lazim isteyen bakabilir.Aslinda arastirilsa Görülecektir izmir ve Antalya'ya Yogun olarak Denizli ve Cevresinden YOLCU gidiyor Malum nedenlerden dolayi.Birbirini karsilayan Seferler olsa veya Direkt Ucus ama Sunexpress ama THY Sezondada olsa Mutlaka Rantabil olur ve Güzel kazandirir. Selamlar Saygilar Almanyadan

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000