15 Ekim 2013, Salı 12:25:41

DAVUTOĞLU KAÇIRILAN PİLOTLAR HAKKINDA KONUŞTU

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, ‘Kaçırılan pilotlarımızla ilgili her türlü gelişmeyi yakından takip ediyoruz’ dedi.
  • En basarisiz adami
  • Uykudan once masallar.... Icraat ve otorite sifir...
  • bu yönetim ya da başımızdaki idareciler artık ne isim verilirse, ama iktidar olamayanlardır sorumlusu. iktidar olduğunu sanan ama muktedir olamayanlardır. içeride terör ile pazarlıkla dışarıda da uluslararası terörün her türlü uzantısı olduğunuzda bunun sonuçlarına da katlanırsınız. terörle müzakere edilmez, taraf olunmaz, destek verilmez, terördür işte. elinizi verirseniz kolunuz kesilir. gelir bir yerde vurur seni, gider.olan vatandaşa olur, evlere acı düşer. bundan siyasi rant sağlamak ise ancak güldürür, sonunda o seni de vurur. yazık bu insanlara, evlerinde acı var, gözyaşı var, hasret var. bayram gününde kendinizi o ailelerin yerine koyun bakalım, hakkınızda ne düşündüklerini anlarsınız. herkese iyi bayramlar demek isterdim ama bu insanları ailelerini düşündükçe, içinde bulunduğumuz şartlarda, acılı ailelerin olduğu bir günde, içimden gelmiyor. saygılarımla.
  • Siz hiç bişey yapmayın.O koltuğu bırakın bu millette bu devlete daha çok faydalı olursunuz.Her yaptığınızı eline yüzüne bulaştırdınız..
  • Al sana bir BÜLO daha.... Bos adamlar toplulugu...sözleriniz de BOS yürekleriniz de BOS....siz ancak bayram namazindan bile kendinize siyasi rant cikartmaya calisirsiniz...Neymis komsularlar sifir sorun...aslinda o SIFIR sizlersiniz !!!
  • Arkadaş Miktad aşireti Allah tan zalim bir aşiret değil, istekleride aslında çok basit 9 hacının salıverilmesi. Tamam bunların yanında İran lı ajanlarda olabilir ama arkadaş bunları kaçıranlar senin kontrol ettiğini zannettiğin terörist güçler. Bu adamlar seni adam yerine koyup pilotlarımızı kaçırma öncesi bu konuda destek istemiş, sen ne yapmışsın hiç, adamlar ne yapmış sana anlayacağın dilde bir hareket çekmiş, sen ne yapmışsın buna karşı, yine hiç, acizliğini ortaya koyan bir durum çıkmış ortaya. Ha onunla bununla görüşüyorum hikaye, ya ne yapacaktın görüşmeyecekmiydin. Arkadaş adamların kaldığı mahalle bile belli devletin belli birimlerinin birşeyler yaptığını ve onların işini karıştırma riski olmasa ben bile bu halimle o yaptığından daha etkilisini yaparım, yazıklar olsun gidin büyük devlet nasıl olunura bir bakın.
  • Bunun tek sorumlusu akp iktidaridir! Bosu bosuna bayram gunu yalan soylemeyin!
  • Kucukken mahallede buyuk bir kavga oldu.Aramizda en guclu gorunen gerekirse 10 kisiye bile dalarim diye konusan bir arkadas vardi.Kavgada en onden o gitti ve hepimizi surukledi, sonrada bir arabanin arkasina siginip yalvarmaya basladi "Ne olur vurmayin diye" 15 yildir o goruntu hic aklimdan cikmadi.Anlayana.....
  • akp li koyunları anca kandırırsınız erdoğan ve davutoğlu utanmadan yalan konuşuyorsunuz
  • Sayın Davutoğlu, birgün sonrada en kısa zaman 30 yıl sonrada en kısa zaman, bu sizin bakış açınıza bağlı.

Kurban Bayramı’nı seçim bölgesi Konya’da geçirecek olan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, bayram namazı sonrası cami çıkışında yaptığı açıklamada Lübnan’da kaçırılan Türk pilotları en kısa zamanda ailelerinin yanına getirmek için gayret gösterdiklerini söyledi.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Lübnan’da kaçırılan Türk Hava Yolları pilotları Murat Ağca ve Murat Akpınar'ın ailelerine kavuşması için çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, “Bu dönemde ailelerinden uzakta olan kardeşlerimizin bir an önce ailelerine kavuşmaları için büyük çaba içindeyiz. Lübnan'da iki pilotumuz bu bayramı ailelerinden uzakta geçiriyorlar. Kaçırılan bu pilotlarımızla ilgili her türlü gelişmeyi yakından takip ediyoruz. Dün Lübnan Başbakanı Sayın Necip Mikati ve Lübnan Meclis Başkanı Sayın Nebih Berri ile tekrar bu konuyu ele aldım. Mutat, haftalık bir şekilde onlarla görüşüyoruz. Ayrıca büyük bir gayret içindeyiz. Onlar da pilot kardeşlerimizin bir an önce evlerine dönmeleri için ellerinden geleni yapma sözü verdiler. Büyük bir çaba içindeyiz. Bu bayramı aileleriyle geçirmeleri için yoğun gayret gösterdik son günlerde. İnşallah en kısa zamanda aileleriyle görüşmelerini diliyorum. Dün pilotlarımızın aileleri ve muhterem eşleriyle de görüştüm. Her iki pilot kardeşimizi en kıza zamanda ailelerinin yanına getirmek için gayret gösteriyoruz" şeklinde konuştu.

DAVUTOĞLU KAÇIRILAN PİLOTLAR HAKKINDA KONUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Yuzyilin ~ 11 yıl önce
En basarisiz adami

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Uykudan once masallar.... Icraat ve otorite sifir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
terör ~ 11 yıl önce
bu yönetim ya da başımızdaki idareciler artık ne isim verilirse, ama iktidar olamayanlardır sorumlusu. iktidar olduğunu sanan ama muktedir olamayanlardır. içeride terör ile pazarlıkla dışarıda da uluslararası terörün her türlü uzantısı olduğunuzda bunun sonuçlarına da katlanırsınız. terörle müzakere edilmez, taraf olunmaz, destek verilmez, terördür işte. elinizi verirseniz kolunuz kesilir. gelir bir yerde vurur seni, gider.olan vatandaşa olur, evlere acı düşer. bundan siyasi rant sağlamak ise ancak güldürür, sonunda o seni de vurur. yazık bu insanlara, evlerinde acı var, gözyaşı var, hasret var. bayram gününde kendinizi o ailelerin yerine koyun bakalım, hakkınızda ne düşündüklerini anlarsınız. herkese iyi bayramlar demek isterdim ama bu insanları ailelerini düşündükçe, içinde bulunduğumuz şartlarda, acılı ailelerin olduğu bir günde, içimden gelmiyor. saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okuyucu ~ 11 yıl önce
Siz hiç bişey yapmayın.O koltuğu bırakın bu millette bu devlete daha çok faydalı olursunuz.Her yaptığınızı eline yüzüne bulaştırdınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BÜLO 2 ~ 11 yıl önce
Al sana bir BÜLO daha.... Bos adamlar toplulugu...sözleriniz de BOS yürekleriniz de BOS....siz ancak bayram namazindan bile kendinize siyasi rant cikartmaya calisirsiniz...Neymis komsularlar sifir sorun...aslinda o SIFIR sizlersiniz !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Arkadaş Miktad aşireti Allah tan zalim bir aşiret değil, istekleride aslında çok basit 9 hacının salıverilmesi. Tamam bunların yanında İran lı ajanlarda olabilir ama arkadaş bunları kaçıranlar senin kontrol ettiğini zannettiğin terörist güçler. Bu adamlar seni adam yerine koyup pilotlarımızı kaçırma öncesi bu konuda destek istemiş, sen ne yapmışsın hiç, adamlar ne yapmış sana anlayacağın dilde bir hareket çekmiş, sen ne yapmışsın buna karşı, yine hiç, acizliğini ortaya koyan bir durum çıkmış ortaya. Ha onunla bununla görüşüyorum hikaye, ya ne yapacaktın görüşmeyecekmiydin. Arkadaş adamların kaldığı mahalle bile belli devletin belli birimlerinin birşeyler yaptığını ve onların işini karıştırma riski olmasa ben bile bu halimle o yaptığından daha etkilisini yaparım, yazıklar olsun gidin büyük devlet nasıl olunura bir bakın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Bunun tek sorumlusu akp iktidaridir! Bosu bosuna bayram gunu yalan soylemeyin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kisssa Hisse ~ 11 yıl önce
Kucukken mahallede buyuk bir kavga oldu.Aramizda en guclu gorunen gerekirse 10 kisiye bile dalarim diye konusan bir arkadas vardi.Kavgada en onden o gitti ve hepimizi surukledi, sonrada bir arabanin arkasina siginip yalvarmaya basladi "Ne olur vurmayin diye" 15 yildir o goruntu hic aklimdan cikmadi.Anlayana.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
akp li koyunları anca kandırırsınız erdoğan ve davutoğlu utanmadan yalan konuşuyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 11 yıl önce
Sayın Davutoğlu, birgün sonrada en kısa zaman 30 yıl sonrada en kısa zaman, bu sizin bakış açınıza bağlı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000