09 Ocak 2018, Salı 15:26:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan THY'ye övgü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün THY yöneticilerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırladı.
  • Kayseriliye sormuslar 2kere 2 kac eder adam cevap vermis alirken mi verirken mi,milli havayolu diyoruz yuzde 51 özel,ucak almaya gelince devlet adamları devreye girer kamu olur ,taseronu konuşmaya gelince thy özel firma biz ona karışamayız derler... Ne güzel dünya
  • Sn cunhurbaşkanım airport yayınlamıyor yorumu anlamadım bunu ümitsizce buraya yazıyorum. Lütfen 15 temmuz öncesi işlerinden edilmiş o kadar cok pilot, yer görevlisi ve kabin görevlisi varki lütfen bu kişiler işlerine geri dönsün. Buna sebep olan yöbeticiler , kaptanlar kim varsa araştırsanız bunlar işte vatanını sevmeyen vatan hainleri olabilir.
  • Sayın Cumhurbaşkanım; bu yöneticilerin hepsi torpilli...sizden bu işe el koymanızı bekliyoruz. Artık liyakat esas olsun. Bir dönem soru çalıp koltuklar işgal ediliyordu. Şimdi ise doğrudan torpil işliyor. Bu duruma ancak siz engel olabilirsiniz. Ben -er yada geç- bu işi de çözeceğinize inanıyorum.
  • Ekip planlamayi cok seviyorum
  • Sayin cumhurbaşkanim doco ile yollarini ayıran thy kendi personeline yaptigi geriye dönuk zam farklarini bonus odemeleri ve yeni yil zamlarini doco yada yapsin sirket farki neden gözetiliyor acaba!!!!
  • Havaci Dan anlamasin evlat bir daha bu koseye yazdigini gormiyecem Yoksa gelirim ona gore
  • o değil de do&co'nun durumunu bilen var mı? kapanacak mı devam mı ne zaman belli olur? sas gelirse do&co personeli ne olur??
  • HAYIR
  • 25000 tl prim alacak adamlara beyaz gömlek giydirip dışlamışlar :)))
  • Thye camur atin seyahat sirasinda thyden bilet alin ozaman isinize geliyo...vampirler sizi. begenmeyen yurusun! thy basarili havayolu, filoya her yeni katilan ucaga hayirli olsun.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün THY yöneticilerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırladı.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Genel Müdür Bilal Ekşi ve tüm yöneticilerin katıldığı buluşmada Erdoğan THY'nin başarısını tebrik etti.

Burada bir konuşma gerçekleştiren Erdoğan; THY'den övgü dolu sözlerle bahsederken, 25 uçaklık Airbus A350 siparişine de değindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan THY'ye övgü

Yorumlar Tüm Yorumlar (91)

Kayserili ~ 6 yıl önce
Kayseriliye sormuslar 2kere 2 kac eder adam cevap vermis alirken mi verirken mi,milli havayolu diyoruz yuzde 51 özel,ucak almaya gelince devlet adamları devreye girer kamu olur ,taseronu konuşmaya gelince thy özel firma biz ona karışamayız derler... Ne güzel dünya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reisimiz ~ 6 yıl önce
Sn cunhurbaşkanım airport yayınlamıyor yorumu anlamadım bunu ümitsizce buraya yazıyorum. Lütfen 15 temmuz öncesi işlerinden edilmiş o kadar cok pilot, yer görevlisi ve kabin görevlisi varki lütfen bu kişiler işlerine geri dönsün. Buna sebep olan yöbeticiler , kaptanlar kim varsa araştırsanız bunlar işte vatanını sevmeyen vatan hainleri olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reis ~ 6 yıl önce
Sayın Cumhurbaşkanım; bu yöneticilerin hepsi torpilli...sizden bu işe el koymanızı bekliyoruz. Artık liyakat esas olsun. Bir dönem soru çalıp koltuklar işgal ediliyordu. Şimdi ise doğrudan torpil işliyor. Bu duruma ancak siz engel olabilirsiniz. Ben -er yada geç- bu işi de çözeceğinize inanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mazlum ~ 6 yıl önce
Ekip planlamayi cok seviyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakkı ~ 6 yıl önce
Sayin cumhurbaşkanim doco ile yollarini ayıran thy kendi personeline yaptigi geriye dönuk zam farklarini bonus odemeleri ve yeni yil zamlarini doco yada yapsin sirket farki neden gözetiliyor acaba!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cacik ~ 6 yıl önce
Havaci Dan anlamasin evlat bir daha bu koseye yazdigini gormiyecem Yoksa gelirim ona gore

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Do&Co akıbeti ~ 6 yıl önce
o değil de do&co'nun durumunu bilen var mı? kapanacak mı devam mı ne zaman belli olur? sas gelirse do&co personeli ne olur??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAYIR ~ 6 yıl önce
HAYIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yes ~ 6 yıl önce
E V E T
ja ~ 6 yıl önce
Ja
Beyaz gömlek ~ 6 yıl önce
25000 tl prim alacak adamlara beyaz gömlek giydirip dışlamışlar :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy fan ~ 6 yıl önce
Thye camur atin seyahat sirasinda thyden bilet alin ozaman isinize geliyo...vampirler sizi. begenmeyen yurusun! thy basarili havayolu, filoya her yeni katilan ucaga hayirli olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000