08 Mart 2018, Perşembe 23:08:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hava İş Genel Başkanı Tatlıbal ile görüştü

Hava İş Sendikası Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Görüşmenin detaylarına AirportHaber ulaştı.
  • Konusmalar gelir gecer ortada iki sey kalir bir dostluk iki cekememezlik arkadaslar istisare etsinler istisare etsinler ki kurumu daha iyi yerlere getirsinler allah ali kemal abiminde reisinde yolunu bahtini acik etsin
  • THY'ye kamu değildi. Ne oldu. Taşerona kadro diye yırtınırken bazı dar kafalılar THY özel kamu değil diyordu ne oldu. Demekki kamuymuş. İnsanların aklıyla dalga geçmeyin. THY taşeronu kadroya alacak.
  • Haberim yokmuş gibi çek
  • memlekette siyaset ve siyasi kamplaşma neredeyse karı koca arasına bile girdi...herkes ocu ya da bucu bir türlü kendisi olamadı gitti.
  • Sayin cumhurbaskanimiz cok doru soyluyor devletin bu kadar. Masrafi Var guneyde harp var bu senede zam istemeyin Emeklilerne yapsin bir azelinizi vijdaniniza koy oyle konusun, bu sene sendikayi desteklemiyorum , cunku devletin harcamasi cok tum devlet memurlari birer ikiser maaslarini. Askeriyeye versin, silah ve ucak alsinlar gercek vatandaslik bunu gerektirir. PERU dan. Turkiyeme kucakdolu selam olsun. Ands daglari bana yol etmeyin arkadaslar
  • ben bu sendikayı anlamı yorun kimin tarafında acaba işçileri taşeron olarak çalıştırılmasına ses çıkarmıyor kendi koltuğunun derdiyle cumhur başkanına sığınıyor.işçi haklarımı ? yok bence THY taşeron çalıştırmaya devam ederse sonu hiç iyi görünmüyor.Taşeron rahatsız aklınızı başınıza alın.
  • sanki işçi ve işveren sendikası görüşüyor
  • Merak etmeyin hava sene geçmiş kabin personellerine de yarın bişe olsa yine Tatlıbal sahip çıkıcak.zaten birilerinin istediği çalışanlar arasında ikilik çıkarmak.başaramayacaklar Hava-İş bütün thy personelinin arkasında durucak bu Resim sadece bölücü zihniyete haddini bildiren bir resim olmuş olucak
  • Tamamen yalan, Türk iş'in toplantısında sadece el sıkışıyorlar ve Yen'i tanışıyorlar okadar
  • hava-sen macerası bu görüşme anı itibariyle başlamadan bitmiştir. NOKTA konmuştur, işverenin her zaman haklı olduğu çalışanın verilenle yetinmek zorunda olduğu düşüncesi tescillenmiştir. işçinin hak aramak neyine varmı böyle bir özgürlük, yok tabiki.

Türk Hava Yolları (THY) çalışanlarının yetkili sendikası Hava İş’in genel başkanı Ali Kemal Tatlıbal, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme yaptı. Görüşmenin detaylarına ise AirportHaber ulaştı.

Son günlerde THY çalışanları arasında alevlenen ve iş barışını zedeleyecek şekilde kutuplaşmaya doğru giden sendikal savaşın ürkütücü boyutlara ulaşmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Hava İş Genel Başkanı Tatlıbal ile Ankara'da özel bir görüşme yaptığı öğrenildi. 


Tatlıbal, görüşmede THY'deki son sendikal süreçle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgi verdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, THY'deki süreci yönetim ile görüşerek yakından takip ettiği ve THY’ye zarar verilecek her türlü girişimden uzak durulması konusunda uyarılarda bulunduğu ve buna ilişkin gerekli tedbirlerin alınması konusunda talimatlar verdiği kaydedildi.


Görüşmenin yaklaşık 10 dakika sürdüğü ve olumlu bir hava geçtiği ifade edildi.

AirportHaber ÖZEL



Cumhurbaşkanı Erdoğan Hava İş Genel Başkanı Tatlıbal ile görüştü

Yorumlar Tüm Yorumlar (229)

Iki adam gibi adan ~ 6 yıl önce
Konusmalar gelir gecer ortada iki sey kalir bir dostluk iki cekememezlik arkadaslar istisare etsinler istisare etsinler ki kurumu daha iyi yerlere getirsinler allah ali kemal abiminde reisinde yolunu bahtini acik etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hani kamu değildi ~ 6 yıl önce
THY'ye kamu değildi. Ne oldu. Taşerona kadro diye yırtınırken bazı dar kafalılar THY özel kamu değil diyordu ne oldu. Demekki kamuymuş. İnsanların aklıyla dalga geçmeyin. THY taşeronu kadroya alacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hımmm ~ 6 yıl önce
Haberim yokmuş gibi çek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ocu bucu ~ 6 yıl önce
memlekette siyaset ve siyasi kamplaşma neredeyse karı koca arasına bile girdi...herkes ocu ya da bucu bir türlü kendisi olamadı gitti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ands daglarinda tukiyeme selam olsun Peru ~ 6 yıl önce
Sayin cumhurbaskanimiz cok doru soyluyor devletin bu kadar. Masrafi Var guneyde harp var bu senede zam istemeyin Emeklilerne yapsin bir azelinizi vijdaniniza koy oyle konusun, bu sene sendikayi desteklemiyorum , cunku devletin harcamasi cok tum devlet memurlari birer ikiser maaslarini. Askeriyeye versin, silah ve ucak alsinlar gercek vatandaslik bunu gerektirir. PERU dan. Turkiyeme kucakdolu selam olsun. Ands daglari bana yol etmeyin arkadaslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peru ~ 6 yıl önce
Peru’dan atma yakınlara gel
taşeron ~ 6 yıl önce
ben bu sendikayı anlamı yorun kimin tarafında acaba işçileri taşeron olarak çalıştırılmasına ses çıkarmıyor kendi koltuğunun derdiyle cumhur başkanına sığınıyor.işçi haklarımı ? yok bence THY taşeron çalıştırmaya devam ederse sonu hiç iyi görünmüyor.Taşeron rahatsız aklınızı başınıza alın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olumlu havada geçen görüşme ~ 6 yıl önce
sanki işçi ve işveren sendikası görüşüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anonim ~ 6 yıl önce
Merak etmeyin hava sene geçmiş kabin personellerine de yarın bişe olsa yine Tatlıbal sahip çıkıcak.zaten birilerinin istediği çalışanlar arasında ikilik çıkarmak.başaramayacaklar Hava-İş bütün thy personelinin arkasında durucak bu Resim sadece bölücü zihniyete haddini bildiren bir resim olmuş olucak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asdfasdfsadf ~ 6 yıl önce
Random güldüm
Pilotcuk ~ 6 yıl önce
Tamamen yalan, Türk iş'in toplantısında sadece el sıkışıyorlar ve Yen'i tanışıyorlar okadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nokta kondu ~ 6 yıl önce
hava-sen macerası bu görüşme anı itibariyle başlamadan bitmiştir. NOKTA konmuştur, işverenin her zaman haklı olduğu çalışanın verilenle yetinmek zorunda olduğu düşüncesi tescillenmiştir. işçinin hak aramak neyine varmı böyle bir özgürlük, yok tabiki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000