08 Mart 2010, Pazartesi 13:56:38

CTATCA Sempozyumu tamamlandı

“CTATCA – Kıbrıs Türk Hava Trafik Kontrolörleri Derneği’nin 34. Kuruluş yılı ve Gelişen Havacılık Sempozyumu” tamamlandı.
  • ''CTATCA'nın 34.Kuruluş yılı ve Gelişen Havacılık Sempozyumu'' GAU Millenium Binası Senato salonunda amacına ulaşmıştır.Katkı Koyan herkese Derneğim CTATCA adına ,kendi adıma teşekkürü bir borç bilirim.Başta GAU,TATCA ve GAU üzerine düşen görevi yerine getirmişlerdir.CTATCA,TATCA,TALPA,TÖSHİD,PEGASUS,CTVAA,KTFSF,ATLASJET,KTHY güne damgasını vuranlardır..Airport Habere teşekkür ediyoruz.. İzzet DERKAN

5 Mart 1976’da kurulan ve Kıbrıs’ın en eski derneklerinden olan Hava Trafik Kontrolörleri Derneği; 5 Mart’taki 34. kuruluş yılında bir sempozyum düzenledi. 5 Mart 2010 Cuma günü saat 10.00’da Girne Amerikan Üniversitesi-Senato Milenyum salonunda başlayan sempozyumun ilk bölümü açılış konuşmalarıyla, ikinci bölümü ise sunumlarla devam etti.

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği ile ortaklaşa düzenlenen  sempozyumda Havacılıkla ilgili bilgileri CTATCA, TATCA, GAÜ,TALPA (THY Pilotları Derneği), TÖSHİD (Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği), Pegasus Hava Yolları yetkilileri, KTHY, KTHSF (Kıbrıs Türk Hava Sporları Federasyonu), CTVAA (Kıbrıs Türk Sanal Havacılık Derneği ve GAÜ Havacılık Kulübü vasıtasıyla değerli havacılık tutkunlarına, dinleyicilere ve izleyicilere en doğru şekilde anlatılmıştır.

CTATCA Sempozyumu

CTATCA Sempozyumu tamamlandı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
''CTATCA'nın 34.Kuruluş yılı ve Gelişen Havacılık Sempozyumu'' GAU Millenium Binası Senato salonunda amacına ulaşmıştır.Katkı Koyan herkese Derneğim CTATCA adına ,kendi adıma teşekkürü bir borç bilirim.Başta GAU,TATCA ve GAU üzerine düşen görevi yerine getirmişlerdir.CTATCA,TATCA,TALPA,TÖSHİD,PEGASUS,CTVAA,KTFSF,ATLASJET,KTHY güne damgasını vuranlardır..Airport Habere teşekkür ediyoruz.. İzzet DERKAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000