31 Mart 2011, Perşembe 15:19:00

ÇIRAĞAN SARAYI'NDA ASIANA DAVETİ

13 yıl sonra İstanbul seferlerine başlayan Asiana Havayolları, dün Çırağan Sarayı’nda davet verdi. Davette yapılan çekilişte iki talihli Kore bileti kazandı.
  • ATATÜRK HAVALİMANI DAHA TRAFİK SORUNUNU ÇÖZEMEZKEN,HERYER AÇIK OTOPARK OLMUŞKEN VE GÖRDÜĞÜM EN PAHALI VE EN KULLANIŞSIZ,HANTAL LİMANLARDAN BİRİYKEN KALKIP DA EN YÜKSEK SEVİYEDE KALİTEDEN BAHSETMEYİN KOMİK OLUYORSUNUZ...DEVLET KADEMESİ DE NERDE BELEŞ YEMEK,ZİYAFET,GEZİ HEPSİ TAM TAKIM ORDA MAŞALLAH SANKİ BÜTÜN GÖREVLERİNİ LAYIKIYLA YAPIYORLARMIŞ GİBİ..BİR DE BİLET KAZANANLAR DA SANKİ CEPLERİNDEN ÖDEYİP ALAMAYACAK ADAMLAR...BİR YÖNETİM KURULU BALŞKANI BİRİ BİLMEM NE..SADE BİR ÇALIŞNANA ÇIKSAYDI YA..
  • Genc Osman,beni temsilen katildin sanirim davete.Farkindamisiniz herkse gulumsuyor,inan poz vermek icin degil bu,gulumseme,zariflik nezaket Koreli'lerin geleneksel yasam tarzi.Ayrica Seoul cok guzel bir sehir ve en guzeli vize yok ve daha da guzeli insanlar size daima iyi davraniyorlar,avrupanin uyuz gumruk ve polsileri gibi degil.Mecbur degilsen gitme kardesim vize isteyen yere...Saygilar.
Koreli Asiana Havayolları, İstanbul seferlerine başlanması şerefine Çırağan Sarayı’nda gece düzenledi. Asiana Havayolları Ceo’su Young-Doo Yoon’un ev sahipliğinde düzenlenen geceye THY Genel Müdürü Temel Kotil, DHMİ Atatürk Havalimanı Başmüdürü Celal Özuğur ve sektörün önde gelen temsilcileri katıldı.

Gecede bir konuşma yapan DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal’ın Özel Kalem Müdürü Binnur Şahin, “Atatürk Havalimanı’nın, Asiana Havayolları’nın tüm ihtiyaçlarına cevap vereceğinden son derece eminim. En yüksek kalite seviyesini korumak için gerekli olanları daima yerine getirdik ve size temin ederim ki gelecekte de bunları yerine getirmeye devam edeceğiz. İstanbul Atatürk Havalimanı’nın çoğu taşıyıcılara tarafından bölgenin en cazip havalimanı olarak değerlendirilmesi hiç de şaşırtıcı değil” dedi.

Seul-İstanbul arasında haftada üç gün gerçekleştirilecek uçuşların, ticari ilişkilerde yeni bir sıcaklığın başlangıcı olacağına inandığını kaydeden Şahin, “ Daha da önemlisi, bu uçuşlar Kore ve Türkiye’deki insanları birbirine yaklaştıracak, ekonomik, kültürel ve spor alanlarında alışverişi kolaylaştıracaktır” diye konuştu.
Bu arada gecede bir de sürpriz yaşandı. Asiana Havayolları tarafından yapılan çekilişle Fly Servise Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Sarıgöl ve Çelebi Hava Servisi Genel Müdürü Talha Göksel, Kore’ye gidiş dönüş bilet kazandı.

ÇIRAĞAN SARAYI'NDA ASIANA DAVETİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
ATATÜRK HAVALİMANI DAHA TRAFİK SORUNUNU ÇÖZEMEZKEN,HERYER AÇIK OTOPARK OLMUŞKEN VE GÖRDÜĞÜM EN PAHALI VE EN KULLANIŞSIZ,HANTAL LİMANLARDAN BİRİYKEN KALKIP DA EN YÜKSEK SEVİYEDE KALİTEDEN BAHSETMEYİN KOMİK OLUYORSUNUZ...DEVLET KADEMESİ DE NERDE BELEŞ YEMEK,ZİYAFET,GEZİ HEPSİ TAM TAKIM ORDA MAŞALLAH SANKİ BÜTÜN GÖREVLERİNİ LAYIKIYLA YAPIYORLARMIŞ GİBİ..BİR DE BİLET KAZANANLAR DA SANKİ CEPLERİNDEN ÖDEYİP ALAMAYACAK ADAMLAR...BİR YÖNETİM KURULU BALŞKANI BİRİ BİLMEM NE..SADE BİR ÇALIŞNANA ÇIKSAYDI YA..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Genc Osman,beni temsilen katildin sanirim davete.Farkindamisiniz herkse gulumsuyor,inan poz vermek icin degil bu,gulumseme,zariflik nezaket Koreli'lerin geleneksel yasam tarzi.Ayrica Seoul cok guzel bir sehir ve en guzeli vize yok ve daha da guzeli insanlar size daima iyi davraniyorlar,avrupanin uyuz gumruk ve polsileri gibi degil.Mecbur degilsen gitme kardesim vize isteyen yere...Saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000