Adalet ve Kalkınma Partisi'nden geçtiğimiz Ocak ayında istifa eden milletvekili Muhammed Çetin, mikroblog sitesi Twitter'daki hesabından Pakistan'dan Türkiye'ye gelmek için bineceği uçakla ilgili THY'nin sorun çıkardığını yazdı.
İstanbul bağımsız milletvekili Muhammed Çetin, geçtiğimiz Cuma günü İstanbul'dan Pakistan'a gideceği sırada business class tartışması nedeniyle gündeme gelmişti. THY ise Çetin'in iddialarına jet bir açıklamayla yanıt vermişti.
Çetin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda Türk Hava Yolları'nın 06.25'de Pakistan'ın başkenti İslamabad'dan kalkacak olan TK 711 sefer sayılı uçuşu için aldığı biletin iptal edildiğini ve ücretini ödeyerek yeni bilet almak zorunda bırakıldığını yazdı.
İptal edilen biletle ilgili bir de fotoğraf paylaşan Çetin, yeni bilet alma işlemlerinde de sorunlar yaşadığını ve çağrı merkezinden bilet alacağı sırada bilerek hattı kestiklerini söyledi.
İŞTE ÇETİN'İN TWITTER'DAKİ AÇIKLAMALARI
Facebook Yorum