27 Şubat 2014, Perşembe 02:52:10

ÇETİN: "THY CALL CENTER BİLET ALIRKEN TELEFON KESİYOR"

İstanbul bağımsız milletvekili Muhammed Çetin, Pakistan'dan Türkiye'ye THY'nin dönüş biletini iptal ettiği ve yeni bilet alımında sürekli sorun yaşadığını açıkladı.
  • Seversin sevmezsin .. partisinden istifa eder ,kendi bilecegi bir iştir,yasal hakkıdır .. hangi hizmeti öteki milletvekillerine veriyorsan bu milletvekiline de vermek zorundasınız Hamdi Bey. . Yoksa thy değil akp havayolları olur ..
  • yeyin şimdi birbirinizi...imam bozuntuları.
  • BE ADAM, VATANA HAINLIK YAPANLARLA AYNI SAFTA OLMAN SENI KENDI KENDINE KOCUNDURUYOR. ARTIK HERSEYDEN KIL KAPIYORSUN.
  • Sn.Milletvekili, Oturmak istediğin koltuğun parasını ödedin de sana bilet mi vermediler ? Yada parasını verip bilet alacağın başka bir havayolu şirketi yok mu ? Yoksa sen ısrarla THY ucuz koltuktan bilet alıp uçak içinde ücretsiz olarak First Class'a geçerek mi yolculuk istiyorsun ? Yani devletin uçağını diğer vatandaşlardan farklı bir ücret, hizmet, karşılama, ikram, keyif ve özel muamele avantajıyla mı kullanmak istiyorsun ? Açıkça söyleyiverde herkes anlasın artık. Lafı dolaştırıp durmayın, insanların kafasını karıştırmayın.
  • Kanunen verilen hakkını kullandırmamak bu ve geri dönüşü kötü olur. Adam dürüst diye milletvekilliğini elinden alacaklar ellerinden gelse. ergenekoncular maske (sakal) taktı hortladı. sakallı ergenekon.
  • Arkadasım seni upgrade etmek zorunda mıyız. Madem bu kadar meraklısın onde oturmaya, ode parasını hep onde otur o zaman. Bir de cahil cahil hareketler yapma. Yok efendim call center telefonu kesmiş miş miş.. Su hareketlerini görünce diyorum ki; para bile versen seni C/CL a almamak lazım seni. Git babanın ucagında beleş c/cl uç... Tabi baban Kabul ederse..
  • thy'na ac davayi madem haklisin !!! bu olanlar siradan vatandasa yapilirken nerdeydin ??? ama dogru ya sen ''normal vatandas'' degilsin vekilsin degil mi ???
  • Milletin vekili milletin sorunlarini halletmis te THY yi adam etmek kalmis. Pakistanda bagimsiz bir milletvekilinin ne is var diye kimse sormuyor. Bir de cikip cikip tv de artik dayanamadim buraya kadar geldi eskiden de rahatsizdim ... Benzeri durustluk abidesini oynuyorlar. Halimiz nolacak Allah kerim demekten baska soz yok. Biri aile icinde gelir tahsis eder biri abuk sabuk yerlerde is kovalar mv sifatiyla... Artik bir yerde camura saplanacagiz ama bakalim nerde
  • ne olursa olsun thy bu tartışmaların dışında kalmak zorunda idi, olmamalı idi... ha birilerine diyet borcu var da o nu ödemek adına siyasi davranıyorlarsa, bindikleri dalı kesiyorlardır.
  • milletin vekili ama birileri istifa et deyince ediyorlar. nasıl vekil bu ha bağımsız girersin meclise alnından öperim partini ismi altında gir birileri emir versin istifa et.Sonra haktan adaletten bahset. arkadaşlar düşünün partinin yarısı bunlardan olsaydı emir gelince istifa etselerdi ülkenin durumu nasıl olurdu bunlar mı milleti düşünüyor.sadece müridlik işleri. valla ben bile zamanında hayırlı işler yapıyorlar demiştim ama olay farklıymış. aslında seçime bağımsız girmeyenler.partisinden istifa edince vekilliğide düşmesi lazım

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden geçtiğimiz Ocak ayında istifa eden milletvekili Muhammed Çetin, mikroblog  sitesi Twitter'daki hesabından Pakistan'dan Türkiye'ye gelmek için bineceği uçakla ilgili THY'nin sorun çıkardığını yazdı.

İstanbul bağımsız milletvekili Muhammed Çetin, geçtiğimiz Cuma günü İstanbul'dan Pakistan'a gideceği sırada business class tartışması nedeniyle gündeme gelmişti. THY ise Çetin'in iddialarına jet bir açıklamayla yanıt vermişti.

Çetin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda Türk Hava Yolları'nın 06.25'de Pakistan'ın başkenti İslamabad'dan kalkacak olan TK 711 sefer sayılı uçuşu için aldığı biletin iptal edildiğini ve ücretini ödeyerek yeni bilet almak zorunda bırakıldığını yazdı. 

İptal edilen biletle ilgili bir de fotoğraf paylaşan Çetin, yeni bilet alma işlemlerinde de sorunlar yaşadığını ve çağrı merkezinden bilet alacağı sırada bilerek hattı kestiklerini söyledi.

İŞTE ÇETİN'İN TWITTER'DAKİ AÇIKLAMALARI





ÇETİN: "THY CALL CENTER BİLET ALIRKEN TELEFON KESİYOR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Seversin sevmezsin .. partisinden istifa eder ,kendi bilecegi bir iştir,yasal hakkıdır .. hangi hizmeti öteki milletvekillerine veriyorsan bu milletvekiline de vermek zorundasınız Hamdi Bey. . Yoksa thy değil akp havayolları olur ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
imam ~ 10 yıl önce
yeyin şimdi birbirinizi...imam bozuntuları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
BE ADAM, VATANA HAINLIK YAPANLARLA AYNI SAFTA OLMAN SENI KENDI KENDINE KOCUNDURUYOR. ARTIK HERSEYDEN KIL KAPIYORSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Economy uçan halk ~ 10 yıl önce
Sn.Milletvekili, Oturmak istediğin koltuğun parasını ödedin de sana bilet mi vermediler ? Yada parasını verip bilet alacağın başka bir havayolu şirketi yok mu ? Yoksa sen ısrarla THY ucuz koltuktan bilet alıp uçak içinde ücretsiz olarak First Class'a geçerek mi yolculuk istiyorsun ? Yani devletin uçağını diğer vatandaşlardan farklı bir ücret, hizmet, karşılama, ikram, keyif ve özel muamele avantajıyla mı kullanmak istiyorsun ? Açıkça söyleyiverde herkes anlasın artık. Lafı dolaştırıp durmayın, insanların kafasını karıştırmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haksızlık!!! ~ 10 yıl önce
Kanunen verilen hakkını kullandırmamak bu ve geri dönüşü kötü olur. Adam dürüst diye milletvekilliğini elinden alacaklar ellerinden gelse. ergenekoncular maske (sakal) taktı hortladı. sakallı ergenekon.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zorunda mıyız? ~ 10 yıl önce
Arkadasım seni upgrade etmek zorunda mıyız. Madem bu kadar meraklısın onde oturmaya, ode parasını hep onde otur o zaman. Bir de cahil cahil hareketler yapma. Yok efendim call center telefonu kesmiş miş miş.. Su hareketlerini görünce diyorum ki; para bile versen seni C/CL a almamak lazım seni. Git babanın ucagında beleş c/cl uç... Tabi baban Kabul ederse..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dava ac !! ~ 10 yıl önce
thy'na ac davayi madem haklisin !!! bu olanlar siradan vatandasa yapilirken nerdeydin ??? ama dogru ya sen ''normal vatandas'' degilsin vekilsin degil mi ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Milletin vekili milletin sorunlarini halletmis te THY yi adam etmek kalmis. Pakistanda bagimsiz bir milletvekilinin ne is var diye kimse sormuyor. Bir de cikip cikip tv de artik dayanamadim buraya kadar geldi eskiden de rahatsizdim ... Benzeri durustluk abidesini oynuyorlar. Halimiz nolacak Allah kerim demekten baska soz yok. Biri aile icinde gelir tahsis eder biri abuk sabuk yerlerde is kovalar mv sifatiyla... Artik bir yerde camura saplanacagiz ama bakalim nerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 10 yıl önce
ne olursa olsun thy bu tartışmaların dışında kalmak zorunda idi, olmamalı idi... ha birilerine diyet borcu var da o nu ödemek adına siyasi davranıyorlarsa, bindikleri dalı kesiyorlardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nasıl vekil ~ 10 yıl önce
milletin vekili ama birileri istifa et deyince ediyorlar. nasıl vekil bu ha bağımsız girersin meclise alnından öperim partini ismi altında gir birileri emir versin istifa et.Sonra haktan adaletten bahset. arkadaşlar düşünün partinin yarısı bunlardan olsaydı emir gelince istifa etselerdi ülkenin durumu nasıl olurdu bunlar mı milleti düşünüyor.sadece müridlik işleri. valla ben bile zamanında hayırlı işler yapıyorlar demiştim ama olay farklıymış. aslında seçime bağımsız girmeyenler.partisinden istifa edince vekilliğide düşmesi lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000