15 Temmuz 2008, Salı 07:47:06

Candan Karlıtekin bilinmeyenlerini anlattı

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin, kamuoyunda çok tanınan bir isim olmasına rağmen hiç bilinmeyen iç dünyasını anlattı.
  • Personel tarafindan pek taninmayan Candan Bey, kurumun son yillardaki stratejik atilimlarinin mimaridir. Personel atamalarina ya da bu tip alengirli konulara hic karismadan, Ortakligin geleceginin mimari tasarimini olusturmakla ilgilenmekte. Star dan yeni ucaklara, yeni hatlardan, teknik ve Ikram daki atilimlara kadar tum stratejik kararlarda en buyuk paya sahip kisi. Bu ufuk ve kabiliyetine ragmen, kurum icerisinde bunu kisisel bir guc icin tahvil etmeyecek kadar da yuce gonullu. Dogrusu, atama islerini Hamdi Topcu ya birakacagina kendisi ilgilense, eminim ki daha hakkaniyetli bir kariyer planlamasi olabilir ama bu kadar parcalanmasi da, geneli planlamasini aksatir. En azindan, personelle ilgili konularda, Genel Mudur un ve Insan Kaynaklarinin etkinliginin artirilmasi gerekmekte. Ortakligin stratejik kararlarindaki basarilarinin, Insan Kaynaklarinin kariyer planlanmasinda da ayni profesyonellikle uygulanmasini bekliyoruz.
  • ah hemşerim birazda hemşerilerini görsen bu sektörde onlarında oldugunu bilsen, onlara imkan sağlasan ne iyi olur eli sıkılığından bahsetmişsin gayserili olarak.ama keşke diğer yöneticiler gibi hemşerilerini işe alanlar gibi biraz sizde cömert olsanız...
  • herseyiyle candan karlitekin buysa...bize laf dusmez..
  • NE YEDİGİN NE GİYDİGİN ÖNEMLİ DEİL BENİM İÇİN. KARAKTERİSTİK OLARAK KİMİNE GÖRE İYİ KİMİNE GÖRE KÖTÜ BİRİSİN. BAKIS ACISI GÖRECELİ. AMA PERSONEL İSTİHDAMI KONUSUNDAKİ FULL YETKİYİ ARTIK HAMDİ BEYDEN ALMAZSANIZ BU İŞİN SONU PEK HAYIRLI OLMUCAK ŞİRKET İÇİN. ABDURRAHMAN BEYİ MUMLA ARAR OLDUK SAYENİZDE.
  • Candanımıza bakın yaaa. Breitling saat takıyormuşda havacılığın raconu buymuş kahkahalarla güldüm. Ya Candan beyciğim havacılık saatle olmuyor beynin nasıl beynin.. Ayrıca marka giymediğini söylemene gerek yokki. Elbiselerin zaten bağırıyor ben pazardan alındım diye.
  • sanırım bir soytarı işten attığı kişiler ve aldıklarına bakın soytarıları gündeme getirmeyin
  • Hayatta şunu öğrendim: "Kendine cimri olan herkese cimri olur"....

Karlıtekin bir dergiye verdiği söyleşide eli sıkı biri olduğunu giyimde marka bağımlısı olmadığını şu sözlerle anlattı: “Bir şeye ihtiyaç duyunca gidip alan bir insanım. Yerli de olabilir yabancı da, ama parasının çok tuzlu olmaması lazım. Bir Kayserili olarak, trilyon dolarım olsa fazla para veremem. Çocuklarım bana ‘Varyemez Amca’ der.... Giyimde takım elbiseyi seviyorum. Renkleri de severim, mesala pembe, lila, yeşil. Sürekli siyah ve gri beni deli ediyor, kasvet veriyor. Son yıllarda ağırlıklı olarak Ramsey giyiyorum. Ayakkabıda FLO giyiyorum genellikle. Sahibi Mehmet Büyükekşi THY yönetim kurulunda. FLO kartım da var, indirimli alıyorum. Saatim Breitling. Havacılığın raconu bu''

Akşam

Candan Karlıtekin bilinmeyenlerini anlattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

saki ~ 16 yıl önce
Personel tarafindan pek taninmayan Candan Bey, kurumun son yillardaki stratejik atilimlarinin mimaridir. Personel atamalarina ya da bu tip alengirli konulara hic karismadan, Ortakligin geleceginin mimari tasarimini olusturmakla ilgilenmekte. Star dan yeni ucaklara, yeni hatlardan, teknik ve Ikram daki atilimlara kadar tum stratejik kararlarda en buyuk paya sahip kisi. Bu ufuk ve kabiliyetine ragmen, kurum icerisinde bunu kisisel bir guc icin tahvil etmeyecek kadar da yuce gonullu. Dogrusu, atama islerini Hamdi Topcu ya birakacagina kendisi ilgilense, eminim ki daha hakkaniyetli bir kariyer planlamasi olabilir ama bu kadar parcalanmasi da, geneli planlamasini aksatir. En azindan, personelle ilgili konularda, Genel Mudur un ve Insan Kaynaklarinin etkinliginin artirilmasi gerekmekte. Ortakligin stratejik kararlarindaki basarilarinin, Insan Kaynaklarinin kariyer planlanmasinda da ayni profesyonellikle uygulanmasini bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aslan gayserilim ~ 16 yıl önce
ah hemşerim birazda hemşerilerini görsen bu sektörde onlarında oldugunu bilsen, onlara imkan sağlasan ne iyi olur eli sıkılığından bahsetmişsin gayserili olarak.ama keşke diğer yöneticiler gibi hemşerilerini işe alanlar gibi biraz sizde cömert olsanız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ukala ~ 16 yıl önce
herseyiyle candan karlitekin buysa...bize laf dusmez..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tech_Steward ~ 16 yıl önce
NE YEDİGİN NE GİYDİGİN ÖNEMLİ DEİL BENİM İÇİN. KARAKTERİSTİK OLARAK KİMİNE GÖRE İYİ KİMİNE GÖRE KÖTÜ BİRİSİN. BAKIS ACISI GÖRECELİ. AMA PERSONEL İSTİHDAMI KONUSUNDAKİ FULL YETKİYİ ARTIK HAMDİ BEYDEN ALMAZSANIZ BU İŞİN SONU PEK HAYIRLI OLMUCAK ŞİRKET İÇİN. ABDURRAHMAN BEYİ MUMLA ARAR OLDUK SAYENİZDE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tahsin ~ 16 yıl önce
Candanımıza bakın yaaa. Breitling saat takıyormuşda havacılığın raconu buymuş kahkahalarla güldüm. Ya Candan beyciğim havacılık saatle olmuyor beynin nasıl beynin.. Ayrıca marka giymediğini söylemene gerek yokki. Elbiselerin zaten bağırıyor ben pazardan alındım diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KİM BU ~ 16 yıl önce
sanırım bir soytarı işten attığı kişiler ve aldıklarına bakın soytarıları gündeme getirmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reklamlar... ~ 16 yıl önce
Hayatta şunu öğrendim: "Kendine cimri olan herkese cimri olur"....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000