23 Mayıs 2013, Perşembe 23:23:55

ÇAĞLAYAN: "THY'YE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

MÜSİAD'ın Ekonomi Basını Başarı Ödülleri Töreni'ne Ankara'dan THY uçağı ile gelen Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, oldukça sinirlendiğini belirterek, THY'deki rötarlar yüzünden bütün programlara gecikmeli gittiklerini ifade etti.
  • İceri torpille doldurdugunuz adamlar yuzunden bizde size helal etmiyoruz
  • SAYIN BAKAN SİZİN SEFERLERİN ÖNÜNÜ AÇAN, TOPLANTILARDA RİSK ALARAK YÜZLERCE KİŞİYE İŞ ALANI AÇAN BİR BAKANDIR ÇAMUR ATANLAR UTANIN.TUR ATMAYA GELİNCE PİLOT RADARA VIP OLDUGUNU SÖYLESEYDİ RADAR ÖNCELİKLİ İNDİRİRDİ.HER ZAMAN DUYARIZ KAPTANLARDAN GECİKTİM .RADAR ONLARA ÖNCELİK TANIR.SAYIN BAKANIM SİZİN YERİNİZE BU TAHSİLLİ CAHİLLERİ BEN PROTESTO EDİYORUM.SİZE THY DE MİNNTTAR OLMALICÜNKÜ SİZ TİCARET HACMİNİ GENİŞLETTİKÇE ONLAR ORAYA UÇABİLİYORLAR ACABA FARKINDALAR MI. SAYIN BAKA NIM TÜRKİYEMİN SİZN GİBİ ÇALIŞ KAN İNSANLARA İHTİYACI VAR.BİR KİŞİYE İŞ ALANIACAMAYANLAR BUNU ANLAYAMAZLAR..ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
  • Bizler de ne thy'na ne de akp'ye haklarimizi helal etmiyoruz!!!!
  • ya rotari hergun yasayan yolcular ne yapsinlar bakan efendi??? vatandasin rotarlardan programlarini kacirdiklarinda da ayni tepkileri veriyor musun??? tabii ki hayir...sizler sadece basiniza geldi mi tepki verirsiniz baskalarina oldu mu da bana ne dersiniz!!!
  • El Cevap... Kedi'dir Zafer..Kedi..))) Olum bak git, Sana Hakkını helal eden varmı bu ülkede..
  • Bakan... Adi ustunde, bakiyor sadece, bakmakla olmaz, ayni zamanda bir de gormek lazim, sana kizmam, seni bakan yapana kizarim...
  • KOSKOCA T. C NIN BAKANI BİLİP BİLMEDEN SALLIYOR....PİLOTLARIN CANI SIKILDIĞI İÇİN TUR ATIYORLAR NE OLACAK..........YAZIK Kİ NE YAZIK........
  • 1923-2002 yılları arasında 80 yıllık cumhuriyet hükümetlerinin yaptığı borçlanma 130 milyar $, 2002-2012 10 yıllık TC hükümetinin yaptığı borç 200 milyar $, 2012 sonu verilerine göre TC devletinin toplam borcu 337 milyar $; 2002-2012 dış ticaret açığı 15 milyar $ dan 85 milyar $ a çıkmış, 2002-2012 cari açık 625 milyon $ dan olmuş 49 milyar $, hane halkı borçlanması 2002 de 6.5 milyar TL olmuş 2012 de 254 milyar TL; toplam iç dış borç olmuş 1 trilyon TL yaklaşık 600 milyar $, çıkmışsınız orada hakkımı helal etmem falan, olmaz böyle Sayın Bakanım, kimin hakkını helal etmeyeceğini şu tabloya bir bakın göreceksiniz... bu para nasıl ödenecek acaba, üretim yok, fabrika yok, ihracatın çökmüş, yatırım yok, olanları da sattınız, kalanları da satacağınızı söylediniz, nasıl ödenecek bu para, milletin dini imanı para olmuş, gırtlağına kadar borçlanmış, tüketmeye alışmış,borçlanmaya alışmış, makarna, bulgurla günü kurtarıyor... işiniz zor, bu memleket battı batar da ne zaman...geçmiş olsun.
  • HELAL OLSUN SAYIN BAKANIM,,ADAM GİBİ ADAM GÖRDÜK BU TEPKİNİZLE,,ZİRA İŞVERENİN YANINDA OLUP İŞÇİYİ VE HAKLARINI GÖRMEZDEN GELEN DİĞER BAKANLARIMIZA KAPAK OLSUN,,DEVLET BÜYÜĞÜ BÖYLE OLMALI BENCE,, SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ,,THY İÇTEN İÇE KAYNAMAKTA VE ÇÜRÜMEKTEDİR,AMA İNATLA BUNU KİMSE GÖRMEK İSTEMİYOR ,YÖNETİCİLERE SORMAK YERİNE TÜM TÜRKİYE BİRLEŞİP İŞÇİYE YÜKLENMEKTEDİR,,BİZ SİZİ BİLİYORUZ..NASIL BABACAN Bİ ADAM OLDUĞUNUZUDA BİLİYORUZ,,ALLAH SİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN,,
  • Sayın bakan, siz önce düzeltemediğiniz ekonomi üzerine gem vursanız daha yerinde olmaz mı? Lodos kesilir THY yine vaktinde uçak kaldırır fakat siz ve mensubu olduğunuz hükümet yıllardır ekonomiyi düzeltemediniz ona ne demeli?

Yaptığı konuşmada geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Ankara'da gördüğü fizik tedavisini yarıda kesip havalimanına gittiğini açıklayan Bakan Çağlayan, "11 sene önce büyük bir kalp krizi geçirmiştim. İçki ve sigara içmem. Sporu düzenli yaparım ama benim randevulara zamanında gitme gibi bir hastalığım var. O hastalığım neticesinde saat 5'te yaptırmakta olduğum fizik tedavisini yarıda kestim. Havalimanına geldim ve müjdeyi aldım. Dediler ki THY uçağı geç gidecek. Alışık olduğum bir durum. Benim için çok tuhaf gelmedi. Sonra bir anons yaptılar, 40 dakika sonra uçağa alacağız diye. İsterseniz hiç kaldırmayın dedim. Sonuçta bizi İstanbul'a getirdiler." dedi.

İstanbul'a geldiklerinde yaşadıkları sorunun bitmediğini ifade eden Bakan Çağlayan, "Bu sefer zannettiler ki ben İstanbul'a hiç gelmemişim. Bir kaç tur attırdılar bize. Dedim ki ilave ücret vermem. Evet gecikmemin sebibi THY'dir. Hakkımı helal etmiyorum. Çünkü ben gittiğim her yerde THYyi dünyanın her yerinde güzel bir şekilde tanıtmaya çalışıyorum. Başbakan ve biz 25 bakan gittiğimiz her yerde tanıtıyoruz ve iftihar ediyoruz. Ama şimdi benim buraya geç getirdiği için sinir katsayımı için ve kolestrolümü yükselttiği için geçmiş hiçbir hakkımı helal etmiyorum. Buradan söylüyorum ve sizlerden özür diliyorum. Çünkü böyle bir haddim yok. Ucu ucuna yetişmeye çalışıyoruz. Dün de aynı şeyi yaşadık. Böyle bir şeye sebebi gereçkesi ne olursa olsun kimsenin buna hakkı yok ve ilk defa da bu kadar sinirli konuşuyorum." şeklinde konuştu. (Milliyet)

ÇAĞLAYAN: "THY'YE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

Yorumlar Tüm Yorumlar (65)

Bizde size ~ 11 yıl önce
İceri torpille doldurdugunuz adamlar yuzunden bizde size helal etmiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahil diyene ~ 11 yıl önce
SAYIN BAKAN SİZİN SEFERLERİN ÖNÜNÜ AÇAN, TOPLANTILARDA RİSK ALARAK YÜZLERCE KİŞİYE İŞ ALANI AÇAN BİR BAKANDIR ÇAMUR ATANLAR UTANIN.TUR ATMAYA GELİNCE PİLOT RADARA VIP OLDUGUNU SÖYLESEYDİ RADAR ÖNCELİKLİ İNDİRİRDİ.HER ZAMAN DUYARIZ KAPTANLARDAN GECİKTİM .RADAR ONLARA ÖNCELİK TANIR.SAYIN BAKANIM SİZİN YERİNİZE BU TAHSİLLİ CAHİLLERİ BEN PROTESTO EDİYORUM.SİZE THY DE MİNNTTAR OLMALICÜNKÜ SİZ TİCARET HACMİNİ GENİŞLETTİKÇE ONLAR ORAYA UÇABİLİYORLAR ACABA FARKINDALAR MI. SAYIN BAKA NIM TÜRKİYEMİN SİZN GİBİ ÇALIŞ KAN İNSANLARA İHTİYACI VAR.BİR KİŞİYE İŞ ALANIACAMAYANLAR BUNU ANLAYAMAZLAR..ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
biz de ~ 11 yıl önce
Bizler de ne thy'na ne de akp'ye haklarimizi helal etmiyoruz!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acaba??? ~ 11 yıl önce
ya rotari hergun yasayan yolcular ne yapsinlar bakan efendi??? vatandasin rotarlardan programlarini kacirdiklarinda da ayni tepkileri veriyor musun??? tabii ki hayir...sizler sadece basiniza geldi mi tepki verirsiniz baskalarina oldu mu da bana ne dersiniz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
....! ~ 11 yıl önce
El Cevap... Kedi'dir Zafer..Kedi..))) Olum bak git, Sana Hakkını helal eden varmı bu ülkede..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bakana bak... ~ 11 yıl önce
Bakan... Adi ustunde, bakiyor sadece, bakmakla olmaz, ayni zamanda bir de gormek lazim, sana kizmam, seni bakan yapana kizarim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cahil ~ 11 yıl önce
KOSKOCA T. C NIN BAKANI BİLİP BİLMEDEN SALLIYOR....PİLOTLARIN CANI SIKILDIĞI İÇİN TUR ATIYORLAR NE OLACAK..........YAZIK Kİ NE YAZIK........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ekonomi ~ 11 yıl önce
1923-2002 yılları arasında 80 yıllık cumhuriyet hükümetlerinin yaptığı borçlanma 130 milyar $, 2002-2012 10 yıllık TC hükümetinin yaptığı borç 200 milyar $, 2012 sonu verilerine göre TC devletinin toplam borcu 337 milyar $; 2002-2012 dış ticaret açığı 15 milyar $ dan 85 milyar $ a çıkmış, 2002-2012 cari açık 625 milyon $ dan olmuş 49 milyar $, hane halkı borçlanması 2002 de 6.5 milyar TL olmuş 2012 de 254 milyar TL; toplam iç dış borç olmuş 1 trilyon TL yaklaşık 600 milyar $, çıkmışsınız orada hakkımı helal etmem falan, olmaz böyle Sayın Bakanım, kimin hakkını helal etmeyeceğini şu tabloya bir bakın göreceksiniz... bu para nasıl ödenecek acaba, üretim yok, fabrika yok, ihracatın çökmüş, yatırım yok, olanları da sattınız, kalanları da satacağınızı söylediniz, nasıl ödenecek bu para, milletin dini imanı para olmuş, gırtlağına kadar borçlanmış, tüketmeye alışmış,borçlanmaya alışmış, makarna, bulgurla günü kurtarıyor... işiniz zor, bu memleket battı batar da ne zaman...geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 11 yıl önce
Tablo maalesef gerçektir. Şu an Türkiye ekonomisi üretim ile değil, sıcak para tabir edilen ve insanların farkında olmadığı, daha çok borsa,borçlanma, bankalar,kredi vs alanlarında kullanılan döviz girdileri ile çalışmaktadır. Son verilere göre, 70-100 milyar dolar olarak tahmin edilmektedir. Çünkü kayıtlı olan bir para değildir. Daha çok, İsrail destekli ABD, S.Arabistan ve Katar kaynaklı finans kuruluşlarına aittir. Yüzde 25 lik kısımı ise diğer küresel sermayenindir.Bunlar paradan para kazanır ve aynı zamanda ülke milli para birimi üzerinden de faiz geliri elde ederler. Bu paranın bir gecede 20 milyar dolarının çıkması ertesi gün ekonomiyi çökertir. İşte bu kadar kırılgan bir noktada olan memleketin hali budur. Bekleyin, görün. Bunun siyasal sonuçlarına girmeyeceğim ama ekonomi bu.
helal bakanım ~ 11 yıl önce
HELAL OLSUN SAYIN BAKANIM,,ADAM GİBİ ADAM GÖRDÜK BU TEPKİNİZLE,,ZİRA İŞVERENİN YANINDA OLUP İŞÇİYİ VE HAKLARINI GÖRMEZDEN GELEN DİĞER BAKANLARIMIZA KAPAK OLSUN,,DEVLET BÜYÜĞÜ BÖYLE OLMALI BENCE,, SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ,,THY İÇTEN İÇE KAYNAMAKTA VE ÇÜRÜMEKTEDİR,AMA İNATLA BUNU KİMSE GÖRMEK İSTEMİYOR ,YÖNETİCİLERE SORMAK YERİNE TÜM TÜRKİYE BİRLEŞİP İŞÇİYE YÜKLENMEKTEDİR,,BİZ SİZİ BİLİYORUZ..NASIL BABACAN Bİ ADAM OLDUĞUNUZUDA BİLİYORUZ,,ALLAH SİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E.U ~ 11 yıl önce
Sayın bakan, siz önce düzeltemediğiniz ekonomi üzerine gem vursanız daha yerinde olmaz mı? Lodos kesilir THY yine vaktinde uçak kaldırır fakat siz ve mensubu olduğunuz hükümet yıllardır ekonomiyi düzeltemediniz ona ne demeli?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
EKONOMİNİN NE DÜZEYDE OLDUĞU ORTADADIR,,HABERLERDEN TAKİP EDEBİLİRSİN,,SAYIN BAKANIM ÜLKEYİ TARİHİNDE HİÇBİR ZAMAN OLMADIĞI KADAR CANLI VE GÜÇLÜ BİR HALE GETİRMİŞTİR,,SİZ ESAS RİZELİ HEMŞERİNİZİN THY DEKİ İCRAATLARINA BAKIN..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000