18 Kasım 2013, Pazartesi 10:31:32

"BURASI FRAPORT İÇİN BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ"

Fraport'un Operasyonlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Peter Schmitz, Antalya'nın Fraport için bir başarı öyküsü olduğunu söyledi.
  • Evet başarı var. Hodri meydan Bagaj. Mühendisi sonra Genel müd yrd. Ve 5milyon dolar mal varlığı Bu adama neden sahip çıklııyor cok yakında bekleyin Ersel bey uyuma
  • Sayın Schmitz,'' 2000'li yıllarda geldik. Fraport olarak Antalya'dan çok memnunuz. Antalya tam anlamıyla bizim için bir başarı öyküsüdür'' diyor ama 2000 li yıllardan beri sizin TR deki oluşumunuza 12-13 yıldır büyük katkılarını sunan Fraportu TR de Fraport yapan en önemli kişilerden İ.K. dan sorumlu G.M.Yardımcınızı sizlere yakınlıgı ve başarısından dolayı çekemeyen bazı G.M.Y.larının ( tam fırsat yakalamış her iki Genel Müdür de yeni degişmişken ) ayak oyunları ile istifasının istenmesini ve Fraport gurubu onaylamasıyla işten el çektirmeniz sizce başarınızın içindemi yoksa sadece gelire dayalı bir sistemin sonucu olan başarımı Fraportunki !! diye düşünmemek elde degil..
  • Selam dostlar Turgay beyin keyfi yerinde bütçe yi şişirdi ve gerekli calışmaları yaptı, bu arkadaşımız ic firmasını temsil ediyor .Ersel bey de yutuyor Helal olsun
  • Peter Bey`e sormak gerek Frankfurt`ta ki çalışan ücretleri ile Antalya Fraport`ta ki çalışan ücretlerini ? Burda insanların kaç kuruşa ne şartlarda çalıştığını biliyorlar mı acaba kendileri ?
  • başarınızı yiyim
  • sezonda bi gel terminale de gör bi halini ortalığın. süslü cümleleri okumadım bile. gelin ve ayt terminalinin rezilliğini görün.
  • avrupa doydu diyor...örnek mesela araba alırken 3 tanede devlete almıyorlar:)) anlamadığım şey şu; bu derece ağır vergiler alınıyor dünyanın en pahalı ülkesi ama nereye gidiyor bu vergiler? aşırı şekilde gelişmiş olmamız lazım...gelişmiyorsak niye bu derece vergi alınıyor? kimsede çıkıp birşey demiyor...saçma sapan işlerle uğraşıyoruz işte napalım...

Peter Schmitz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Fraport için Türkiye ve Antalya'nın öneminin çok farklı olduğunu, 4 yıl Türkiye'de çalıştığını bu nedenle Türkiye'nin kendisi için ayrı bir önemi olduğunu vurguladı.

Schmitz, ''Avrupa'nın nüfusu yaşlı. Türkiye'de ise inanılmaz genç, dinamik bir nüfus var. Ekonomik olarakda çok iyi durumda. Avrupa doyum noktasında. Bu nedenle  Türkiye'ye 2000'li yıllarda geldik. Fraport olarak Antalya'dan çok memnunuz.  Antalya tam anlamıyla bizim için bir başarı öyküsüdür. Son derece memnunuz. İlerideki yıllardaki stratejilerimizde Türkiye'de büyümek var, yatırım yapmak var. Ama gelişmeler neyi gösterir bilemeyiz'' dedi.

İstanbul Havaalanı ihalesi hakkında da konuşan Schmitz, İstanbul Havaalanı için belirledikleri bir limitin olduğunu, onun üzerine çıkamadıklarını, rakiplerinin bu konuda daha agresif olduğunu ve kazandıklarını belirtti.

Fraport'un merkezinin Frankfurt olduğuna işaret eden Schmitz, ''Dünyada 12 havaalanı işletiyoruz. Frankfurt Havaalanı’nı da biz işletiyoruz. Merkezimizde bulunan Frankfurt havaalanında 1100 Türk vatandaşı çalışıyor. Bu toplam personelimizin yüzde 10'dur. Bu büyük bir başarı. Frankfurt havaalanı yılda 57.5 milyon yolcuya hizmet veriyor. 500 binden fazla uçak iniş kalkış yapıyor ve  2 milyon metreküpten fazla kargo taşınıyor. Havaalanına 2011 yılında 4. pist ve yeni bir terminal yapıldı. Bu yeni terminal 8 milyon yolcu kapasiteli. Burası Lufthansa Havayolları’na hizmet veriyor. Yeni jenerasyon uçaklara hizmet vermek içinde her türli hazırlıklarımız tamamlandı'' diye konuştu.

700 bin nüfuslu Frankfurt'ta bulunan havaalanının Avrupa'nın en önemli havaalanlarından biri olduğunu anlatan Schmitz, şunları söyledi:

''Frankfurt ekonomik olarak çok önemli bir merkez. Ancak Dünyanın ekonomik ağırlığı Avrupa'dan doğuya kayıyor. Türkiye, özellikle İstanbul havacılığın bir merkezi olacak. THY büyüdükçe İstanbul Havaalanı da büyüyecek. İstanbul Frankfurt havaalanına rakip değil. Çünkü Frankfurt havaalanı kapasitesini doldurdu. Avrupa'da hava trafiğinin büyümesi yüzde 4'ten 2'ye düşecek. Ancak Doğu ülkelerinde hava trafiği iki rakamlı artışlar gösteriyor. Bu yüzden Doğu bizim için çok önemli. Rakiplerimizde böyle düşünüyor. Bu nedenle de İstanbul'da 2’nci olduk. Ancak yakın zamanda Brezilya'da havaalanı ihalesi var. Artık oraya yoğunlaşacağız.'' (TurizmGazetesi)

"BURASI FRAPORT İÇİN BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Hasan ~ 10 yıl önce
Evet başarı var. Hodri meydan Bagaj. Mühendisi sonra Genel müd yrd. Ve 5milyon dolar mal varlığı Bu adama neden sahip çıklııyor cok yakında bekleyin Ersel bey uyuma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hangi Başarı !! ~ 10 yıl önce
Sayın Schmitz,'' 2000'li yıllarda geldik. Fraport olarak Antalya'dan çok memnunuz. Antalya tam anlamıyla bizim için bir başarı öyküsüdür'' diyor ama 2000 li yıllardan beri sizin TR deki oluşumunuza 12-13 yıldır büyük katkılarını sunan Fraportu TR de Fraport yapan en önemli kişilerden İ.K. dan sorumlu G.M.Yardımcınızı sizlere yakınlıgı ve başarısından dolayı çekemeyen bazı G.M.Y.larının ( tam fırsat yakalamış her iki Genel Müdür de yeni degişmişken ) ayak oyunları ile istifasının istenmesini ve Fraport gurubu onaylamasıyla işten el çektirmeniz sizce başarınızın içindemi yoksa sadece gelire dayalı bir sistemin sonucu olan başarımı Fraportunki !! diye düşünmemek elde degil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Selam dostlar Turgay beyin keyfi yerinde bütçe yi şişirdi ve gerekli calışmaları yaptı, bu arkadaşımız ic firmasını temsil ediyor .Ersel bey de yutuyor Helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ulusa Serzeniş ~ 10 yıl önce
Peter Bey`e sormak gerek Frankfurt`ta ki çalışan ücretleri ile Antalya Fraport`ta ki çalışan ücretlerini ? Burda insanların kaç kuruşa ne şartlarda çalıştığını biliyorlar mı acaba kendileri ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çalışan ~ 10 yıl önce
başarınızı yiyim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayt ~ 10 yıl önce
sezonda bi gel terminale de gör bi halini ortalığın. süslü cümleleri okumadım bile. gelin ve ayt terminalinin rezilliğini görün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beyler adam doymuş ~ 10 yıl önce
avrupa doydu diyor...örnek mesela araba alırken 3 tanede devlete almıyorlar:)) anlamadığım şey şu; bu derece ağır vergiler alınıyor dünyanın en pahalı ülkesi ama nereye gidiyor bu vergiler? aşırı şekilde gelişmiş olmamız lazım...gelişmiyorsak niye bu derece vergi alınıyor? kimsede çıkıp birşey demiyor...saçma sapan işlerle uğraşıyoruz işte napalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000