07 Ocak 2011, Cuma 08:23:05

BUNLAR NORMAL ŞEYLER

Çeşitli açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Ağrı'ya gelen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, belediye başkanlığını ziyareti sırasında gazetecilerin, gece saatlerinde THY'nin İstanbul-Oslo seferini yapan uçağında yaşanan olayla ilgili sorularını yanıtladı.
  • Korsana müdahale yanlış olmuştur. Ya korsanın üstünde gerçekten bomba olsaydı. Şimdi tüm yolcular korsanlara karşı bunu yapacaktır. Ve tabiki bir gün bu bomba olayıda gerçek olduğunda kim ne cevap verecek merak ediyorum.
  • özel sektor şırketnını ıslerıne neden kamu gorevlısını sokarsınız be ey akıllılar
  • Tamam canum evlaadum,Yarin gerekli emirleri verecegim halletsinler senin isini..
  • Üzerine saldırmışlar. Ya bomba olsaydı?
  • SAYIN BAKANIM ERZURUMDA HAVALİMANINDA ÖZEL GÜVENLİK ALIMINDA ÇOK CİDDİ PARALAR İSTENİLDİ BU KINUDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZ 10 BİN TL İSTEDİLER DHMİ ERZURUM GÜVENLİK MÜDÜRÜ YARDIMCILARIDA ONLARLA BİR OLDU İHALEYİ ALAN FİRMAYLA PARAMIZ OLSAYDI BU İŞE NEDEN MÜRACAT EDELİMKİ NOTER ÇEKİLİŞİ DEDİLER NOTERE GİDİLMEDEN ÖNCEDEN HAZIRLANMIŞ NOTER ÇEKİLİŞİ OLMUŞŞŞŞ HEP PERSONEL KARDEŞLERİ ÇOCUKLARI BİRDE PARA VERENLERİ BAŞLATMIŞLAR PERSONEL ÇOCUKLARINIDA SESLERİNİ KESSİN DHMİ YÖNETİMİ DİYE ALMIŞLAR NE OLUR YARDIM EDİN SAYIN BAKANIM
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, "Bunlar normal hava olayları, dünyanın her tarafında oluyor. Bu tip girişimlerde uçağın pilotu ile kule, emniyet ve sivil savunmanın yapacağı işler bellidir. Dün yaşanan olaydaki gibi bir yolcu, üzerimde bomba var, uçağı uçuracağım diyerek sorumsuzca ya da psikolojik sorunlarından dolayı böyle bir girişimde bulunuyor. Bunlar olağan şeyler. Hepsinin tedbiri alınıyor. Allah'a şükür, bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadık. Ama bu sorumluluk herkesin. Vatandaş, sadece seyahat etmeyecek. Etrafında olup bitene de kulak verecek. Eğer bir sıkıntı, tehlike varsa onu da yetkililere en seri şekilde bildirecek. El birliğiyle bu işlerin üstesinden geleceğiz" dedi.
BUNLAR NORMAL ŞEYLER

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Korsana müdahale yanlış olmuştur. Ya korsanın üstünde gerçekten bomba olsaydı. Şimdi tüm yolcular korsanlara karşı bunu yapacaktır. Ve tabiki bir gün bu bomba olayıda gerçek olduğunda kim ne cevap verecek merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
özel sektor şırketnını ıslerıne neden kamu gorevlısını sokarsınız be ey akıllılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tamam canum evlaadum,Yarin gerekli emirleri verecegim halletsinler senin isini..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Üzerine saldırmışlar. Ya bomba olsaydı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SAYIN BAKANIM ERZURUMDA HAVALİMANINDA ÖZEL GÜVENLİK ALIMINDA ÇOK CİDDİ PARALAR İSTENİLDİ BU KINUDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZ 10 BİN TL İSTEDİLER DHMİ ERZURUM GÜVENLİK MÜDÜRÜ YARDIMCILARIDA ONLARLA BİR OLDU İHALEYİ ALAN FİRMAYLA PARAMIZ OLSAYDI BU İŞE NEDEN MÜRACAT EDELİMKİ NOTER ÇEKİLİŞİ DEDİLER NOTERE GİDİLMEDEN ÖNCEDEN HAZIRLANMIŞ NOTER ÇEKİLİŞİ OLMUŞŞŞŞ HEP PERSONEL KARDEŞLERİ ÇOCUKLARI BİRDE PARA VERENLERİ BAŞLATMIŞLAR PERSONEL ÇOCUKLARINIDA SESLERİNİ KESSİN DHMİ YÖNETİMİ DİYE ALMIŞLAR NE OLUR YARDIM EDİN SAYIN BAKANIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000