14 Mayıs 2013, Salı 16:09:18

“BU UÇAK BURADAN KALKMAZ”

Türk Hava Yolları ile Hava İş Sendikası arasında grev öncesi yaşanan sert tartışmalar, zaman zaman eğlenceli boyutlara da ulaşıyor. İşte grev sürecinin renkli anlarından biri...
  • Cuma namazi kilin diyen zat.adam dograma isine kalkismis.sormazlarmi sen nasil muslumansin diye.namaz inanc yaradanla kul arasinda.sana ne.hesabini kendi vericek.sen bak isine.hakkini arayan hakkin yolunda da dis hatlarda da mecliste de aramali.
  • Grev ahalisi.. 14 Mayıs 2013, Salı 21:40:07 işte sahalarda görmek istediğimiz gerçek müslüman :) dandik allahını yanında getirde back vocal yaptıralım, belki halay başı bile olur?
  • Bu Ucak buradan taaaammm gaaaaaazzzz Kallllkarrr takla bile atarreee oleyeeeeeeee ziplayaleeee
  • Grev Ahalisi sen nasil bir insansin ki herkes senin dinine inanmak zorundaymis gibi yok namaz vakti yok cuma vakti. Adam belki dinsiz belki hristiyan belki yahudi vs. Sen istersen git namaz mi kiliyosun kliseye mum mu dikiyosun kendi problemin halay cekenlerin de kendi problemi seni hic alakadar etmez bunu sorgulamak da sana dusmez. Nasil calisiyo sizn kafaniz gercekten anlamiyorum ne iciriyolar size bu kafaya geliyosunuz acaba..
  • Grevci sendikaya ve yandaşlarına diyorum ki; dünyanın maaşını alıyorsunuz , hiç bir devlet kuruluşunda sizin aldığınız kadar yüksek maaaş ve haklar yok , Allahtan daha ne istiyorsunuz devlet size thy nin tapusunumu versin ?
  • O ucak, 70 milyonluk bir milletin gururudur. Insallah kalkacak.
  • Bunlar kim ki koca ve sanli bir milletin ucagi icin salakca bir sarki yapiyorlar? O ucak oradan oyle yada boyle kalkacak. Cunki biz isimizi yaparken omuzlarimizda bir milletin onurunu tasidigimizi bilen THY calisanlarindaniz. Tesekkurler.
  • Şimdi bir saniye beni dinleyin Ey GREV AHALİSİ.. 1.si CUMA Günü tamda CUMA Namazı saat aralığında nasıl insanlarsınız ki Haydaaa Hop diye müzik açıp Namaz kılanın yanında HALAY çekiyosunuz bir Allah'ın sevgili kulu demez mi arkadaşlar bugun CUMA günüde biz bir 40 dakika sonra devam edelim bu slogan ve halaya, bu Allahsızlık değil, Ateistlik değil,Deistlik değil bu ''İnsansızlıktır'' İnsafsızlık değil bakın İnsan değilsiniz.. 2.si Siz nasıl bir hayat bağı egosuna tatmin ve konsantresiniz ki NAMAZ KILAN İNSANLARIN karşısında Hayasızca halay ediyorsunuz bu nasıl bir mantık ve mantalite.Siz ve sizin gibiler şuanda içerisinde bulunduğunuz durumdan beter olmaya hak kazanmıştır.. 3.sü Anam avradım olsun Türk nasıl düşmana saldırıyorsa Cuma günü mübarek gün o halayı bir çalın lütfen cinnet getittirin bana ki gelelim bi kaçınızı doğrayalım..Lütfen bunu yapın bunu yapıcam ve Faşişt mi dersin Yobaz mı dersin Abaz mı dersin Mafya mı dersiartık ne dersen de bizi bu konuma getirdiniz..
  • Arkadaşlar lütfen sağduyulu olun. Çalışma hakkını kullananada saygı, grev hakkınıda kullanana saygı gösterelim. Çalışma hakkını kullanacak arkadaşlar info thy de yeterli açıklama var. Çalışma hakkını kullandığımız için hiçbir hak kaybınız olmayacak. Grev hakkı içinde aynı şeyler geçerli . Fakat emin olun işveren bunun herzaman takipcisi olacak, Qatar Emirates gibi havayollarında birçok ülke vatandaşı kişisel sözleşmeler ile uçucu ekipte görev yapıyor. Toplu iş sözleşmesi bizlere sosyal ve özlük hakları getiriyor. Borçlar Kanunu ve iş Kanunu'da karşılıklı sorumlulukları düzenliyor. Burda yurt dışında her şartta çalışan bizleride düşünün, LH grevinde birçok yer personeli yolcudan dayak yedi ağır küfürler işitti. Almanya ve Avrupa da olmasada diğer ülkelerde bu yaşandı. Sendika 305 kişi ye kendi maddi destek verebilir. Aylık toplanan 400.000-500.000 tl para büyük bir bütçe . Yetmiyorsa biz de yardım edelim ama kimse pire için yorgan yakmasın. Herkesin borcu var, grev olunca alamayacağınız
  • Yediğin ekmeğe ideoloji karıştırırsan, ideolojik tepki görürsün....

Türk Hava Yolları’nda yaşanması muhtemel grevin stresi giderek artarken greve destek verenler süreci bir şarkıyla özetledi.

“ Saat çaldı, vakit geldi... Kafası atmış işçi geldi! Durmak yok, Çekinmek yok...” sözleriyle başlayan şarkı, işçilerin greve karşı kararlı tutumlarını ortaya koyuyor. 

Atatürk Havalimanı’nda 305 kişinin işe alınması için başlatılan eylemlerin yapıldığı yerde mini bir klip çekilen ‘Bu uçak buradan kalkmaz’ şarkısı, çalışanları oldukça eğlendiriyor.

İşte o şarkı:

“BU UÇAK BURADAN KALKMAZ”

Yorumlar Tüm Yorumlar (80)

mustang ~ 11 yıl önce
Cuma namazi kilin diyen zat.adam dograma isine kalkismis.sormazlarmi sen nasil muslumansin diye.namaz inanc yaradanla kul arasinda.sana ne.hesabini kendi vericek.sen bak isine.hakkini arayan hakkin yolunda da dis hatlarda da mecliste de aramali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tyler ~ 11 yıl önce
Grev ahalisi.. 14 Mayıs 2013, Salı 21:40:07 işte sahalarda görmek istediğimiz gerçek müslüman :) dandik allahını yanında getirde back vocal yaptıralım, belki halay başı bile olur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 11 yıl önce
Bu Ucak buradan taaaammm gaaaaaazzzz Kallllkarrr takla bile atarreee oleyeeeeeeee ziplayaleeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Grev Ahalisi sen nasil bir insansin ki herkes senin dinine inanmak zorundaymis gibi yok namaz vakti yok cuma vakti. Adam belki dinsiz belki hristiyan belki yahudi vs. Sen istersen git namaz mi kiliyosun kliseye mum mu dikiyosun kendi problemin halay cekenlerin de kendi problemi seni hic alakadar etmez bunu sorgulamak da sana dusmez. Nasil calisiyo sizn kafaniz gercekten anlamiyorum ne iciriyolar size bu kafaya geliyosunuz acaba..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilmem ~ 11 yıl önce
Benim anlamadigim, Grev Ahalisi'nin dedikleri. Cuma namazi mescitte kiliniyo, bu adamlar terminal onunde? Calgicilara katilmam mumkun degil, o ucak 70milyon icin kalkmali ama Cuma namazi ile iliskilendirmek ne alaka?
emin ~ 11 yıl önce
Grevci sendikaya ve yandaşlarına diyorum ki; dünyanın maaşını alıyorsunuz , hiç bir devlet kuruluşunda sizin aldığınız kadar yüksek maaaş ve haklar yok , Allahtan daha ne istiyorsunuz devlet size thy nin tapusunumu versin ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Milletimiz icin ~ 11 yıl önce
O ucak, 70 milyonluk bir milletin gururudur. Insallah kalkacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim bunlar ~ 11 yıl önce
Bunlar kim ki koca ve sanli bir milletin ucagi icin salakca bir sarki yapiyorlar? O ucak oradan oyle yada boyle kalkacak. Cunki biz isimizi yaparken omuzlarimizda bir milletin onurunu tasidigimizi bilen THY calisanlarindaniz. Tesekkurler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grev ahalisi.. ~ 11 yıl önce
Şimdi bir saniye beni dinleyin Ey GREV AHALİSİ.. 1.si CUMA Günü tamda CUMA Namazı saat aralığında nasıl insanlarsınız ki Haydaaa Hop diye müzik açıp Namaz kılanın yanında HALAY çekiyosunuz bir Allah'ın sevgili kulu demez mi arkadaşlar bugun CUMA günüde biz bir 40 dakika sonra devam edelim bu slogan ve halaya, bu Allahsızlık değil, Ateistlik değil,Deistlik değil bu ''İnsansızlıktır'' İnsafsızlık değil bakın İnsan değilsiniz.. 2.si Siz nasıl bir hayat bağı egosuna tatmin ve konsantresiniz ki NAMAZ KILAN İNSANLARIN karşısında Hayasızca halay ediyorsunuz bu nasıl bir mantık ve mantalite.Siz ve sizin gibiler şuanda içerisinde bulunduğunuz durumdan beter olmaya hak kazanmıştır.. 3.sü Anam avradım olsun Türk nasıl düşmana saldırıyorsa Cuma günü mübarek gün o halayı bir çalın lütfen cinnet getittirin bana ki gelelim bi kaçınızı doğrayalım..Lütfen bunu yapın bunu yapıcam ve Faşişt mi dersin Yobaz mı dersin Abaz mı dersin Mafya mı dersiartık ne dersen de bizi bu konuma getirdiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 11 yıl önce
kardes yazdıklarının hukukı sonuclarının farkındamısın?
Yurtdışı ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar lütfen sağduyulu olun. Çalışma hakkını kullananada saygı, grev hakkınıda kullanana saygı gösterelim. Çalışma hakkını kullanacak arkadaşlar info thy de yeterli açıklama var. Çalışma hakkını kullandığımız için hiçbir hak kaybınız olmayacak. Grev hakkı içinde aynı şeyler geçerli . Fakat emin olun işveren bunun herzaman takipcisi olacak, Qatar Emirates gibi havayollarında birçok ülke vatandaşı kişisel sözleşmeler ile uçucu ekipte görev yapıyor. Toplu iş sözleşmesi bizlere sosyal ve özlük hakları getiriyor. Borçlar Kanunu ve iş Kanunu'da karşılıklı sorumlulukları düzenliyor. Burda yurt dışında her şartta çalışan bizleride düşünün, LH grevinde birçok yer personeli yolcudan dayak yedi ağır küfürler işitti. Almanya ve Avrupa da olmasada diğer ülkelerde bu yaşandı. Sendika 305 kişi ye kendi maddi destek verebilir. Aylık toplanan 400.000-500.000 tl para büyük bir bütçe . Yetmiyorsa biz de yardım edelim ama kimse pire için yorgan yakmasın. Herkesin borcu var, grev olunca alamayacağınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
greve hayır ~ 11 yıl önce
Yediğin ekmeğe ideoloji karıştırırsan, ideolojik tepki görürsün....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000