14 Ocak 2011, Cuma 08:40:49

BU NASIL ÇELİŞKİ?

THY'nin İstanbul Süper Amatör Lig'de kantin gelirleriyle ayakta duran futbol takımı, 6. Grup'ta bitime iki hafta kala küme düştü.
  • THY kendi amatör takımına sahip çıkarsa zamanı gelir o takım3.lige ordan 2.lige cıkar. Koşul ve imkanlar daha iyi olursa neden 1.lige çıkmasın ? Hiç bir takım futbol hayatına 1.ligde başlamadı. Alttan geldi... Ayrıca THY kendi takımına trilyonlar değil bir kaç yüz milyar ahtaracak. Bu da çok THY için çok büyük para değil ama klubu ıcın cok güzel para. Eger kendı takımına sahip çıkmayacaksan o zaman klubunu kapat bitsin bu işkence ! YAKISMIYOR THY ye... Bak İBB 1.ligde oynuyor. Alt amatör kümeden geldi. Gelmesi yıllar sürdü ama su ankı halıyle Fenerbahceyı bile yenebiliyor :)))))
  • Kardeşim ben dahil birçok kişi bu takımın adını duymamıştır bile... Bu takım superligde falan da değil. Amatör ligde. THY de ticari bir kuruluş. Sportif değil. Neden buraya yatırım yapsın. Amacı futbolu geliştirmek değil. Eğri oturup doğru konuşun. Bu takımın kendine hayrı yok. THY'ye, THY'nin tanıtımına ne yararı olacak... Adı üzerinde amatör amaçlarla kurulmuş bir takım.
  • THY ye yakıştıramadım. Kendi öz takımına sahip çıkmıyorsun ama gidip gavurların ayagına trilyonları döküyorsun ! ! !
Dünyaca ünlü yıldızlara sponsor olan ve bu sene ki reklam gelirini 100 milyon TL olarak belirleyen Türk Hava Yolları'nın kendi klubü olan THY Spor acınacak halde...

Takım 2005-2006'da da küme düşmüş ama 2008-2009'da Süper Amatör'e geri dönmüştü.

Geçen sezon otoritelerin takdirini toplayan Kırmızı Beyazlılar, bu sezona da fena başlamamış ilk 9 maçta 2 galibiyet, 5 beraberlik, 2 yenilgi almıştı. Ama son 10 maçta takım yalnızca 4 puan toplayabildi.

Geçen hafta, kendisi gibi kalma mücadelesi veren Beyoğlu Yeniçarşıspor'a 7-0 yenilen THY, ligden düştü.

Takımın hocası Cemşir Muratoğlu görevi bırakırken, futbolculara ise ödeme yapılmadığı iddia ediliyor.

BU NASIL ÇELİŞKİ?

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
THY kendi amatör takımına sahip çıkarsa zamanı gelir o takım3.lige ordan 2.lige cıkar. Koşul ve imkanlar daha iyi olursa neden 1.lige çıkmasın ? Hiç bir takım futbol hayatına 1.ligde başlamadı. Alttan geldi... Ayrıca THY kendi takımına trilyonlar değil bir kaç yüz milyar ahtaracak. Bu da çok THY için çok büyük para değil ama klubu ıcın cok güzel para. Eger kendı takımına sahip çıkmayacaksan o zaman klubunu kapat bitsin bu işkence ! YAKISMIYOR THY ye... Bak İBB 1.ligde oynuyor. Alt amatör kümeden geldi. Gelmesi yıllar sürdü ama su ankı halıyle Fenerbahceyı bile yenebiliyor :)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kardeşim ben dahil birçok kişi bu takımın adını duymamıştır bile... Bu takım superligde falan da değil. Amatör ligde. THY de ticari bir kuruluş. Sportif değil. Neden buraya yatırım yapsın. Amacı futbolu geliştirmek değil. Eğri oturup doğru konuşun. Bu takımın kendine hayrı yok. THY'ye, THY'nin tanıtımına ne yararı olacak... Adı üzerinde amatör amaçlarla kurulmuş bir takım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY ye yakıştıramadım. Kendi öz takımına sahip çıkmıyorsun ama gidip gavurların ayagına trilyonları döküyorsun ! ! !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000