18 Ekim 2013, Cuma 09:26:54

'BU AY İÇİNDE SEVİNDİRİCİ HABERLER ALINACAK'

Lübnan Dışişleri Bakanı Mervan Şerbil, Beyrut'ta kaçırılan Türk pilotlar ve Suriye'de kaçırılan Lübnanlılar ile ilgili bu ay içinde sevindirici haberler alınacağını söyledi...
  • Kaciranlar cahil gozleri donmüs insanlar. Maalesef oyle kolay degil geri almak.bir bebegin elinden yada kedinizin kopeginizin agzindan zorla bisy alabilir misiniz ? Onemli olan sagliklarina bir zarar gelmemesi. Umidimiz en kisa zamanda geri gelmeleri. AMA SAGLİKLA SİHHATLE. cok film izleyip POLAT ALEMDARLİK JAMES BONDLUK cigirtkanligi yapmanin bir alemi yok.burda yazilanlari kacirilan kardeslerimizin aileleri de okuyor. Morallerini bozacak seyler degil yapici seyler yazalim lutfen
  • Bu gidişle, pilotlarımız Lübnan vatandaşlığına geçecek gibi görünüyor!...
  • Bugün yabancı bir sitede Suriye de ki hacıların Türkiye vasıtasıyla bırakılabileceği yönünde haber vardı.İnşallah pilotlarımız en kısa da bırakılırlar da aileleri bayram eder.
  • kurtarılabilecek olsalardı zaten kurtarılırlardı böyle her ağzı olanın ağzına sakız olmazlardı ne thy ne devlet
  • İnşallah pilotlarımız sağ salim evlerine, yuvalarına dönerler. Gerçekten üzücü bir durum, umuyorum ki en kısa zamanda gittikleri gibi evlerine dönecekler. Siyasi anlamda insanları yargılamayı istemiyorum fakat pilotlarımızın kaçırılmasında Türkiye'nin içinde bulunduğu dış politika ile bağlantısı yadırganamaz.
  • hani turkiye gucluydu hani herkes bizden korkuyordu hani nerede??? demek ki neymis soyle buyuduk boyle gelistik vs atip tutanlar yalanci ve turkiye de ici bos bir balonmus,havagaziymis!!! bir ulke vatandasina bu kadar mi deger vermez ??? bu olay baska bir akli basinda ulkenin en buyuk havayolu sirketine ve vatandasina yapilmis olsaydi gorurduk neler olacagini !!! o gun bugun thy hergun lubnan'a ucmaya devam ediyor ve bu duruma tepki gosteren bir kaptana da thy ceza veriyor!!!! iste biz buyuz ve bu kafalarla da ileri gitmemiz mumkun degil !!!!

Şerbil, yaptığı açıklamada, "Suriye'de kaçırılan Lübnanlılar dosyasının mutlu sonla kapatılacağını", çözüm konusunda doğru yönde adımlar atıldığını belirtti.

Şerbil söz konusu "sevindirici haberlere" ilişkin detaylı bilgi vermedi.

Lübnan LBC televizyonu salı günü kaçırılan Türk pilotların görüntülerini yayınlamış, pilotlar, durumlarının iyi olduğunu ve eve dönmek istediklerini söylemişti.

Silahlı kişiler, İstanbul-Beyrut seferini yapan THY personelini havalimanından otele götüren servis aracını 9 Ağustos'ta durdurarak pilot Murat Akpınar ile yardımcısı Murat Ağca'yı kaçırmış, diğer personeli serbest bırakmıştı.

Eylemin sorumluluğunu üstlenen "İmam Rıza'nın Ziyaretçileri" adlı grup adına yapılan açıklamada, Türk pilotların, Suriye'de rehin tutulan 9 Lübnanlı karşılığında serbest bırakılacağı ifade edilmişti. 

'BU AY İÇİNDE SEVİNDİRİCİ HABERLER ALINACAK'

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Kaciranlar cahil gozleri donmüs insanlar. Maalesef oyle kolay degil geri almak.bir bebegin elinden yada kedinizin kopeginizin agzindan zorla bisy alabilir misiniz ? Onemli olan sagliklarina bir zarar gelmemesi. Umidimiz en kisa zamanda geri gelmeleri. AMA SAGLİKLA SİHHATLE. cok film izleyip POLAT ALEMDARLİK JAMES BONDLUK cigirtkanligi yapmanin bir alemi yok.burda yazilanlari kacirilan kardeslerimizin aileleri de okuyor. Morallerini bozacak seyler degil yapici seyler yazalim lutfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yavuz Samur ~ 11 yıl önce
Bu gidişle, pilotlarımız Lübnan vatandaşlığına geçecek gibi görünüyor!...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Bugün yabancı bir sitede Suriye de ki hacıların Türkiye vasıtasıyla bırakılabileceği yönünde haber vardı.İnşallah pilotlarımız en kısa da bırakılırlar da aileleri bayram eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sakız ~ 11 yıl önce
kurtarılabilecek olsalardı zaten kurtarılırlardı böyle her ağzı olanın ağzına sakız olmazlardı ne thy ne devlet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enver ~ 11 yıl önce
İnşallah pilotlarımız sağ salim evlerine, yuvalarına dönerler. Gerçekten üzücü bir durum, umuyorum ki en kısa zamanda gittikleri gibi evlerine dönecekler. Siyasi anlamda insanları yargılamayı istemiyorum fakat pilotlarımızın kaçırılmasında Türkiye'nin içinde bulunduğu dış politika ile bağlantısı yadırganamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hani ??? ~ 11 yıl önce
hani turkiye gucluydu hani herkes bizden korkuyordu hani nerede??? demek ki neymis soyle buyuduk boyle gelistik vs atip tutanlar yalanci ve turkiye de ici bos bir balonmus,havagaziymis!!! bir ulke vatandasina bu kadar mi deger vermez ??? bu olay baska bir akli basinda ulkenin en buyuk havayolu sirketine ve vatandasina yapilmis olsaydi gorurduk neler olacagini !!! o gun bugun thy hergun lubnan'a ucmaya devam ediyor ve bu duruma tepki gosteren bir kaptana da thy ceza veriyor!!!! iste biz buyuz ve bu kafalarla da ileri gitmemiz mumkun degil !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hani'ye ~ 11 yıl önce
Asıl senin gibi düşünceye sahip insanlarla bu ülke yıllarca bir arpa boyu yol alamamıştı. Kaçıran taraf sonuçta terörist bir grup bunu da tüm ülkeye mal etmeye çalışıyorsunuz!!! Şu at gözlüğünü çıkar da objektif bak bu olaya. Madem ekonomi balonda da en basit örnek THY her yıl zarar eden ve bölgesel bir şirket iken şimdi nasıl oluyor da kafaya oynuyor,anlıyorum sindiremiyorsunuz bu durumu ama hakikat daima acıtır,rahat olun.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000