15 Ocak 2014, Çarşamba 16:43:21

BİR KABİN MEMURU İLANI DAHA

Türk Hava Yolları ve Lufthansa ortaklı Antalya merkezli SunExpress havayolları kabin memuru alımı yapacağını duyurdu.
  • Soyle bi yorumlara baktim da ne kadar fesat ve asagilayici ! cok utandim gercekten .. Nekadar cok seviyorsunuz bilinmeyen sadece ordan burdan yalan yanlis okuyup seyehat edip gozlemdeginiz bir is dali hakkinda bir emek grubu hakkin da bu denli kindar ve nefretle yorum yapmayi ! cok yazik ..
  • arkadaşlar merhaba ingilizce seviyei tam olarak istedikleri nedir şuan hala öğrenim görmekteyim ve b1 im sizce yeterlimi cevap verirseniz memnun olurum şimdiden teşekkür ederim :)
  • Yarin sunexrpress sinavina gircem ingilizcem ne kadar yeterli bilmiyorum ama bu isi severek yapacagima eminim
  • Arkadaşım millet çalışan insanlardan bilgi almaya çalışıyor siz burada birbirinizi yiyorsunuz. aldığınız maaştan şikayetçi iseniz ve totonuz yetiyorsa sizi personel müdürlüğüne bekleriz.
  • ÖYle sacma sapan yorumlar yapilmiski maalesef kabin hakkinda... En cok güldügümde: Bu meslegi yapmak icin mi okudun o kadar ve cöp topluyosun.. :) Cöp topluyoruz belki evet ama kimse bize cöp topladigimiz icin 5-6 bin TL Maa$ vermez ;) Bilmem anlatabildim mi ;)
  • Arkadaşlar ben sinava girdim kazandim mulakatlarida geçtim bir hafta icinde ise basliycaksiniz dediler ama ya klasik 5 ay oldu hicbir sekilLde haber cikmadi ben ariyorum telefonlarada cikmiyolar internet adreslerinde kapali düşünmek isteyen arkadaşlar için söylüyorum Hic boşuna ugrasmayin yani benim sadece zamanki gitti başka da hiçbir şey olmadi.
  • Havacılıkla alakam yok ama yorumları okudum yazık nasıl bir eziksiniz kabin memurlarını nasıl bir kıskanmışsanız artık arkadaşlar bi portakal suyu verin de rahatlasın çok paralı bey
  • Mayis ayindaki mulakatlara cagirilan arkadaslar hangi basvurularini hangi ay yapmislardi soyleyebilirler mi? basvurulardan ne kadar sonra yapiliyor cagirmalar bilgisi olan yazabilir mi lutfen?
  • Arkadaslar sunexprees den sınav icin çağırdılar ama ingilizcemin A2 seviyesinde oldugunu söylemiştim sınavı kazana bilirmiyim
  • Arkadaslar sunexprees den sınav icin çağırdılar ama ingilizcemin A2 seviyesinde oldugunu söylemiştim sınavı kazana bilirmiyim

Alman havayolu şirketi Lufthansa ve Türk Hava Yolları'nın ortak kuruluşu Antalya merkezli SunExpress, kabin memuru alımı yapacağını duyurdu.

Türkiye'de büyümeye devam eden sivil havacılık sektörü, istihdam yaratmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Türk Hava Yolları, kabin memuru alımı için ilana çıkmıştı. 

THY ve Lufthansa ortaklığındaki SunExpress'te kabin memuru ilanı verdi.

THY'nin aksine üst yaş sınırını 20-35 yaş olarak belirten SunExpress'in kabin memurlarında aradığı şartlar şöyle;

Büyüyen ekibimize katılacak "Kabin Memuru" çalışma arkadaşlarımızı arıyoruz. Eğer aşağıdaki niteliklere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız başvurularınızı bekliyoruz.

Başvurularınız için:  kariyer.net

Aranan Özellikler:
T.C. vatandaşı ve T.C. Pasaportuna sahip olmak
20 - 35 yaş arasında olmak
Yurt içi lise mezunu olmak
Yurt dışında okumuş olan adaylarımızdan lise denklik belgesi ibraz etmeli
Akıcı, yazılı ve sözlü Türkçe ve İngilizce bilmek (ek dil tercih sebebidir)
Bayan adaylar için 1.60 m - 1.80 m boy arasında ve uygun boy-kilo orantısına sahip olmak
Bay adaylar için 1.65 m - 1.85 m boy arasında ve uygun boy-kilo orantısına sahip olmak
Dış görünüşüne özen göstermek
İyi derecede yüzme bilmek

BİR KABİN MEMURU İLANI DAHA

Yorumlar Tüm Yorumlar (126)

Wannabe ~ 9 yıl önce
Soyle bi yorumlara baktim da ne kadar fesat ve asagilayici ! cok utandim gercekten .. Nekadar cok seviyorsunuz bilinmeyen sadece ordan burdan yalan yanlis okuyup seyehat edip gozlemdeginiz bir is dali hakkinda bir emek grubu hakkin da bu denli kindar ve nefretle yorum yapmayi ! cok yazik ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tayfun 61 ~ 9 yıl önce
arkadaşlar merhaba ingilizce seviyei tam olarak istedikleri nedir şuan hala öğrenim görmekteyim ve b1 im sizce yeterlimi cevap verirseniz memnun olurum şimdiden teşekkür ederim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeni eleman ~ 9 yıl önce
Yarin sunexrpress sinavina gircem ingilizcem ne kadar yeterli bilmiyorum ama bu isi severek yapacagima eminim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
meraklı ~ 9 yıl önce
Arkadaşım millet çalışan insanlardan bilgi almaya çalışıyor siz burada birbirinizi yiyorsunuz. aldığınız maaştan şikayetçi iseniz ve totonuz yetiyorsa sizi personel müdürlüğüne bekleriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birisi ~ 9 yıl önce
ÖYle sacma sapan yorumlar yapilmiski maalesef kabin hakkinda... En cok güldügümde: Bu meslegi yapmak icin mi okudun o kadar ve cöp topluyosun.. :) Cöp topluyoruz belki evet ama kimse bize cöp topladigimiz icin 5-6 bin TL Maa$ vermez ;) Bilmem anlatabildim mi ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
...... ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar ben sinava girdim kazandim mulakatlarida geçtim bir hafta icinde ise basliycaksiniz dediler ama ya klasik 5 ay oldu hicbir sekilLde haber cikmadi ben ariyorum telefonlarada cikmiyolar internet adreslerinde kapali düşünmek isteyen arkadaşlar için söylüyorum Hic boşuna ugrasmayin yani benim sadece zamanki gitti başka da hiçbir şey olmadi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/canımya ~ 9 yıl önce
Havacılıkla alakam yok ama yorumları okudum yazık nasıl bir eziksiniz kabin memurlarını nasıl bir kıskanmışsanız artık arkadaşlar bi portakal suyu verin de rahatlasın çok paralı bey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rutuli ~ 10 yıl önce
Mayis ayindaki mulakatlara cagirilan arkadaslar hangi basvurularini hangi ay yapmislardi soyleyebilirler mi? basvurulardan ne kadar sonra yapiliyor cagirmalar bilgisi olan yazabilir mi lutfen?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatan ~ 10 yıl önce
Arkadaslar sunexprees den sınav icin çağırdılar ama ingilizcemin A2 seviyesinde oldugunu söylemiştim sınavı kazana bilirmiyim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatan ~ 10 yıl önce
Arkadaslar sunexprees den sınav icin çağırdılar ama ingilizcemin A2 seviyesinde oldugunu söylemiştim sınavı kazana bilirmiyim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000