13 Eylül 2011, Salı 15:45:37

BİNGAZİ SEFERLERİ BAŞLADI

Türk Hava Yolları, şubat ayında Libya'da başlayan gelişmeler dolayısıyla ara verdiği İstanbul-Bingazi seferlerine yeniden başladı...
  • .... cunku kaddafi 42 yildir libya halki cahillestirdigi icin suan kendi ulkesini yeniden insaa edecek ne sirketlere sahip nede tecrubeye sonucta bu pasta ole yada bole yabanci firmalara bolusturulecek , ve ben 23 yildir turkiyede yasayan bir libyali olarak turkiyenin bu pastadan mumkun oldugunca daha fazla pay almasini isterim , ama kabul edelimki bi tarafta libya halkini elindeki butun silahlarla bombalayan kaddafi guclerini durdurmak icin ucaklariyla nokta atisi yapan fransiz ve britanya ucaklari var , obur tarafta bu catismalarda yaralanan insanlari tedavi eden turkiye var . simdi tekrar soruyorum , kimin libyaya daha fazla faydasi dokundu ???
  • oncelikle sonunda turkiyeye seferlerin baslamasina cok sevindim , insallah en kisa zamanda trablus - istanbul seferleride baslarda 9aylik istanbul ozlemim biter , evet ben trablustayim devrimin heranini yasadim , ve malesef turk basininin %90 ni olan bitene batililar kaddafiyi yok etmek icin bu devrimi ayarladilar dusuncesini hergun butun haber kanallarindan seyrettim ... ve simdide fransa britanya amerka pastanin pesinde onlar libya halkini degil petrolu istiyor yorumlari dolasiyor , peki simdi size sorum su , basbakan erdoganla birlikte gelecek olan is adamlari gezmek icinmi geliyorlar yanit tabiki hayir onlarda pastanin pesinde , peki bu kotu biseymi tabiki hayir , niye ? cunku kaddafi 42 yildir halki cahillestirdigi icin suan kendi ....
  • Evet Irak gibi Libyayi da güzel günler bekliyor. ABD Fransiz ve Ingilizin girdigi ülkede kuraklik baslar. ve Vampir gibi kanini emerler.
  • vira bismillah!
İstanbul'dan ilk tarifeli uçak sabah saatlerinde 126 yolcusuyla Bingazi'ye indi. THY Genel Müdürü Temel Kotil de seferlerin yeniden başlaması dolayısıyla Bingazi'ye geldi.
 
Kotil ve diğer yolcuları Bingazi Havalimanı'nda Türkiye'nin Bingazi Başkonsolosu Ali Davutoğlu, THY Bingazi Müdürü İbrahim Aslan ve Libyalı yetkililer karşıladı.
 
Temel Kotil, havalimanında yaptığı açıklamada, Libya'yı Bingazi üzerinden İstanbul'a, İstanbul üzerinden de 146 şehir ve 86 ülkeye bağladıklarını söyledi.
 
Kotil, THY'nin, olayların ardından Libya seferlerine başlayan ilk sivil havayolu şirketi olduğunu da vurgulayarak, "Bu bizim için çok güzel bir başlangıç. Buranın ticari değeri de çok yüksek havayolu olarak. Ama iki ülkeyi bağlamanın da öneminin farkındayız. Hayırlı olsun" dedi.
 
Yakın zamanda Trablus uçuşlarına da başlamayı planladıklarını anlatan Kotil, cumartesi günü Antalya'dan Trablus'a bir sefer gerçekleştirdiklerini ifade etti.
 
Halen hazırlıkların sürdüğünü belirten Kotil, "Bizim kanaatimiz bir iki hafta sürer. Pilotlarımız, güvenlik ekibimiz orayı inceledi. Bir sıkıntı yok aslında ama izinlerle ilgili bir bekleme periyodu var. Dolayıyla biz eski günlerimize geri dönüyoruz. Bizim için eski güzel günler ama Libya için yeni güzel günler başlamış oluyor" diye konuştu.
 
Kotil, haftada dört sefer yapmayı planladıkları Bingazi uçuşlarına yoğun talep olduğunu belirterek, satışlara birkaç gün önce başlamalarına rağmen biletlerin tükendiğini anlattı.

Hürriyet
BİNGAZİ SEFERLERİ BAŞLADI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
.... cunku kaddafi 42 yildir libya halki cahillestirdigi icin suan kendi ulkesini yeniden insaa edecek ne sirketlere sahip nede tecrubeye sonucta bu pasta ole yada bole yabanci firmalara bolusturulecek , ve ben 23 yildir turkiyede yasayan bir libyali olarak turkiyenin bu pastadan mumkun oldugunca daha fazla pay almasini isterim , ama kabul edelimki bi tarafta libya halkini elindeki butun silahlarla bombalayan kaddafi guclerini durdurmak icin ucaklariyla nokta atisi yapan fransiz ve britanya ucaklari var , obur tarafta bu catismalarda yaralanan insanlari tedavi eden turkiye var . simdi tekrar soruyorum , kimin libyaya daha fazla faydasi dokundu ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
oncelikle sonunda turkiyeye seferlerin baslamasina cok sevindim , insallah en kisa zamanda trablus - istanbul seferleride baslarda 9aylik istanbul ozlemim biter , evet ben trablustayim devrimin heranini yasadim , ve malesef turk basininin %90 ni olan bitene batililar kaddafiyi yok etmek icin bu devrimi ayarladilar dusuncesini hergun butun haber kanallarindan seyrettim ... ve simdide fransa britanya amerka pastanin pesinde onlar libya halkini degil petrolu istiyor yorumlari dolasiyor , peki simdi size sorum su , basbakan erdoganla birlikte gelecek olan is adamlari gezmek icinmi geliyorlar yanit tabiki hayir onlarda pastanin pesinde , peki bu kotu biseymi tabiki hayir , niye ? cunku kaddafi 42 yildir halki cahillestirdigi icin suan kendi ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Evet Irak gibi Libyayi da güzel günler bekliyor. ABD Fransiz ve Ingilizin girdigi ülkede kuraklik baslar. ve Vampir gibi kanini emerler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
vira bismillah!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000