14 Nisan 2009, Salı 08:52:45

Bimeks'ten al, THY ile uç...

Miles&Smiles'ın Türk Hava Yolları yolcularına sağladığı fırsatlar bitmiyor. Artık Bimeks'ten yapılan alışverişler de yolculara mil olarak geri dönüyor...
  • PEGASUS LALE SOĞANI DAĞATACAK,THY NİN DÜŞMEDİĞİ YELERE DİKESİN DİYE,UÇAK DİKEMEDİYSEK LALE DİKERİZ (SEMBOL LALE'YA) UNDERSTAND?
  • Pegasus da misilleme olarak Kadıköy Yazıcıoğlu İşhanından alınan korsan CD'lere mil verecekmiş...
  • abi okumamissin galiba, shop and miles disinda bu, yani hem oradan kazanacaksin, hemde bimeksden... yani bir plasma al, gidis donus heryer avrupa belese geliyor eger hesabi becerdiysem...
  • süper bir uygulama bu..... benim shop&miles var yani iki katı kazanacağım... yeni firmalarda olsa...
  • Ben bimeksten alacagima burada giderim Moskovada Auchan'dan,Azbuka Vkusadan alirim,o kazandigim millerle Aeroflot ile ucarim.Thy ile ucarim simdi,bi bakmisiz,altimetresi bozuk,hidrolik arizali,motor bakimi yapilmamis ucagin biri denk gelir ve Istanbul yerine karadenize ineriz walla.Aman diyim.
  • merhaba, bu uygulama ile shop&miles sahipleri hem shop&miles\'dan hem de miles&Smiles\'dan mil kazanacak, yani çifte mil kazanma imkanı var.
  • Shop & Miles kullanicilari zaten yaptigi her alisveristen en az 1 Mil kazaniyor. Simdi Shop&Miles kullanicilarinin bir avantaji yokki bu durumdan???

Miles&Smiles’ın üyelerine sağladığı fırsatlarda yenilikler bitmiyor. Türk Hava Yolları ve Star Alliance üyesi diğer havayolları uçuşlarından, program ortağı otellerde yapılan konaklamalardan, araç kiralama şirketlerinden ve Shop&Miles kredi kartı ile yapılan harcamalardan mil kazanabilen Miles&Smiles üyeleri artık Türkiye’nin önde gelen teknoloji mağazaları zinciri Bimeks’ten yaptıkları alışverişlerden de mil kazanabilecekler.

Türk Hava Yolları Genel Müdür’ü Doç.Dr.Temel Kotil ve Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray arasında imzalanan sözleşme ile başlatılan yeni işbirliği kapsamında Bimeks Teknoloji Mağazalarından yapılacak her 1 Euro’luk alışverişten; Klasik Kart sahipleri 1 Mil, Klasik Plus Kart Sahipleri 2 Mil, Elite Kart Sahipleri 3 Mil, Elite Plus Kart sahipleri ise 4 Mil kazanacak.

Miles&Smiles’ın 1.5 milyon üyesi bulunduğunu belirten Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil farklı sektörlerden yeni program ortakları ile üyelere yeni mil kazanma olanakları sunmaya ve hizmet çeşitliliğini arttırmaya devam edeceklerini söyledi.

Türkiye genelinde 20.000 m2 alan ve 30 mağazaya sahip Bimeks, Miles&Smiles’ın teknoloji alanında program ortağı oldu. Bu işbirliği sayesinde Miles&Smiles üyeleri, bilgisayardan cep telefonuna, dijital fotoğraf makinesinden video kameraya, televizyondan yazıcıya kadar dünya markaları sunan Bimeks’te, hem geniş ürün seçenekleriyle tanışma fırsatı yakalayıp, hem de mil kazanabilecekler.

 

Bimeks'ten al, THY ile uç...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
PEGASUS LALE SOĞANI DAĞATACAK,THY NİN DÜŞMEDİĞİ YELERE DİKESİN DİYE,UÇAK DİKEMEDİYSEK LALE DİKERİZ (SEMBOL LALE'YA) UNDERSTAND?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Pegasus da misilleme olarak Kadıköy Yazıcıoğlu İşhanından alınan korsan CD'lere mil verecekmiş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
abi okumamissin galiba, shop and miles disinda bu, yani hem oradan kazanacaksin, hemde bimeksden... yani bir plasma al, gidis donus heryer avrupa belese geliyor eger hesabi becerdiysem...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
süper bir uygulama bu..... benim shop&miles var yani iki katı kazanacağım... yeni firmalarda olsa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ben bimeksten alacagima burada giderim Moskovada Auchan'dan,Azbuka Vkusadan alirim,o kazandigim millerle Aeroflot ile ucarim.Thy ile ucarim simdi,bi bakmisiz,altimetresi bozuk,hidrolik arizali,motor bakimi yapilmamis ucagin biri denk gelir ve Istanbul yerine karadenize ineriz walla.Aman diyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
merhaba, bu uygulama ile shop&miles sahipleri hem shop&miles\'dan hem de miles&Smiles\'dan mil kazanacak, yani çifte mil kazanma imkanı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Shop & Miles kullanicilari zaten yaptigi her alisveristen en az 1 Mil kazaniyor. Simdi Shop&Miles kullanicilarinin bir avantaji yokki bu durumdan???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000