14 Haziran 2011, Salı 11:00:47

BİLAL EKŞİ'YE DOSTANE ÖNERİ...

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık'ın Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi için yazdığı köşe konuşulmaya devam ediyor.
  • Sn Kıdık, Sn Ekşi diyor ki macar sivil havacılığı sabiha ile rekabet edemediğini ve bu yüzden bu karar verildi diyor. Bu çok talihsiz bir açıklama. Macar sivil havacılığı kimle rekabet ediyormuş. Macar sivil havacılığının bu yazısını medya ile paylaşmalı ve rekabet edemiyenin Macar sivil havacılığımı yoksa thy'mi olduğunu açıklamalı
  • onun adına mütekabiliyet adı verilir.Önemli bir diplomatik kuraldır ve her alanda bu geçerlidir.İyi kadro iyi iş.
  • Sayin Eksi tarafindan aciklanan bilgiler tatmin etmiyor. Sayin Kidik lutfen arastirmaya ve sormaya devam edin. Acaba TOSHID uyelerine gercekten sordumu SHGM sorusunu? Charter konusunda bu kadar zorlayacaksak oteki ulkelerin sivil havaciligi nasil tepki gosterecek bize? KISASA KISAS! Diplomatlara uluslararasi arenada ogretilen ilk seydir bu!
Ali Kıdık'ın Bilal Ekşi'ye bir dizi soru sorduğu ve dostane uyarılarının olduğu köşe yazısı nedeniyle Bilal Ekşi dün açıklama yaparak kimseye ayrıcalık tanımadıklarını söylemişti.

Peki AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık'ın yazdığı yazıda neler var?

Kıdık, Irak için artırılan 5 frekanstan THY dışındaki şirketlerin haberi olup olmadığını ve Wizzair'e bir operasyon yapılıp yapılmadığının sorgulanmasını istiyor.

Bilal Ekşi'nin THY telkinleriyle hareket ettiği doğru mu? Wizzair gerçekten THY'nin kurbanı mı oldu? Ekşi diğer şirketlere 'Irak'a uçmak ister misiniz' diye sordu mu? 

Ali Kıdık'ın haftaya damgasını vuracak tespitlerinin olduğu yazının tamamı için TIKLAYINIZ...
BİLAL EKŞİ'YE DOSTANE ÖNERİ...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Sn Kıdık, Sn Ekşi diyor ki macar sivil havacılığı sabiha ile rekabet edemediğini ve bu yüzden bu karar verildi diyor. Bu çok talihsiz bir açıklama. Macar sivil havacılığı kimle rekabet ediyormuş. Macar sivil havacılığının bu yazısını medya ile paylaşmalı ve rekabet edemiyenin Macar sivil havacılığımı yoksa thy'mi olduğunu açıklamalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
onun adına mütekabiliyet adı verilir.Önemli bir diplomatik kuraldır ve her alanda bu geçerlidir.İyi kadro iyi iş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayin Eksi tarafindan aciklanan bilgiler tatmin etmiyor. Sayin Kidik lutfen arastirmaya ve sormaya devam edin. Acaba TOSHID uyelerine gercekten sordumu SHGM sorusunu? Charter konusunda bu kadar zorlayacaksak oteki ulkelerin sivil havaciligi nasil tepki gosterecek bize? KISASA KISAS! Diplomatlara uluslararasi arenada ogretilen ilk seydir bu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000