09 Ocak 2018, Salı 13:37:06

Bilal Ekşi ve THY ekibi Beştepe'de

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi ve THY ekibi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek üzere Beştepe'ye davet edildi.
  • Artık iş istiyoruzzz referans ortadan kalksın havacılık mezunları işe girsin
  • Bu şirketin çalışanlarının hali nolacak. Biri paradan doymaz biri primden doymaz öteki yöneticilerini gömer. Biraz insan olsanız yemek yediğiniz kaba tükürmeseniz güzel olacak. Nankör aç gözlü olmayı bırakın. Herkes çok fazla uçuyor bi siz değildiniz.
  • Taşerona kadro....
  • prim istiyoruz
  • Sevgili taşeron yoldaşlarım bu adamlar degil taşeron çalışanlar için ankaraya gitmek agızlarına bile almazlar bu kelimeyi varlıgınızdan bile bi habermiş gibidirler haberin olsun.Ne yazıkki 1milyon taşerona kadro deyipte 1 tane bile taşeron dışarıda bırakmıyacagız komisyoncuları aracıları aradan çıkarıyoruz deyipte 10 binlerce taşeronun hala bu istismarcıların eline bırakmaya devam etmek bu insanlarda devletine yöneticilerine karşı buyuk güven ve sevgi kaybına neden olmuştur ve millette büyük bi infiale neden olmuştur maalesef çok üzücü bu yanlıştan biran önce dönülmesi zaruridir.
  • Cok basarilisin Eksi, sen aslansin, super bir yoneticisin; british luftahnsa ya git cayci olamassin
  • Mudur ve üstü yöneticilere 25000 temettü yarıdanmış. Hayırlı olsun
  • eyy abd = B777
  • Thy yi diğer havayollarımiza tercih ediyorum, farklılığını görüyorum amaaaa!! 7 Ocak günü Atatürk havalimanı ichatlarda Izmır check-in aşamasında çıkan bir sorun nedeniyle, yardımcı olmak yerine aksine elinden gelen zorluğu çıkaran Tgs süpervizöru hakkinda TK853873 koduyla yapmış olduğum sikayete, sorusturmadan araştırmadan 8 ocak sabahı gönderdikleri standart bir mail ile cevap vermesinler!!!!
  • İFTİRACILARIN İŞİ YOK BURADA HALA YÜZSÜZ ÇALIŞIYORLAR

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Genel Müdürü Bilal Ekşi ve THY ekibi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek üzere Beştepe'ye davet edildi.

Türk Hava Yolları'nın Antalya'da düzenleyeceği müdürler zirvesi öncesinde THY ekibi İlker Aycı ve Bilal Ekşi ile birlikte Beştepe'ye davet edildi.

THY'nin 2017 yılındaki başarışının ele alındığı görüşmede Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan'ın da bir konuşma yapacağı öğrenildi.

Bilal Ekşi ve THY ekibi Beştepe'de

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

İŞSİZ GENÇ ~ 6 yıl önce
Artık iş istiyoruzzz referans ortadan kalksın havacılık mezunları işe girsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sedaa ~ 6 yıl önce
Bu şirketin çalışanlarının hali nolacak. Biri paradan doymaz biri primden doymaz öteki yöneticilerini gömer. Biraz insan olsanız yemek yediğiniz kaba tükürmeseniz güzel olacak. Nankör aç gözlü olmayı bırakın. Herkes çok fazla uçuyor bi siz değildiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tt ~ 6 yıl önce
Taşerona kadro....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Prim istiyoruz ~ 6 yıl önce
prim istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnfial ~ 6 yıl önce
Sevgili taşeron yoldaşlarım bu adamlar degil taşeron çalışanlar için ankaraya gitmek agızlarına bile almazlar bu kelimeyi varlıgınızdan bile bi habermiş gibidirler haberin olsun.Ne yazıkki 1milyon taşerona kadro deyipte 1 tane bile taşeron dışarıda bırakmıyacagız komisyoncuları aracıları aradan çıkarıyoruz deyipte 10 binlerce taşeronun hala bu istismarcıların eline bırakmaya devam etmek bu insanlarda devletine yöneticilerine karşı buyuk güven ve sevgi kaybına neden olmuştur ve millette büyük bi infiale neden olmuştur maalesef çok üzücü bu yanlıştan biran önce dönülmesi zaruridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
He he ~ 6 yıl önce
Cok basarilisin Eksi, sen aslansin, super bir yoneticisin; british luftahnsa ya git cayci olamassin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş laf ~ 6 yıl önce
Klavye delikanlısı sektör adına ne tecrüben var acaba merak ediyorum da bu kadar kolay sallıyorsun
Kabin ~ 6 yıl önce
Mudur ve üstü yöneticilere 25000 temettü yarıdanmış. Hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eee müdürler olmasa nasıl gece 13 saat Kuveyt mesaisi olacak? ~ 6 yıl önce
Dile kolay uçuş emniyeti herşeyden önce geliyor. Müdürler olmasa kim Kuveyt yatıyı kaldırıp gece 13 saat mesai yaptırıp uçuş emniyetini garantiye alarak kar gösterecek? Ardından havada kaptan bayılmış olacak o kadar::: skeç
eyy abd ~ 6 yıl önce
eyy abd = B777

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turgay D. ~ 6 yıl önce
Thy yi diğer havayollarımiza tercih ediyorum, farklılığını görüyorum amaaaa!! 7 Ocak günü Atatürk havalimanı ichatlarda Izmır check-in aşamasında çıkan bir sorun nedeniyle, yardımcı olmak yerine aksine elinden gelen zorluğu çıkaran Tgs süpervizöru hakkinda TK853873 koduyla yapmış olduğum sikayete, sorusturmadan araştırmadan 8 ocak sabahı gönderdikleri standart bir mail ile cevap vermesinler!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hadi oradan ~ 6 yıl önce
bir bilet alınca şirketi satın aldım sanan bir tip daha. hadi yürrüüüü
Durmasın gitsin ~ 6 yıl önce
İFTİRACILARIN İŞİ YOK BURADA HALA YÜZSÜZ ÇALIŞIYORLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000