06 Temmuz 2018, Cuma 09:05:18

Bilal Ekşi: "THY size bir el kadar yakın!"

Türk Hava Yolları (THY) mobil uygulaması her geçen gün milyonlarca kişiye ulaşmaya devam ediyor.
  • Çalışan memnuniyet anketini neden taseron calisana da yollamadiniz Sn.Ekşi cevabı bildiğiniz için mi ?
  • THY bize el kadar yakınmış,ANADOLUJET Ankara'ya zorunlu iniyor,Genel Müdürün yazdığına bak.Bir sorumlu yok ESB de. Ne kadar yakınmış abeeeeeeeeeee Dalga mı geçiyorsununz siz bu milletle (((((
  • Kabin memuru maaşları 2994 tl’ye çekilmelidir. Karlılık artar
  • THY mobil android uygulaması sorunlu, check-in yaparken problem çıkarıyor, Anadolu Jet in durumu daha da vahim. THY, bu yazılımları hazırlayan şirkete tazminat davası açsın bence. THY nin imajını zedeliyor.
  • THY sitesi güzel de.. tarife kitapçığı basımı durdurulduğundan beri herhangi bir noktaya haftalık sefer gün saat frekans tip vb bazında bilgilerini bulmak zorlaştı.. bilet satmaya yönelik bir girişten arayış dolambaçlı oluyor yoruyor . bir tarife "app" olsa sadece tarife... tarife kitapçığına bakıp hayal kurup bir yerlere gitme kararı alan insanlar biliyorum..
  • yeni websitesi iğrenç malesef... uygulama idare eder.

Türk Hava Yolları (THY) mobil uygulaması her geçen gün milyonlarca kişiye ulaşmaya devam ediyor.

THY'nin geçtiğimiz aylarda yayınladığı yeni akıllı telefon uygulaması son bir ay içerisinde 250 bini aşkın kişi tarafından indirildi. THY'nin dijital dünyadaki resmi uygulaması 3 milyon 266 bin kişi tarafından kullanılmaya başladı.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medyada hesabından yaptığı paylaşım işe uygulamanın son verilerini paylaştı. Yaptığı paylaşımda Bilet satın alma, rezervasyon, check-in ve ihtiyaç duyduğunuz her şey elinizin altında! THY size bir el kadar yakın! notunu düştü.
 

Bilal Ekşi: "THY size bir el kadar yakın!"

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Memnuniyet anketi ~ 6 yıl önce
Çalışan memnuniyet anketini neden taseron calisana da yollamadiniz Sn.Ekşi cevabı bildiğiniz için mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YOLCU ~ 6 yıl önce
THY bize el kadar yakınmış,ANADOLUJET Ankara'ya zorunlu iniyor,Genel Müdürün yazdığına bak.Bir sorumlu yok ESB de. Ne kadar yakınmış abeeeeeeeeeee Dalga mı geçiyorsununz siz bu milletle (((((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 6 yıl önce
Kabin memuru maaşları 2994 tl’ye çekilmelidir. Karlılık artar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Levent Çakıroğlu ~ 6 yıl önce
THY mobil android uygulaması sorunlu, check-in yaparken problem çıkarıyor, Anadolu Jet in durumu daha da vahim. THY, bu yazılımları hazırlayan şirkete tazminat davası açsın bence. THY nin imajını zedeliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İbrahim B. Yüksel ~ 6 yıl önce
THY sitesi güzel de.. tarife kitapçığı basımı durdurulduğundan beri herhangi bir noktaya haftalık sefer gün saat frekans tip vb bazında bilgilerini bulmak zorlaştı.. bilet satmaya yönelik bir girişten arayış dolambaçlı oluyor yoruyor . bir tarife "app" olsa sadece tarife... tarife kitapçığına bakıp hayal kurup bir yerlere gitme kararı alan insanlar biliyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot eye ~ 6 yıl önce
yeni websitesi iğrenç malesef... uygulama idare eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000