20 Nisan 2022, Çarşamba 14:05:44

Bilal Ekşi; 'Maske zorunluluğunun kaldırılmasından memnuniyet duyarız'

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, uçak içerisi ve havalimanlarında maske kullanım zorunluluğunun kaldırılması konusunda alınacak karardan memnun olacaklarını söyledi.
  • Çoğu insan takipçisi okuyorlar ve ilgilerini çekiyor.Okumak istemeyenler okumasın bakmasınlar.
  • Sizin için kötü yorumlar okudukça kafam bozuluyor Allah emanet olun.
  • Her turlu hastalik var valla hostes olmak zor is allah yardimcilari olsun
  • salgının başında kabinde maske takmayı yasakladılar. kim bilir kaç insanin canını yaktılar bu kararla. şimdi de yasaklanırsa zaten "saldım cayira" politikası olan ülkemizde iyice çığırından çıkar. Abd'de maske zorunluluğu kalktı, bilinçli halk kararı mahkemeye götürüyor. Bizde bilinç değil sekilcilik on plandadır. Maske kalktı mi geri gelmez. Eve gidince de hasta anne babanızla görüşemez hale gelirsiniz
  • şunun tipine bak ya güven vermiyor
  • Sırf Bilal ekşi görevden alınsın diye ak partiye oy vermeyecegim. Engellilere bakış açısından dolayı o nefretsi konuşmaları yüzünden ak partiye oy vermeyecem ki Bilal ekşi görevden alınsın.20 seneden beri ak partiye oy veren bir adamım. Sırf Bilal ekşi yüzünden ak partiden sogudum.
  • Taktığınız o tüm maskeler özelikle FFP2-3 Sadece ağır sanayi, metalurji madencilik vb kullanılan toz-talaş maskeleridir. En güçlü partikül maskesi ffp3 0,1 mikron üstü için %99 koruma sağlarken basit cerrahi maske sadece 0,5 mikron ve üstüdür. Oysa sars cov-2 virüsü sadece 0,08-0,09 mikron çapındadır. Kısaca o maskeler bi halta yaramaz. Hele cerrahi maske hiçbir işe yaramaz ama solunum sistemine zarar verir. Oksijen saturasyonunu azaltır boğazda yanma ,burun akıntısı, kızarıklık tahriş vb yapar.kaldıki dünya tarihinde 2 sene sonunda sönümlenmeyen salgın yoktur. son 3 senedir etrafınızda kaç kişi grip, nezle, soğuk algınlığı, akut bronşit vb geçirdi. Ben söyliyeyim Hiç kimse Neden? çünki burnu akana covid dendi. Bazılarınız herhalde ömür boyu maske ile dolaşacak. O sizin tercihiniz ama ben senin tercihini yaşamak zorunda değilim. Herşeyin bir sonu vardır bir salgının ömrü de 2 senedir.
  • Insanda az utanma duygusu olur be eksi?
  • Eh işte bu adamdan da bu kadar genel müdür olur. 2023 de apronda yükleme boşaltma ekipleri ile iyi anlaşır
  • Aşı ve pandemi lobisi, bitti...

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, uçak içerisi ve havalimanlarında maske kullanım zorunluluğunun kaldırılması konusunda alınacak karardan memnun olacaklarını söyledi.

İstanbul Havalimanı'nda Routes World 2023 tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya katılan THY Genel Müdürü Ekşi burada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ekşi "Uçak içerisinde maske kullanılmaması konusu tamamen düzenleyicilerin kararıyla oluyor. Türk Hava Yolları olarak hem ulusal otoritelerin hem de uluslararası otoritelerin verdiği kuralları en efektif şekilde uyguluyoruz. Biz de eğer şartlar müsait ise maskelerin kaldırılmasından memnun oluruz. Şu anda da dünyada bazı ülkelerde uçak içerisinde maske kullanımı zorunlu olmaktan çıkarıldı, tavsiyeye dönüştürüldü. Elbette yolcu konforu bakımından bunun çok daha iyi olduğunu hepimiz biliyoruz. İki yıl boyunca maske kullanmaktan yorulduk. Sağlık Bakanlığımızın önünde data var. İnşallah kapalı alanlarda havalimanlarında ve uçak içerisinde maske kullanımına gerek yok noktasına gelmiştir. Bu karar alınırsa büyük memnuniyet duyarız" dedi.

Bilal Ekşi; 'Maske zorunluluğunun kaldırılmasından memnuniyet duyarız'

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

Twitterlerinizden çok memnunuz. ~ 2 yıl önce
Çoğu insan takipçisi okuyorlar ve ilgilerini çekiyor.Okumak istemeyenler okumasın bakmasınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayın Bilal Ekşi Beyefendi, ~ 2 yıl önce
Sizin için kötü yorumlar okudukça kafam bozuluyor Allah emanet olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maskeye hayir ~ 2 yıl önce
Her turlu hastalik var valla hostes olmak zor is allah yardimcilari olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SABIR ~ 2 yıl önce
Hele ki boyle yoneticiler! varken
başlarda ~ 2 yıl önce
salgının başında kabinde maske takmayı yasakladılar. kim bilir kaç insanin canını yaktılar bu kararla. şimdi de yasaklanırsa zaten "saldım cayira" politikası olan ülkemizde iyice çığırından çıkar. Abd'de maske zorunluluğu kalktı, bilinçli halk kararı mahkemeye götürüyor. Bizde bilinç değil sekilcilik on plandadır. Maske kalktı mi geri gelmez. Eve gidince de hasta anne babanızla görüşemez hale gelirsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oyle bisey yok ~ 2 yıl önce
Salginin basinda ilk medine ucusunda haber geldigi an bize medineden maske getirildi anind ucaga.bizde taktik iyikide takmisiz.kimse asla maskeyi yasaklamadi en basindan beri desteklendi.
badici steward 77 ~ 2 yıl önce
şunun tipine bak ya güven vermiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğruları söyleyen adam ~ 2 yıl önce
Sırf Bilal ekşi görevden alınsın diye ak partiye oy vermeyecegim. Engellilere bakış açısından dolayı o nefretsi konuşmaları yüzünden ak partiye oy vermeyecem ki Bilal ekşi görevden alınsın.20 seneden beri ak partiye oy veren bir adamım. Sırf Bilal ekşi yüzünden ak partiden sogudum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilal ekşi ~ 2 yıl önce
Ancak liyakatsiz kifayetsiz is yapıyorum diye personelini isinden attıran ekip iletişimin mdr talimatlarına uy
Boş ~ 2 yıl önce
Konuş
Maske Saçmalığı ~ 2 yıl önce
Taktığınız o tüm maskeler özelikle FFP2-3 Sadece ağır sanayi, metalurji madencilik vb kullanılan toz-talaş maskeleridir. En güçlü partikül maskesi ffp3 0,1 mikron üstü için %99 koruma sağlarken basit cerrahi maske sadece 0,5 mikron ve üstüdür. Oysa sars cov-2 virüsü sadece 0,08-0,09 mikron çapındadır. Kısaca o maskeler bi halta yaramaz. Hele cerrahi maske hiçbir işe yaramaz ama solunum sistemine zarar verir. Oksijen saturasyonunu azaltır boğazda yanma ,burun akıntısı, kızarıklık tahriş vb yapar.kaldıki dünya tarihinde 2 sene sonunda sönümlenmeyen salgın yoktur. son 3 senedir etrafınızda kaç kişi grip, nezle, soğuk algınlığı, akut bronşit vb geçirdi. Ben söyliyeyim Hiç kimse Neden? çünki burnu akana covid dendi. Bazılarınız herhalde ömür boyu maske ile dolaşacak. O sizin tercihiniz ama ben senin tercihini yaşamak zorunda değilim. Herşeyin bir sonu vardır bir salgının ömrü de 2 senedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vallaha mı ~ 2 yıl önce
senden mi yayılıyor bilgi dünyaya, burda boşa harcanma git nobele kas!
..... ~ 2 yıl önce
Ünvanınız prof olmalı bu kadar bildiğinize göre.bu kadar bilim adami vs.boşa harcanıyor onlardan daha iyi bildigine gore.
. ~ 2 yıl önce
Tamam, yarın gel Dünya Sağlık Örgütü'nde işe başla.
Insanda ~ 2 yıl önce
Insanda az utanma duygusu olur be eksi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müdür ~ 2 yıl önce
Eh işte bu adamdan da bu kadar genel müdür olur. 2023 de apronda yükleme boşaltma ekipleri ile iyi anlaşır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet ~ 2 yıl önce
Aşı ve pandemi lobisi, bitti...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000