24 Nisan 2010, Cumartesi 15:42:03

"BEŞİKTAŞ" THY FİLOSUNA KATILDI

Türk Hava Yolları filosuna bir uçak daha kattı. Şirket, uçağa “Beşiktaş” adını koydu...
  • 330 Uçak diyerek Yunanistan gibi biz de iflas etmiyelim. Yunanlilar da senelerdir vergi vermeyerek zengin oldular, fakat Devlet fakir. Avrupada vergiler insanin belini bükerken yunanlilar Kral gibi yasiyorlardi, Atinada marka çantasi, marka günes gözlügü ve makyaji olmiyan bir tane kadin yok.Ama Avrupa 45 Milyar Euro yardim ediyor. Bize olsa 330 adet uçaginiz var diye hiç yardim etmezler.!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • binmiyorum arkadaş beşiktaş uçağına... thy bir an önce politikasını değiştirsin. Denizlispor uçağı olmazsa hayatta binmem:P
  • futbol takımı ile alakası yok.sıra ilçe isimlerine geldi .eyüp fatih eminönü ve beşiktaş bunlar yeni gelen uçaklar.. hayırlı olsun.
  • THY NASILMI KAZANIYOR SÖYLEYIM GELIRIN (paranin)DOGRU YERLERE HARCANIYORDA ON DAN ÖNCEKI GIBI INDIRE GANDI YAPILMIYOR .AMA BUNU HERKEZ ANLAYAMAZ CEKEMIYORLAR KISKANIYORLAR .ANLAYAMADIGIM BIR SEY VAR ÖNCEDEN NEDEN HIC KIMSE ::YAA BU THY NEDEN HIC BÜYÜYEMIYOR DIYE SORDULARMI HIC BU PARALAR NEREYE GIDIYOR HIC SORAN OLMADI AMA BÜYÜYÜNCE SORULAR GELMEYE BASLIYOR :::INSAF INSAF HAAA THY BILETLERI PAHALI ?? BENCE EVET BAHALI BEN SAHSEN THY ILE UCMUYORUM AMA BILETLERI BIRAZ UCUZLAT SALAR BENCE BOS UCAK KALMAZ ::
  • Artik bol bol Küfür ederler her besiktasli gibi :)
  • uçaklar gelsin ne güzel. THY büyüsün , oda çok güzel de kim uçuracak o kadar uçağı? neren bulacak o kadar pilotu? yabancının da askerin de kaptan çocuğunun da bir limiti var. Özellikle böyle DLR dayatması varken....
  • tum sektor para kaybederken thy nasil kazaniyor? ya da makami kaybetmemek icin birileri kazanc mi gosteriyor?
  • Bir galatasaraylı olarak bu uçağın isminin "Beşiktaş" koyulmasına karşı çıkan geri kafalıları kınıyorum. Kardeşim ne olmuş koymuşlarsa ?
  • fenerbahçe diye bir ilçe mi var ki ismi koyulsun? burada ismi verilen takım değil ilçedir..
  • bu insanlar özellikle gıcıklık olsun diye mi böyle davranıyorlar, yoksa gerçekden gıcıklar mı? kafası tersine mühendisliğe çalışanlar gibi. üreticilik, yaratıcılık yok, onun yerine "sen bunu yaptın ama, bu tutmaz, işe yaramaz..." v.s. gidin kendinize yeni bir ülke bulun, bizi de bu gıcık tavırlarınızla rahatsız etmeyin!!!

Türk Hava Yolları, Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için koyduğu 330 uçaklık filo hedefine hızlı adımlarla ilerliyor. Birçok şirketin zarar açıkladığı, hatta çok sayıda şirketin iflas bayrağını çektiği son dönemler bile büyüme anlamında büyük adımlar atan THY, bir uçağı daha filosuna kattı.

“TC-JKN” kuyruk tesciliyle göklerdeki yerini alacak olan Boeing 737-700 tipi uçağa “Beşiktaş” ismi konuldu.

©AirportHaber.com
 

"BEŞİKTAŞ" THY FİLOSUNA KATILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 14 yıl önce
330 Uçak diyerek Yunanistan gibi biz de iflas etmiyelim. Yunanlilar da senelerdir vergi vermeyerek zengin oldular, fakat Devlet fakir. Avrupada vergiler insanin belini bükerken yunanlilar Kral gibi yasiyorlardi, Atinada marka çantasi, marka günes gözlügü ve makyaji olmiyan bir tane kadin yok.Ama Avrupa 45 Milyar Euro yardim ediyor. Bize olsa 330 adet uçaginiz var diye hiç yardim etmezler.!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
binmiyorum arkadaş beşiktaş uçağına... thy bir an önce politikasını değiştirsin. Denizlispor uçağı olmazsa hayatta binmem:P

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
futbol takımı ile alakası yok.sıra ilçe isimlerine geldi .eyüp fatih eminönü ve beşiktaş bunlar yeni gelen uçaklar.. hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY NASILMI KAZANIYOR SÖYLEYIM GELIRIN (paranin)DOGRU YERLERE HARCANIYORDA ON DAN ÖNCEKI GIBI INDIRE GANDI YAPILMIYOR .AMA BUNU HERKEZ ANLAYAMAZ CEKEMIYORLAR KISKANIYORLAR .ANLAYAMADIGIM BIR SEY VAR ÖNCEDEN NEDEN HIC KIMSE ::YAA BU THY NEDEN HIC BÜYÜYEMIYOR DIYE SORDULARMI HIC BU PARALAR NEREYE GIDIYOR HIC SORAN OLMADI AMA BÜYÜYÜNCE SORULAR GELMEYE BASLIYOR :::INSAF INSAF HAAA THY BILETLERI PAHALI ?? BENCE EVET BAHALI BEN SAHSEN THY ILE UCMUYORUM AMA BILETLERI BIRAZ UCUZLAT SALAR BENCE BOS UCAK KALMAZ ::

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Artik bol bol Küfür ederler her besiktasli gibi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
uçaklar gelsin ne güzel. THY büyüsün , oda çok güzel de kim uçuracak o kadar uçağı? neren bulacak o kadar pilotu? yabancının da askerin de kaptan çocuğunun da bir limiti var. Özellikle böyle DLR dayatması varken....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tum sektor para kaybederken thy nasil kazaniyor? ya da makami kaybetmemek icin birileri kazanc mi gosteriyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir galatasaraylı olarak bu uçağın isminin "Beşiktaş" koyulmasına karşı çıkan geri kafalıları kınıyorum. Kardeşim ne olmuş koymuşlarsa ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
fenerbahçe diye bir ilçe mi var ki ismi koyulsun? burada ismi verilen takım değil ilçedir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu insanlar özellikle gıcıklık olsun diye mi böyle davranıyorlar, yoksa gerçekden gıcıklar mı? kafası tersine mühendisliğe çalışanlar gibi. üreticilik, yaratıcılık yok, onun yerine "sen bunu yaptın ama, bu tutmaz, işe yaramaz..." v.s. gidin kendinize yeni bir ülke bulun, bizi de bu gıcık tavırlarınızla rahatsız etmeyin!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000