19 Şubat 2015, Perşembe 22:40:19

BELEDİYE ARACI THY UÇAĞINA ÇARPTI

Yoğun kar yağışı hava trafiğini olumsuz etkilerken, havalimanında da karla mücadele devam ediyor. DHMİ'nin takviye için aprona aldığı belediye aracı, Türk Hava Yolları uçağına çarptı. İşte detaylar...
  • Biri de merdiveni uçağa dhmı mi yolluyor demiş. İşte zihniyetin hali. Biz neredeyiz adam nerede. Bir de utanmadan yorum yazıyor. Bari yazıları bir oku allahaşkına sonra yorum yaz. Bilgi yok fikir kaynıyor.
  • Ya uçak araba eziyor, ya da araba uçağa çarpıyor. Bu ne?!?!
  • bu ne yaaa gelen geçen uçaga çarpıyo uçak bakıma alınıyo bu ne olum yaaa trafik kazasına döndü hergün her gün birilerinin uçaga çarpması... dikkat kardeşim biraz bilmiyosan kullanmayı in aşagı !
  • bir süre önce Hessen Odenwald a bir yakınımı görmeye gitmiştim, kar yoktu ama çok soğuk ve yağışlı bir havaya rağmen bulunduğumuz sokakta bir alt yapı arızasına müdahale etmek için gelen görevlilerin çalışmalarına ve disiplinlerine hayran kaldım. belki bir saate yakın onların çalışmalarını izledim; alt tarafı artık ne arızası ise, önemli değil yaptıkları iş, disiplin, teknik ekipman, güvenlik, alınan önlemler; işlerini yaparken o ciddiyet, sorumluluk; kıyafetleri, başlarındaki baretler, tulumlarının temizliği, en son geldikleri aracın arkasındaki küçük aracı gördüğümde şaşkınlığım bir kat daha arttı, orada acil durumlar için bir de minik bir sağlık aracı getirmişlerdi... bu olmalı dedim kendi kendime, onlar bu, biz de böyleyiz, içim acıdı ama ne fayda... diyeceğim onlar iş yapıyor, biz laf üretiyoruz hem de en ağdalısından... bu olayı anlatsan adamlara nereleri ile gülerler bilmem ama biz ab diye ciyaklarken o malum el hareketini sanırım çoktan yapmışlardır.
  • Kedidir kedi ...
  • IETT ler artık uçağa da yol vermemeye başladı.
  • Tum dunyaya rezil olduk. Bu iki gundur yasanan rezillik bizleri tum dunyaya gosterdi. Yani kimi kime sikayet edeceksin? Dhmi herseyi eline yuzune bulastirdi. Yan gelip yatarak is yapmayarak para kazanan butun dhmi personeli sinifta kaldi, aldiklari paralar haram olsun. Iki gundur yasadigimiz cile herkesin hayatini mahvetti. Bu kadar rezillik bu kadar amatorluk hicbiryerde olmaz. Olan THY personeline bizlere oldu. THY zarar etmis kime ne ki? THY kime kesicek faturayi, DHMI ye mi? TGS ye mi? Hepsi yandas degil mi, hepsi kendi sirketi gibi degil mi? Mahvettiniz ve koca Ataturk Havalimanini. Dun gece Z taksi yoluna ard arda park ettirdiniz bizi ama ortada park eden ucaklara merdiven gonderemeyip yolcuyla beraber saatlerce bizi ucakta mahsur biraktiniz. Cunku beyninizle hareket etmiyordunuz. Kurban bayraminda kurbanliklari sokaklarda kovayalan halktan farksizdiniz. Merdiven ondeki ucagin kanatinin altindan gecemedi ve bizler arkalarda yolcuyla beraber merdiven bekledik. Bu kadar bos bu kadar akilsiz bu kadar amator hareket edilmez. Kuleye soyluyosun yapacak birsey yok bekliceksinoz diyor, asagiya bakiyorsun gelen giden yok, occ yi ariyosun seni oyalayan mantiksiz cevaplarla seni daha da sinirlendiriyor. Yolcu iceride deliriyor. Herkes perisan. Ben bu kendini bilmez, bu yaptigi ise hakim olamamis, bu aldigi parayi devlete sirtini dayayip haketmeyen torpille buralarda ise girmis insanlara hakkimi helal etmiyorum. Insallah aldiginiz maaslar haram zikkim olur. Dhmi ye kapak atip yan gelip yattiginiz ve muhabbetle is yaptiginiz ortaya cikti. Siz ne kriz yonetebilirsiniz, ne sorumlusu oldugunuz isi adam gibi yapabilirsiniz, ne bir yetenege sahipsiniz ne de bu kriz yonetimi hakkinda bilgi birikime ve donanima sahipsiniz. DHMI nin ozellesmesi herkesi sinavla ise almasi ve dogru sinavlarla ise alip iyi egitimlerle bu sirketi ayakta tutmasi gerekiyor. Bu kurban kesici sokak kasaplarinin havalimanlarinda isi yok!
  • Bu kar yağısı gösterdi ki dhmi ATATURK HAVAALANI teskilatı domanımsız ve yetersizdir. Daha öncede bircok konuda haber konusu olmuştur. ( do&co vb.) Yönetim de sorunlar olduğunu düşünüyorum.
  • yolcular 16:48 te hollanda ya gitmedi lutfen duzeltir misiniz? telefonuma gelen iptal mesaji 18:36, havalimani kesmekes kimse ne yaptigini bilmiyor. Boyle bir krizi cozebilecek durumda degiller resmen. Bilet satisa gidin dediler bize!! Bilet satis kuyrugu THY nin onunde a kontuarindan f ye kadardi... adamlar buradaki kuruk sabaha kadar bitmez diyorlardi!! THY bu olaydan aklanmamali haber oyle bir yazilmiski, sanki THY cok buyuk basariyla bu aksakligi cozmus gibi oyle bir sey yok! Bunu da burdan bildiririm.. Tabi dikkate alinacagi konusunda cok umidim yok o ayri.
  • sozkonusu ucak TK1957 11:10 istanbul amsterdam ucagidir. ben o ucagin icerisindeydim. 6 saatlik rotar sorasinda ucaga bindik ve kar kureme araci ucakla hic bir alakasi olmamasi ve sadece etraftaki kari supurmesi gerekirken ucagin dibine kadar girip ucagin kanadina carpti. Bundan sonrasinda ise Thy ve persnelinin tutumu tam bir fiyasko. Ucagin pilotu ucak degistirelecek sizi otobuse alacagiz dedikten sonra otobuse bindik ve 5 dakika sonra telefonumuza ucagin iptal oldugu yonunde msj geldi. Bu yuzden biletimizi tekrar kendi cabamizla degistirmemiz gerekti!!! ben zaten hali hazirda bir gun onceden biletimi bugune tasidigim icin artik Amsterdama gitmeye halim yoktu ve gitmekten vazgectim; fakat cok becerikli Thy ya da yer personeli bize bavullarimizin Amsterdam a gittigini soyleyemedigi icin bir soraki ucaga telefonda bilet degistirebilecekken pasaporttan geri cikip kayip esyada saatlerce bekleyip rapor tutturduk. ozetle bavulum amsterdam da ben degilim ve THY bu yuzden Avrupanin en iyisi

Türk Hava Yolları'nın (THY) TK1955 sefer sayısı ile İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Hollanda'nın Amsterdam kentine gidecek uçağına belediye temizlik aracı çarptı.

Bu akşam saat 14.40'da planlanan Amsterdam seferi, İstanbul'daki olumsuz hava koşulları nedeniyle rötarlı gerçekleşecekken, bir de Atatürk Havalimanı apronunda talihsiz bir an yaşadı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin (DHMİ), Atatürk Havalimanı'ndaki kar temizleme çalışmaları için, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden takviye amacıyla temizlik aracı istedi.

DHMİ araçları ile birlikte kar küreme işlemlerine başlayan belediyenin temizlik aracı, THY'nin Amsterdam seferini gerçekleştirecek TC-JPI tescilli Airbus A320-200 tipi uçağına çarptı.

Yaşanan kaza sonrası A320 tipi uçak bakıma alınırken, yolcular 16.48'de TC-JHC tescilli Boeing B737-800 tipi uçakla Hollanda'ya gönderildi.

©AirportHaber

BELEDİYE ARACI THY UÇAĞINA ÇARPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Biri de merdiveni uçağa dhmı mi yolluyor demiş. İşte zihniyetin hali. Biz neredeyiz adam nerede. Bir de utanmadan yorum yazıyor. Bari yazıları bir oku allahaşkına sonra yorum yaz. Bilgi yok fikir kaynıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ya uçak araba eziyor, ya da araba uçağa çarpıyor. Bu ne?!?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yiter ya yiter !!! ~ 9 yıl önce
bu ne yaaa gelen geçen uçaga çarpıyo uçak bakıma alınıyo bu ne olum yaaa trafik kazasına döndü hergün her gün birilerinin uçaga çarpması... dikkat kardeşim biraz bilmiyosan kullanmayı in aşagı !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir gözlem ~ 9 yıl önce
bir süre önce Hessen Odenwald a bir yakınımı görmeye gitmiştim, kar yoktu ama çok soğuk ve yağışlı bir havaya rağmen bulunduğumuz sokakta bir alt yapı arızasına müdahale etmek için gelen görevlilerin çalışmalarına ve disiplinlerine hayran kaldım. belki bir saate yakın onların çalışmalarını izledim; alt tarafı artık ne arızası ise, önemli değil yaptıkları iş, disiplin, teknik ekipman, güvenlik, alınan önlemler; işlerini yaparken o ciddiyet, sorumluluk; kıyafetleri, başlarındaki baretler, tulumlarının temizliği, en son geldikleri aracın arkasındaki küçük aracı gördüğümde şaşkınlığım bir kat daha arttı, orada acil durumlar için bir de minik bir sağlık aracı getirmişlerdi... bu olmalı dedim kendi kendime, onlar bu, biz de böyleyiz, içim acıdı ama ne fayda... diyeceğim onlar iş yapıyor, biz laf üretiyoruz hem de en ağdalısından... bu olayı anlatsan adamlara nereleri ile gülerler bilmem ama biz ab diye ciyaklarken o malum el hareketini sanırım çoktan yapmışlardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kedidir kedi ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
IETT ler artık uçağa da yol vermemeye başladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tum dunyaya rezil olduk. Bu iki gundur yasanan rezillik bizleri tum dunyaya gosterdi. Yani kimi kime sikayet edeceksin? Dhmi herseyi eline yuzune bulastirdi. Yan gelip yatarak is yapmayarak para kazanan butun dhmi personeli sinifta kaldi, aldiklari paralar haram olsun. Iki gundur yasadigimiz cile herkesin hayatini mahvetti. Bu kadar rezillik bu kadar amatorluk hicbiryerde olmaz. Olan THY personeline bizlere oldu. THY zarar etmis kime ne ki? THY kime kesicek faturayi, DHMI ye mi? TGS ye mi? Hepsi yandas degil mi, hepsi kendi sirketi gibi degil mi? Mahvettiniz ve koca Ataturk Havalimanini. Dun gece Z taksi yoluna ard arda park ettirdiniz bizi ama ortada park eden ucaklara merdiven gonderemeyip yolcuyla beraber saatlerce bizi ucakta mahsur biraktiniz. Cunku beyninizle hareket etmiyordunuz. Kurban bayraminda kurbanliklari sokaklarda kovayalan halktan farksizdiniz. Merdiven ondeki ucagin kanatinin altindan gecemedi ve bizler arkalarda yolcuyla beraber merdiven bekledik. Bu kadar bos bu kadar akilsiz bu kadar amator hareket edilmez. Kuleye soyluyosun yapacak birsey yok bekliceksinoz diyor, asagiya bakiyorsun gelen giden yok, occ yi ariyosun seni oyalayan mantiksiz cevaplarla seni daha da sinirlendiriyor. Yolcu iceride deliriyor. Herkes perisan. Ben bu kendini bilmez, bu yaptigi ise hakim olamamis, bu aldigi parayi devlete sirtini dayayip haketmeyen torpille buralarda ise girmis insanlara hakkimi helal etmiyorum. Insallah aldiginiz maaslar haram zikkim olur. Dhmi ye kapak atip yan gelip yattiginiz ve muhabbetle is yaptiginiz ortaya cikti. Siz ne kriz yonetebilirsiniz, ne sorumlusu oldugunuz isi adam gibi yapabilirsiniz, ne bir yetenege sahipsiniz ne de bu kriz yonetimi hakkinda bilgi birikime ve donanima sahipsiniz. DHMI nin ozellesmesi herkesi sinavla ise almasi ve dogru sinavlarla ise alip iyi egitimlerle bu sirketi ayakta tutmasi gerekiyor. Bu kurban kesici sokak kasaplarinin havalimanlarinda isi yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ellerinize saglik ~ 9 yıl önce
Oncelikle guzel yazi icin tesekkurler. Simdi siz zannediyor musunuz ki duzelecekler ? Asla... Bu boyle devam edip gidecek. Bunlar ve yandaslari ne yazik ki bedavadan para kazanmaya alismislar. THY de ayni TGS de. DO Co zaten tamamen rezalet durumda. Sonucta olacak olan yine bizlere olacak.
2001 ~ 9 yıl önce
2001den beri herkes kpss ile işe giriyor maalesef sınavla gelen son tayfalar daha kötü
merdiven ~ 9 yıl önce
merdiveni uçağa dhmi mi yolluyor ?
kpss falan yok ~ 9 yıl önce
kpss olmadan girmenin yolunu iktidar bulmus, once bir valilik ,valilige vagli ozel idareye veya belediyeye sozlesmeli personel olarak sokuyorlar sonra oradan kamu kuruluslarina aktariyorlar .. kpss falan yok, bypass yapiyorlar.. bu sekilde 45,50 bin kisi sinavsiz kamuya atanmis,chp kimlerin akrabalari bu sekilde atanmis her hafta acikliyordu.. tum akp kadrisunun komsularina kadar bu sekilde idi.. kpss bizin icin,onlar icin degil
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu kar yağısı gösterdi ki dhmi ATATURK HAVAALANI teskilatı domanımsız ve yetersizdir. Daha öncede bircok konuda haber konusu olmuştur. ( do&co vb.) Yönetim de sorunlar olduğunu düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinem ~ 9 yıl önce
yolcular 16:48 te hollanda ya gitmedi lutfen duzeltir misiniz? telefonuma gelen iptal mesaji 18:36, havalimani kesmekes kimse ne yaptigini bilmiyor. Boyle bir krizi cozebilecek durumda degiller resmen. Bilet satisa gidin dediler bize!! Bilet satis kuyrugu THY nin onunde a kontuarindan f ye kadardi... adamlar buradaki kuruk sabaha kadar bitmez diyorlardi!! THY bu olaydan aklanmamali haber oyle bir yazilmiski, sanki THY cok buyuk basariyla bu aksakligi cozmus gibi oyle bir sey yok! Bunu da burdan bildiririm.. Tabi dikkate alinacagi konusunda cok umidim yok o ayri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinem ~ 9 yıl önce
sozkonusu ucak TK1957 11:10 istanbul amsterdam ucagidir. ben o ucagin icerisindeydim. 6 saatlik rotar sorasinda ucaga bindik ve kar kureme araci ucakla hic bir alakasi olmamasi ve sadece etraftaki kari supurmesi gerekirken ucagin dibine kadar girip ucagin kanadina carpti. Bundan sonrasinda ise Thy ve persnelinin tutumu tam bir fiyasko. Ucagin pilotu ucak degistirelecek sizi otobuse alacagiz dedikten sonra otobuse bindik ve 5 dakika sonra telefonumuza ucagin iptal oldugu yonunde msj geldi. Bu yuzden biletimizi tekrar kendi cabamizla degistirmemiz gerekti!!! ben zaten hali hazirda bir gun onceden biletimi bugune tasidigim icin artik Amsterdama gitmeye halim yoktu ve gitmekten vazgectim; fakat cok becerikli Thy ya da yer personeli bize bavullarimizin Amsterdam a gittigini soyleyemedigi icin bir soraki ucaga telefonda bilet degistirebilecekken pasaporttan geri cikip kayip esyada saatlerce bekleyip rapor tutturduk. ozetle bavulum amsterdam da ben degilim ve THY bu yuzden Avrupanin en iyisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000