29 Ağustos 2014, Cuma 09:47:47

BAŞBAKANLIK FİLOSUNUN ‘FATİH’İ İSTANBUL’DA

Başbakanlık filosuna dahil edilmek üzere satın alınan A330-200 Prestige tipi ultra lüks uçak Türkiye’ye geldi. “Fatih” isimli uçağın inişi AirportHaber tarafından an be an görüntülendi.
  • Erdoğan'ı padişah diye eleştirenler; savarona yatını yokluk günlerinde sipariş eden kimdi? Ilkeli olun! Büyük ülkelerin temsili söz konusu olursa bu paralar ciddi bile sayılmaz. Asgari ücret falan yazanlar dürüst olun hanginiz vergisini düZgün veriyor, benim %40 kesintim var, helâli hoş olsun. 2002 türkiyesinden bugünlere geldik, umudumuz var, heyecanımız büyük... Bunu para pul ile satın alamazsınız. Bu memleket bakanlar kurulu toplayamazdı, bugün 2 dakikada kabine kurulup onaylanıyor. Kıymetini bilin...
  • Gözlere inmiş perdeler günün birinde kalkınca çok acı olacak. Ağzına içki sürmeyenlerin bu sarhoşluklarını çok pahalı ödeyeceğiz. Onlara yine bir şey olmayacak, tuttukları yük onları ve sülalelerini garanti altına alıyor zaten. Bu çarktan nasiplenerek buralarda uluorta konuşanların, el çırpan şakşakçıların, uçurumdan aşağı gitmekte olduğumuzu görmeleri içim uçurumun dibine vurmaları gerekiyor herhalde. Hava atmak için yapılan bu lüzumsuz harcamalar ile karnımızı doyurur, kmek bulamıyorsak a330 yeriz artık.
  • Arkadaslar, bu uçak padişahımız in değil devletin ucagıdır. Ama en cok padişahımız bu uçakta seyahat edecek. Ondan sonra padişahın sadrazamı bu ucakla dünyayı dolaşıp Türkiye'nin süper güç bir ülke olma yolunda olduğunu herkeze gösterecek. Türkiye gibi bir ülkeyede böyle bir uçak yakışır!!! Borcumuz var diye oturup aglayalımmı yani!!!! Bu gezegende en cok borcu olan ulke USA!!!! Simdi siz gidin Obama yı elestirin!! Satsin o 747 yi!!! USA da issiz ve ac gezen milyonlarca insan var!!! Türkiye tarihinde böyle saltanatı ve ferahı hiç görmedi, zor geçinen vatandaşlarımız var diye uçağı mı satalım yani!!!! Zor geçinin vatandaşlarda biraz kafalarını çalıştırsınlar ve bir yolunu bulup Köşe'yi dönsünler!!! O kadar da zor olmasa gerek!!!! Ağlamayı bırakalım lütfen!!!! Atatürk vatanı kurtardığı zaman kasamızda kuruş yoktu!!! Bakın nerelere geldik!!!! Daha nerelere gideceğiz bu ucakla!!! Atamız ne demiş!! İstikbal göklerdedir!!!! Parazit olmayalım lütfen!!! Eğer padişahımızı istemiyorsanız oy vermezsiniz olur biter!!! Ama oylarınızı ona verip onu padişah yapın sonrada uçak aldı diye kovun!!!! Hiçte yakışmıyor bu hareketiniz!!!! Söyleyin bana lütfen, (son 200 senede) bu zamana kadar hangi padişah bu padişahımızın yaptığının yarısını yaptı ? Bence bu uçak Türkiye'nin prestijini artırır!!!! Herkes bizi halâ üçüncü dünya ülkesi zannediyor!!, Padişahım çok yaşa!!! Bu uçak ülkemize bol kazanç ve bol şans getirir inşallah. Capt. Plt. Önder
  • Boyama biter bitmez kıbrıs ve azerbaycan seyahatler için kullanılacak...
  • Yanlış bilinenlere cevap: tc-ata ve gap Özal zamanında1988 yılında alınmıştır ve g4 tipidir. Akp iktidarı zamanında da g550 tipi uçak alınmıştır ayrıca genelkurmayın g4 tipindeki uçağı da Vip filosuna dahil edilmiştir. A319 tipindeki tc-ana sıradan bir uçak değildir, etops 120 sertifikalıdır, yakıt kapasitesi 2 katından fazla artırılmıştır, daha pek çok özel donanıma sahiptir ve rahatlıkla kıtalar arası uçuş yapmaktadır. Defalarca ABD ye ve hatta yeni zellanda ya gitmiştir. Kalabalık heyetlerin uzun mesafeli seyahatleri için de bir telefonla thy nin A330/340B777 tipindeki bir uçağını tahsis edebilmek mümkündür. O kadar hizmet yaptık duble yol yaptık gsmh şu kadar arttı, e birazcık ta biz keyfimize bakalım anlayışını doğru bulmuyorum zira memleket için yapacak daha çok iş bulunmaktadır. 400 milyon dolarla kaç köye temiz su getirilir, yolu yapılır okulu hastanesi yapılır siz düşünün.
  • Bir soru; bu ucak yerine alternatif olarak THY'nin elindeki A340'lar biri modifiye edilemez miydi? Bu ucaklarin durumu cok mu kotu?
  • Sevgili gülücük Abd de yaşamış ve ayrıca orada eğitim almış biri olarak. Oradaki yüksek öğrenim gören bir insan ömrünün yarısını eğitim kredisi ödeyerek geçirir. Sağlık sistemi ise akıllara zarar yıllık 15000 $ (sadece sağlık sigortası emeklilik için ödenen değil) ödeyerek sahip olduğun sağlık sigortası sadece belirli hastanelerde geçerli olur. Üniversitede üç kuruş harç kredisi vardı devlet onuda kaldırdı. Aylık 500 tl bursuydu kredisiydi verir. ama nafile siz ideolojik körler görmezsiniz. Bu adam size yalı alsa köşk alsa yine yaranamaz. Ne hâliniz varsa görün. Bu gidişle siz 2015 2019 2023 seçimlerinde bol bol ağlarsınız. Ne diyelim Allah sizi güldürmesin:))))
  • BENİM MERAK ETTİĞİM , ALIMA ARACI OLAN KİŞİ NE KOMİSYON ALMIŞTIR ACABA.
  • Baylar gözlükleri çıkartıp öyle yazın, saltanatıda sultanlığıda. TC de 21 milyon binek araba her evde tüm beyaz eşya, GSMH 10 bin USD üstü, işsizlik %9 lar da, herilde üniversite, otoyollar, havacılık son 10 yılda 20 yıl önde. Her tatilde milyonlarca insan tatilde bölgeler yüzdeyüz dolu, yollar dolu. Eee bu mu sefalet bu mu kötüye gidiş.13 yıldır aynı terane hala birşey olmadı memleketime inşallahta olmaz.
  • Olacak krizlerden dolayi bu ucak 3 yil icinde satilacaktir. Cok da kelepir paraya birisi alir yurur.

Başbakanlık filosuna katılmak üzere 2,5 yıl önce sipariş edilen ve ABD'deki modifikasyon işlemleri tamamlanan Airbus 330-200 Prestige tipi uçak, İstanbul'a geldi.

Dün saat 17.40'da ABD'nin San Antonia şehrinden havalanan kabini 90 koltuklu iş jeti haline getirilen Airbus A330-200 Prestige tipi uçak, yaklaşık 13 saat süren uçuşun ardından İstanbul'a teker koydu. Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yapan ultra lüks uçak, iniş sonrası boyama işlemleri için HABOM hangarına alındı.

AirportHaber’in an be an görüntülediği uçağın içerisinde 3 pilot ve 10 kişilik THY Teknik ekibinin bulunduğu öğrenildi.

TC-TUR isimli uçağın, gümrükleme işlemlerinin tamamlanmasının ardından hangar içerisinde boyama işlemlerinin yapılacağı öğrenildi.

Uçak içerisinde toplantı salonu,  dinlenme ve yatak odaları, özel güvenlik sistemleri ve banyodan mutfağa kadar birçok unsur bulunuyor.

İŞTE TC-TUR’UN SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI’NA İNİŞ ANI















BAŞBAKANLIK FİLOSUNUN ‘FATİH’İ İSTANBUL’DA

Yorumlar Tüm Yorumlar (57)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Erdoğan'ı padişah diye eleştirenler; savarona yatını yokluk günlerinde sipariş eden kimdi? Ilkeli olun! Büyük ülkelerin temsili söz konusu olursa bu paralar ciddi bile sayılmaz. Asgari ücret falan yazanlar dürüst olun hanginiz vergisini düZgün veriyor, benim %40 kesintim var, helâli hoş olsun. 2002 türkiyesinden bugünlere geldik, umudumuz var, heyecanımız büyük... Bunu para pul ile satın alamazsınız. Bu memleket bakanlar kurulu toplayamazdı, bugün 2 dakikada kabine kurulup onaylanıyor. Kıymetini bilin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atma yaw ~ 10 yıl önce
Tamam işte Savarona vardı ama, 5 tane değildi sayısı :)
Perde ~ 10 yıl önce
Gözlere inmiş perdeler günün birinde kalkınca çok acı olacak. Ağzına içki sürmeyenlerin bu sarhoşluklarını çok pahalı ödeyeceğiz. Onlara yine bir şey olmayacak, tuttukları yük onları ve sülalelerini garanti altına alıyor zaten. Bu çarktan nasiplenerek buralarda uluorta konuşanların, el çırpan şakşakçıların, uçurumdan aşağı gitmekte olduğumuzu görmeleri içim uçurumun dibine vurmaları gerekiyor herhalde. Hava atmak için yapılan bu lüzumsuz harcamalar ile karnımızı doyurur, kmek bulamıyorsak a330 yeriz artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Arkadaslar, bu uçak padişahımız in değil devletin ucagıdır. Ama en cok padişahımız bu uçakta seyahat edecek. Ondan sonra padişahın sadrazamı bu ucakla dünyayı dolaşıp Türkiye'nin süper güç bir ülke olma yolunda olduğunu herkeze gösterecek. Türkiye gibi bir ülkeyede böyle bir uçak yakışır!!! Borcumuz var diye oturup aglayalımmı yani!!!! Bu gezegende en cok borcu olan ulke USA!!!! Simdi siz gidin Obama yı elestirin!! Satsin o 747 yi!!! USA da issiz ve ac gezen milyonlarca insan var!!! Türkiye tarihinde böyle saltanatı ve ferahı hiç görmedi, zor geçinen vatandaşlarımız var diye uçağı mı satalım yani!!!! Zor geçinin vatandaşlarda biraz kafalarını çalıştırsınlar ve bir yolunu bulup Köşe'yi dönsünler!!! O kadar da zor olmasa gerek!!!! Ağlamayı bırakalım lütfen!!!! Atatürk vatanı kurtardığı zaman kasamızda kuruş yoktu!!! Bakın nerelere geldik!!!! Daha nerelere gideceğiz bu ucakla!!! Atamız ne demiş!! İstikbal göklerdedir!!!! Parazit olmayalım lütfen!!! Eğer padişahımızı istemiyorsanız oy vermezsiniz olur biter!!! Ama oylarınızı ona verip onu padişah yapın sonrada uçak aldı diye kovun!!!! Hiçte yakışmıyor bu hareketiniz!!!! Söyleyin bana lütfen, (son 200 senede) bu zamana kadar hangi padişah bu padişahımızın yaptığının yarısını yaptı ? Bence bu uçak Türkiye'nin prestijini artırır!!!! Herkes bizi halâ üçüncü dünya ülkesi zannediyor!!, Padişahım çok yaşa!!! Bu uçak ülkemize bol kazanç ve bol şans getirir inşallah. Capt. Plt. Önder

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Boyama biter bitmez kıbrıs ve azerbaycan seyahatler için kullanılacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt. Kenan Kallavi ~ 10 yıl önce
Yanlış bilinenlere cevap: tc-ata ve gap Özal zamanında1988 yılında alınmıştır ve g4 tipidir. Akp iktidarı zamanında da g550 tipi uçak alınmıştır ayrıca genelkurmayın g4 tipindeki uçağı da Vip filosuna dahil edilmiştir. A319 tipindeki tc-ana sıradan bir uçak değildir, etops 120 sertifikalıdır, yakıt kapasitesi 2 katından fazla artırılmıştır, daha pek çok özel donanıma sahiptir ve rahatlıkla kıtalar arası uçuş yapmaktadır. Defalarca ABD ye ve hatta yeni zellanda ya gitmiştir. Kalabalık heyetlerin uzun mesafeli seyahatleri için de bir telefonla thy nin A330/340B777 tipindeki bir uçağını tahsis edebilmek mümkündür. O kadar hizmet yaptık duble yol yaptık gsmh şu kadar arttı, e birazcık ta biz keyfimize bakalım anlayışını doğru bulmuyorum zira memleket için yapacak daha çok iş bulunmaktadır. 400 milyon dolarla kaç köye temiz su getirilir, yolu yapılır okulu hastanesi yapılır siz düşünün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bir soru; bu ucak yerine alternatif olarak THY'nin elindeki A340'lar biri modifiye edilemez miydi? Bu ucaklarin durumu cok mu kotu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sevgili gülücük Abd de yaşamış ve ayrıca orada eğitim almış biri olarak. Oradaki yüksek öğrenim gören bir insan ömrünün yarısını eğitim kredisi ödeyerek geçirir. Sağlık sistemi ise akıllara zarar yıllık 15000 $ (sadece sağlık sigortası emeklilik için ödenen değil) ödeyerek sahip olduğun sağlık sigortası sadece belirli hastanelerde geçerli olur. Üniversitede üç kuruş harç kredisi vardı devlet onuda kaldırdı. Aylık 500 tl bursuydu kredisiydi verir. ama nafile siz ideolojik körler görmezsiniz. Bu adam size yalı alsa köşk alsa yine yaranamaz. Ne hâliniz varsa görün. Bu gidişle siz 2015 2019 2023 seçimlerinde bol bol ağlarsınız. Ne diyelim Allah sizi güldürmesin:))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 10 yıl önce
bende 4 yıl hollanda da eğitim almış biri olarak konuşuyorum ben ab birliği diyorum sen abd diyorsun...hollanda da şuan üniversiteyi geç meslek okullarında bile yıllık öğrencilere verilen harç yıllık bölümüne göre değişkenlik gösterip ortalama 13.500 euro dur çalışmaya başladıklarında bu vergi olarak çalışma maasşına göre tahsil ediliyor oda aylık en az 100 euro luk ödenektir eğerki çalışıyorsa tabi ve verdikleri sertifayla öyle türkiyede ki gibi ben nerde çalışacam demiyorsun işin zaten okul sırasında hazır oluyor adamların planı zaten bu seni çalışmları için eğitiyorlar once yazdığım bölgeyi idrak et sonra konuş...bizim ülkemizde üniversite ögrencilerine kredi veriliyor adam işe giremeden ondan tahsil etmeye çalışıyorlar ya savunmadan önce bir gör öyle konuş bari..amerika da eğitim almışsan aradaki farkı idrak etmek beyninin çalışmasına bağlı...
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
BENİM MERAK ETTİĞİM , ALIMA ARACI OLAN KİŞİ NE KOMİSYON ALMIŞTIR ACABA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Baylar gözlükleri çıkartıp öyle yazın, saltanatıda sultanlığıda. TC de 21 milyon binek araba her evde tüm beyaz eşya, GSMH 10 bin USD üstü, işsizlik %9 lar da, herilde üniversite, otoyollar, havacılık son 10 yılda 20 yıl önde. Her tatilde milyonlarca insan tatilde bölgeler yüzdeyüz dolu, yollar dolu. Eee bu mu sefalet bu mu kötüye gidiş.13 yıldır aynı terane hala birşey olmadı memleketime inşallahta olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
o zaman asgari ücret ne diye 850 lira, 12 sene öncesi ile bugünün asgari ücretini ve satın alma değerlerini bir karşılaştır bakalım ne göreceksin.
bir ekleme, ~ 10 yıl önce
gsmh hesaplanması farklıdır, reeel ve nominal değerlerden farklı sonuçlar çıkarabilirsiniz, yani o dediğiniz 10 bin US farklı yöntemlerle yarısına da iner her neyse konu bu değil, ayrıca biliriz ki o vatandaşın gelirine nasıl yansır, tasarruf eder mi, yatırıma yönelir mi, arkasından büyüme gelir mi, değil mi. ilave etmek istediğim, 12 sene önce 1965 US olan kişi başı borçlanması bugün bu güzel imkanlarla neden 2013 rakamları ile 5 bin küsur US dolarına yükselmiştir, tablo bu ise açıklayabilir misiniz... ya da bir çocuğun hastane kapılarından geri çevrilip yolda yaşamını kaybettiğini ve cenaze arabası verilmediği için çanta ile taşındığını... nasıl açıklayabilirsiniz.
Cpt.Almond Moustache ~ 10 yıl önce
Olacak krizlerden dolayi bu ucak 3 yil icinde satilacaktir. Cok da kelepir paraya birisi alir yurur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000