22 Mayıs 2015, Cuma 09:23:26

Başbakan'dan gençlere ucuz bilet müjdesi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türk Hava Yolları'ndan uçak bileti alacak 12-25 yaş arası gençlerin yüzde 30 ucuz bilet alabileceklerini söyledi.
  • THY yonetimde tanidigim var. Boyle bir uygulama var ancak sadece YANDAS genclere, kontenjan dahilinde veriliyor.. Tum hatlarda var, tum sehirlere uygulaniyor ancak lansmanda heryere uygulanmiyor veye kontenjan doldu deniyor.
  • THY yi aradım "Dünyanın her yerine değil bazı ülkeler olacak Amerika hariç" dediler birde kontenjan sorunu var ,yani Başbakan konuşuyor ama uygulamadan haberi yok
  • Sayin Bakanimiz, Su bizim islerede bir el atsaniz,Yaban(ci) pilotlarin calisma izinlerini iptal etseniz,hepsini bir gemiyi bindirip geri yollasanizda biz yani bu ulkenin kendi insanlari callisak daha guzel olmazmi? O zaman ben sizi bedava ucurrum :))(turkcemden oturu ozur dilerim yaban(ci) ulkede dogdum yasadim). Saygilarla.
  • Oy toplamak icin gereksiz vaadler bunlar. Ogrenci yurtdisina gezmeye gidiyorsa zaten parasi vardir ne yapsin yuzde 30 indirimi. Siz once harclari ve yurt paralarini kaldirin o zaman oy veririrm.Parasiz universite istiyoruz.
  • Genclere degil ogrencilere... Haberi duzeltin lutfen...
  • Dünyanın gelir dağılımında en geri kalmış ülkesiyiz.3 kötü ülkeyiz bakınız açıklamalara.hal böyleyken zengin fakir arasındaki uçurum kimin işine yarar bu indirim tabiki geliri yüksek olana....sayın baş bakan dar gelirli napcak uçak biletini evine ekmek alamazken.Thy babanızın malı gibi yiyip durdunuz.....emekliye ikramiye verecek yeni parti adayları buradan alınan savrulan maddi giderler bakın doğru yere harcayın emin olun bütçenizde problem olmaz ...yeni kaynağınız var...
  • Kafaniza gore, alim satim islerine gelince THY OZEL, isinize gelince KAMU deyip insanlari APTAL yerine koyacaksiniz, secim vaadinde de % 50 den fazla hissesi Borsada Islem goren sirketi kullanacaksiniz, hakikaten artik bu kadarina PES .... Ar damari denen sey gercekten var mi? yoksa oylesine onemsiz birsey mi?
  • hüloğğğğğğ
  • Daha önce erasmus öğrencilerine de bu müjdeyi verdiler. Sonra da öğrenciler için promosyon bilet üstünden değil normal bilet üstünden indirimi hesapladılar promosyana denk getirdiler. Siz varya siz. Önce öğrenciden mezun olur olmaz aldığınız aylık 200 lira olan gss vergisini kaldırın siz
  • Dünya'nın en pahalı pasaportu Türkiye'de iken bu hamle tamamen seçime yönelik. Öncelik pasaport harçlarının düşürülüp vizelerin kaldırılması için çalışmak olmalı. En azından Schengen gibi belli başlı vizelerin ücretlerinin makul düzeylere çekilmesi gerekmektedir. Vizeler biletlerden pahalı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Tokat mitinginde dün halka hitap etti.

Gençlere müjde veren Davutoğlu, "Türk Hava Yolları ile konuştuk. Bugün de kararı çıkardılar. 12-25 yaş arasındaki gençler, dünyanın neresine giderlerse gitsinler, Türk Hava Yolları'nın biletleri yüzde 30 indirimli olacak" dedi.

Başbakan'dan gençlere ucuz bilet müjdesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Hasan SONMEZ ~ 9 yıl önce
THY yonetimde tanidigim var. Boyle bir uygulama var ancak sadece YANDAS genclere, kontenjan dahilinde veriliyor.. Tum hatlarda var, tum sehirlere uygulaniyor ancak lansmanda heryere uygulanmiyor veye kontenjan doldu deniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
THY yi aradım "Dünyanın her yerine değil bazı ülkeler olacak Amerika hariç" dediler birde kontenjan sorunu var ,yani Başbakan konuşuyor ama uygulamadan haberi yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
issiz borclu pilot ~ 9 yıl önce
Sayin Bakanimiz, Su bizim islerede bir el atsaniz,Yaban(ci) pilotlarin calisma izinlerini iptal etseniz,hepsini bir gemiyi bindirip geri yollasanizda biz yani bu ulkenin kendi insanlari callisak daha guzel olmazmi? O zaman ben sizi bedava ucurrum :))(turkcemden oturu ozur dilerim yaban(ci) ulkede dogdum yasadim). Saygilarla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatan ~ 9 yıl önce
Oy toplamak icin gereksiz vaadler bunlar. Ogrenci yurtdisina gezmeye gidiyorsa zaten parasi vardir ne yapsin yuzde 30 indirimi. Siz once harclari ve yurt paralarini kaldirin o zaman oy veririrm.Parasiz universite istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Genclere degil ogrencilere... Haberi duzeltin lutfen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dünyanın gelir dağılımında en geri kalmış ülkesiyiz.3 kötü ülkeyiz bakınız açıklamalara.hal böyleyken zengin fakir arasındaki uçurum kimin işine yarar bu indirim tabiki geliri yüksek olana....sayın baş bakan dar gelirli napcak uçak biletini evine ekmek alamazken.Thy babanızın malı gibi yiyip durdunuz.....emekliye ikramiye verecek yeni parti adayları buradan alınan savrulan maddi giderler bakın doğru yere harcayın emin olun bütçenizde problem olmaz ...yeni kaynağınız var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAMU & OZEL ~ 9 yıl önce
Kafaniza gore, alim satim islerine gelince THY OZEL, isinize gelince KAMU deyip insanlari APTAL yerine koyacaksiniz, secim vaadinde de % 50 den fazla hissesi Borsada Islem goren sirketi kullanacaksiniz, hakikaten artik bu kadarina PES .... Ar damari denen sey gercekten var mi? yoksa oylesine onemsiz birsey mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flyer ~ 9 yıl önce
hüloğğğğğğ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hahaha ~ 9 yıl önce
Daha önce erasmus öğrencilerine de bu müjdeyi verdiler. Sonra da öğrenciler için promosyon bilet üstünden değil normal bilet üstünden indirimi hesapladılar promosyana denk getirdiler. Siz varya siz. Önce öğrenciden mezun olur olmaz aldığınız aylık 200 lira olan gss vergisini kaldırın siz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dünya'nın en pahalı pasaportu Türkiye'de iken bu hamle tamamen seçime yönelik. Öncelik pasaport harçlarının düşürülüp vizelerin kaldırılması için çalışmak olmalı. En azından Schengen gibi belli başlı vizelerin ücretlerinin makul düzeylere çekilmesi gerekmektedir. Vizeler biletlerden pahalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000