04 Mayıs 2013, Cumartesi 16:22:28

BAŞBAKAN ERDOĞAN: "İHALE İÇİN KARARIMIZI HEMEN VERECEĞİZ İMZALAR ATILACAK"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam’da 20’ncisi düzenlenen İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın açılış konuşmasını yaparak, önemli açıklamalarda bulundu. Dün yapılan ihale ve THY'nin uçuş yaptığı ülke sayısına da değindi.
  • Şovmen başbakan ...
  • Halbuki THY nin özel sektöe yol gösterici olması gerekirdi.Ama her nedense özel sektör havacılığını yok etmeye çalışıyor hatta velakin ihtiyaç duyuğu herşeyi de kendisi şirket kurarak almaya çalışmakta. Nerde kaldı özelleştirme zihniyeti. 17 şirket ve yaklaşık 40 bin çalışanı ile dev kamu şirketi. Baştakilere yaağmalık ve akraba doldurma holdingi oluşmuş durumda yanii
  • 2018 den itibaren 40 milyar avro yeni vergi hepimize hayırlı olsun!Uçmayanlar hissetmez!
  • Lickerssssss
  • Filmin sonu Çukurova gibi olmasın da
  • Sn. Başbakanım , öncelikle yeni havalimanımız için hayırlı uğurlu olsun demek istiyorum. Rabbim herkesin yardımcısı olsun devletimize zeval vermesin inşallah, amma velakin sizden ricamız, bu ülkede bildiğiniz üzere sadece THY uçuş yapmıyor biliyorsunuz özel sektördeki bu hoş olmayan durumlarada bir şeyler yapsanız diyorum. herkes böyle istediği gibi hareket ediyor.Nerde bu insanların hakkını arayacak bir kurum kuruluş yokmudur. Allah aşkına bu insanların alın teri , emeği, çalışma karşılığı ve çoluğumuz çocuçuğumuz rızkı olan bu emeklerimmizin karşılığı neden ödenmez soruyorum size, bu durumda bizim suçumuz ne allah aşkına bu denli mağdur edildik yokmu buna bir müdahale edecek kimse, evet antalyadaki Sky havayollarından bahsediyorum lütfen yardım, bir şeyler yapılsın da paralarımız ödensin rezil olduk kaç aydan beri hem parasız hem işsiz bırakıldık bu ne vicdansızlıktır borç içinde ne kadar yaşayacağız , şirketler kendini kurtaracak diye bizim ne suçumuz var .Lütfen yardım edin.
  • Her platformda yagcilik yapan arkadaslari anlayamiyorum vallahi yar ve yardimcin olsun cok komiksiniz kusira bakmayi
  • Bu başarıda Sayın Başbakanımız, Ulaştırma Bakanımız , Genel Müdür Orhan Birdal ve Ekibinin büyük emekleri var. Allah yollarını açık etsin
  • Devasa bir miktar. İhaleye giren 3 firmada 22'nin üzerinde teklif verebildiklerine göre bu projede gelecek gördüler demektir.
  • Rabbim yar ve yardımcınız olsun Sn Başbakanım.Durmak yok büyümeye devam.

Başbakan Erdoğan, İstanbul’a yapılacak üçüncü havalimanı ile ilgili olarak da açıklamalarda bulundu. Uçak filosunun 300’e ulaşmasıyla dünyanın her yerine uçan bir Türk Hava Yolları olacağını kaydeden Başbakan Erdoğan, dün Japon Başbakanı ile yaptıkları görüşmeyi hatırlatarak, "Bu ’günlük bir uçuşu üçe çıkaralım’ dedik ve onlar da kabul etti. Günde 3 uçuş sadece Tokyo’ya olacak" diye konuştu.

İstanbul’a üçüncü bir havalimanının gerekli olduğunu ifade eden Başbakan Erdoğan, dün gerçekleşen ihale ile ilgili olarak "Artık hemen toplanacağız oturacağız ve bu ihale ile ilgili kararımızı vereceğiz, imzalar atılacak. İnşallah hemen müteahhit firmalar da makineleri vesaire almak suretiyle burada çalışmaya girişecek" şeklinde konuştu.

Üçüncü havalimanı için ihaleyi alna firmaların 25 yılda kira olarak 22 milyar 152 Euro ödeyeceğini kaydeden Erdoğan, "Ortalama yani yaklaşık yılda 900 milyon euro ödeyecekler. Burada tabi tarifeyi de üzerine koyduğunuz zaman yaklaşık 28 milyar Euro civarında bir rakama ulaşıyoruz. Böyle bir durumdayız ve bu tabi AK Parti iktidarının geleceğe bakışını gösteriyor" dedi. 

BAŞBAKAN ERDOĞAN: "İHALE İÇİN KARARIMIZI HEMEN VERECEĞİZ İMZALAR ATILACAK"

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

abcde ~ 11 yıl önce
Şovmen başbakan ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ehh ~ 11 yıl önce
Halbuki THY nin özel sektöe yol gösterici olması gerekirdi.Ama her nedense özel sektör havacılığını yok etmeye çalışıyor hatta velakin ihtiyaç duyuğu herşeyi de kendisi şirket kurarak almaya çalışmakta. Nerde kaldı özelleştirme zihniyeti. 17 şirket ve yaklaşık 40 bin çalışanı ile dev kamu şirketi. Baştakilere yaağmalık ve akraba doldurma holdingi oluşmuş durumda yanii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 11 yıl önce
2018 den itibaren 40 milyar avro yeni vergi hepimize hayırlı olsun!Uçmayanlar hissetmez!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vicik vicik ~ 11 yıl önce
Lickerssssss

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çukurova ~ 11 yıl önce
Filmin sonu Çukurova gibi olmasın da

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başbakanımıza, ~ 11 yıl önce
Sn. Başbakanım , öncelikle yeni havalimanımız için hayırlı uğurlu olsun demek istiyorum. Rabbim herkesin yardımcısı olsun devletimize zeval vermesin inşallah, amma velakin sizden ricamız, bu ülkede bildiğiniz üzere sadece THY uçuş yapmıyor biliyorsunuz özel sektördeki bu hoş olmayan durumlarada bir şeyler yapsanız diyorum. herkes böyle istediği gibi hareket ediyor.Nerde bu insanların hakkını arayacak bir kurum kuruluş yokmudur. Allah aşkına bu insanların alın teri , emeği, çalışma karşılığı ve çoluğumuz çocuçuğumuz rızkı olan bu emeklerimmizin karşılığı neden ödenmez soruyorum size, bu durumda bizim suçumuz ne allah aşkına bu denli mağdur edildik yokmu buna bir müdahale edecek kimse, evet antalyadaki Sky havayollarından bahsediyorum lütfen yardım, bir şeyler yapılsın da paralarımız ödensin rezil olduk kaç aydan beri hem parasız hem işsiz bırakıldık bu ne vicdansızlıktır borç içinde ne kadar yaşayacağız , şirketler kendini kurtaracak diye bizim ne suçumuz var .Lütfen yardım edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAOLASIN ARKADAŞ ~ 11 yıl önce
3.HAVALİMANI HAYIRLI OLSUN, YENİ İSTİHDAMLAR OLURDA İNSANLARA İŞ FIRSATI DOĞAR.BU ARADA EVET BELKİ HABER KONU BAŞLIĞI İÇERMİYOR AMA DOĞRU YAZMIŞSIN SAOLASIN, ŞİMDİYE KADAR GEREK ULAŞTIRMA BAKANINA GEREKSE SHGM YE DEFALARCA KERE MAĞDUR OLAN İNSANLAR BURDAN AİRPORT HABER SAYESİNDE SESLERİNİ DUYURMAYA ÇALIŞTILAR ANCAK HEPSİ NAFİLE HİÇ BİR SONUÇ VE NETİCE ÇIKMADI YA İNSANLAR CİDDİYE ALINMADI YADA BU ŞİRKET KOLLANIYOR ADİL BİR ÜLKEDE ADALETSİZCE YAŞIYORUZ, GARİBANIN KADERİ BU OLSA GEREK, İYİKİ YAZMIŞSIN BELKİ BAŞBAKANIMIZ BU YORUMLARI OKUR DA GEREĞİNİN YAPILMASI İÇİN TÜM SKY HAVAYOLLARI MAĞDURLARININ HAKLARINI ALABİLMELERİ İÇİN GEREĞİNİ YAPAR,
... ~ 11 yıl önce
Her platformda yagcilik yapan arkadaslari anlayamiyorum vallahi yar ve yardimcin olsun cok komiksiniz kusira bakmayi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tahabey ~ 11 yıl önce
Bu başarıda Sayın Başbakanımız, Ulaştırma Bakanımız , Genel Müdür Orhan Birdal ve Ekibinin büyük emekleri var. Allah yollarını açık etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lf ~ 11 yıl önce
Devasa bir miktar. İhaleye giren 3 firmada 22'nin üzerinde teklif verebildiklerine göre bu projede gelecek gördüler demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ömer ~ 11 yıl önce
Rabbim yar ve yardımcınız olsun Sn Başbakanım.Durmak yok büyümeye devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dlm ~ 11 yıl önce
Dalaman ATM ihalesi nezaman acaba

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000