23 Nisan 2010, Cuma 09:10:00

BARCELONA UÇAĞINDA BİR TÜRK TAKIMI

Türk Hava Yolları'nın Barcelona Futbol Takımı için boyadığı Bordo Mavi uçağı, Trabzonspor Şanlıurfa'ya giderken kullanacak.
  • 27 sene olacak bu sene kupayı alamadığınız galiba..sorsak en büyüksünüz öylesiniz böylesiniz..bulursanız boeing 7"27" ile gidin urfaya..ve tabiki=BİZE HER YER TRABZON
  • aferin Trabzon yonetimine buyuk dusunmus, buyuk is yapmislar. yine lazliklari tutmusanlasilan. birakin artik bu kasaba politikalarini da Trabzonu sampiyon yapacak icraatlar yapin. en basta umut'u kovun.
  • bundan doğal ne varki barcelona amblemi var diye uçamayacaklar mı???haber mi sizce bu???
  • isterseniz sizde sarı laciverte boyayında uçun, 26 senedir o kupaya hasretsiniz, eminim bu hasretiniz 50 sene sürecektir, biz istanbulda olimpiyat stadında oynayalım dedik, federasyon finali Urfada oynatmaya karar verdi Bize her yer Trabzon. Saygılar
  • Ancak o takım için boyanmış uçağa binerek kendilerini tatmin edebilirler zaten. Yoksa gerisi kocaman bir fosss...
Fenerbahçe ve Trabzonspor için büyük önem taşıyan Ziraat Türkiye Kupası finalinin tarihi yaklaştıkça, heyecanı daha da artıran gelişmeler yaşanıyor.

5 Mayıs'ta Şanlıurfa'da oynanacağı açıklanan final için Türk Hava Yolları'ndan özel bir talepte bulunan Trabzonspor yönetiminin arzusu kabul gördü.

Karadeniz kulübünün yöneticileri, Barcelona için özel olarak hazırlanan ve dışı Katalan kulübünün renkleri olan bordo-maviye boyanan uçağı, Şanlıurfa'daki finale gidip gelmek için THY'den özel olarak istedi. Talebi değerlendiren THY yönetimi Trabzon kulübünün bu isteğinde sakınca görmedi ve olumlu yanıt verdi. Böylece Trabzonspor, 5 Mayıs'taki Türkiye Kupası finaline THY'nin Barcelona için özel olarak tasarladığı, dışı bordo-mavi renklere boyanmış uçakla seyahat etmesi kesinleşti.
(Sabah)
BARCELONA UÇAĞINDA BİR TÜRK TAKIMI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
27 sene olacak bu sene kupayı alamadığınız galiba..sorsak en büyüksünüz öylesiniz böylesiniz..bulursanız boeing 7"27" ile gidin urfaya..ve tabiki=BİZE HER YER TRABZON

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
aferin Trabzon yonetimine buyuk dusunmus, buyuk is yapmislar. yine lazliklari tutmusanlasilan. birakin artik bu kasaba politikalarini da Trabzonu sampiyon yapacak icraatlar yapin. en basta umut'u kovun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bundan doğal ne varki barcelona amblemi var diye uçamayacaklar mı???haber mi sizce bu???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
isterseniz sizde sarı laciverte boyayında uçun, 26 senedir o kupaya hasretsiniz, eminim bu hasretiniz 50 sene sürecektir, biz istanbulda olimpiyat stadında oynayalım dedik, federasyon finali Urfada oynatmaya karar verdi Bize her yer Trabzon. Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ancak o takım için boyanmış uçağa binerek kendilerini tatmin edebilirler zaten. Yoksa gerisi kocaman bir fosss...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000