02 Ağustos 2008, Cumartesi 07:51:00

Balkanlara uçak seferleri başlatılacak

Bursa Valisi Sahabettin Harput, önümüzdeki dönemde Bursa'dan Balkan ülkelerine uçak seferi başlatılması konusunda hazırlıklar bulunduğunu bildirdi...
  • YORUMSUZZZZZ

Bursa Valisi Sahabettin Harput, önümüzdeki dönemde Bursa'dan Balkan ülkelerine uçak seferi başlatılması konusunda hazırlıklar bulunduğunu bildirdi. Sahabettin Harput, gazetecilere yaptığı açıklamada, THY'nin ortağı olduğu SunExpress firmasının, 1 Eylül'den itibaren haftada 3 gidiş geliş olmak üzere Bursa-Antalya ve Bursa-İzmir seferlerine başlayacağını söyledi.

Bursa'nın bu seferler sayesinde büyük ivme kazanacağına değinen Harput, şöyle konuştu: "Beni ziyarete gelen SunExpress firması yetkililerine,  daha önceden Bulgaristan bağlantılı olarak Balkanlara Bursa'dan uçak seferi olması yönünde talepte bulunduğumuzu söyledim. O seferin üzerinde ciddi olarak durduklarını ifade ettiler. Öyle ümit ediyorum, önümüzdeki dönemde Bursa'dan Bulgaristan bölgesine ya da geniş tabirle Balkanlar'a bir uçak seferinin başlaması konusundaki hazırlıklar ciddi olarak ilerlemektedir. Bursa için önemli olan bu gelişmeyi sizlerle paylaşmak istedim."

Balkanlara uçak seferleri başlatılacak

Yorumlar

Rumuzrumuz ~ 16 yıl önce
YORUMSUZZZZZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000