13 Ağustos 2010, Cuma 08:48:15

BAKAN YILDIRIM'DAN THY'YE BÜYÜK ÖVGÜ

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım hızlı trenle geldiği Polatlı'da ilk olarak yapımı süren istasyonu gezdi ve yetkililerden bilgi aldı. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Yıldırım, havacılıkta son yıllarda meydana gelen gelişmelerden de bahsetti.
  • bitişiğimize yeni havalanı yapıluyür ama ADANAMIZIN HAVALANI kapaniyür.lüdfen ADANAMIZIN ŞAKİRPAŞA HAVALANIMIZ gapatılmasın.yoksa nasıl gelişecek havacılık?mevcutlar gapanmamalı bence yeni havalanlar yapılmalıdır.bu benim fikrimdir bence bir ADANALI olarak.
  • sen böyle bakani NERDE? ve NEZAMAN gördün ??hee kazalarmi?? bu bakandan önce kaza yoktu heralde sorduguna göre!!
  • TEŞEKÜRLET SAYIN BAKANIM.80 YILDIR YAPILAMAYANI YAPTINIZ.ÇİFT YOL ADAPAZARI ESKİŞEHİR.TEPE YOK KIVRIM YOK CANKAYBI YOK.İNSANIN ZEVK İÇŞN YOLA CIKASI GELİYOR. HAVACILIGI GELİŞTİRDİNİZ BİZ PİLOTLAR DAHİL HERKESEİŞ ALANI.ALLAH İŞİNİZİ RAST GETİRSİN.
  • Bu bakan Hükümetin en iyi görevini yerine getiren bakanlardan sırf siyasi kıskançlıktan kötülemek ne derece mantıklı.Eski Yönetimde havaclık ne haldeydi.İst-ankara Bilet fiyatı hatırlıyorum 7 sene önce 150 TL idi. şimdi istediğiiz fiyattan bulma imkanınız var sayın bakanım.Size çok minnettarım Sinop havalimanımızı açtınız.otobus fiyatına şeker hastası olan annemi memleketine getirip götürebiliyorum.siz bakmayın bu eski zihniyetlilere bunlar hep böyle yapılanı yıkarlar
  • senin ve ağababan gibi imam olursa cemaat hızla yükselir tabii ki...sen önce tren kazasının hesabını ver, oğlun nasıl zengin oldu onu anlat,oğlun paris uçağını kaçırmasın diye taksi deki uçağı körüğe geri kimlere emir vererek nasıl çektirdiğini ve tcdd genel müdürünü yaşanan onca kazaya rağmen hala görevi başında nasıl tuttuğunu bir zahmet açıklada öğrenelim....
  • havacılığımızdaki ilerlemeler bütünüyle incelenirse sayın bakanın tevazu gösterdiği anlaşılacaktır. rakamlar, imzalanan uluslararası anlaşmalar, şirketlerin büyümesi ve dış pazarlarda cesurca boy göstermesi hala birilerini tatmin etmiyorsa söyleyecek birşey kalmıyor.
  • SAYIN BAKAN HIZLA HAVAALANI SAYISINI ARTTIRIYORSUNUZ AMA HAVAALANLARININ UCUS CAN MAL GUVENLIGINE HIC ONEM VERMIYORSUNUZ BAKIYORUZ DA NORMALDA ULUSLARARASI KURALLARA GORE 1750 KISI CALISMALASI GEREKIRKEN 780 KISI ILE GOREV YAPAN ARFF MEMURLARININ MAGDURIYETINI BIR KAT DAHA ARTTIRDINIZ COK INCESINIZ TESEKKUR EDERIZ
  • Sayın bakan kral çıplak. Biliyor musunuz ?
THY Dünya'da sayılı markalardan biri haline geldi.

Havacılıkta son 7,5 yılda Türkiye'nin büyük gelişmeler sağladığını kaydeden Bakan Yıldırım, THY'nin dünyanın sayılı markaları arasında yer aldığını söyledi.

Yıldırım, açık olan 23 havaalanı sayısının 47'ye yükseldiğini belirterek, iç hatlarda uçakla seyahati yaygınlaştırdıklarını bildirdi. Havacılıkta elde edilen başarının dünyayı hayrete düşürdüğünü de belirten Yıldırım,"Adeta havayolu halkın yolu haline geldi" dedi.
BAKAN YILDIRIM'DAN THY'YE BÜYÜK ÖVGÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
bitişiğimize yeni havalanı yapıluyür ama ADANAMIZIN HAVALANI kapaniyür.lüdfen ADANAMIZIN ŞAKİRPAŞA HAVALANIMIZ gapatılmasın.yoksa nasıl gelişecek havacılık?mevcutlar gapanmamalı bence yeni havalanlar yapılmalıdır.bu benim fikrimdir bence bir ADANALI olarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sen böyle bakani NERDE? ve NEZAMAN gördün ??hee kazalarmi?? bu bakandan önce kaza yoktu heralde sorduguna göre!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TEŞEKÜRLET SAYIN BAKANIM.80 YILDIR YAPILAMAYANI YAPTINIZ.ÇİFT YOL ADAPAZARI ESKİŞEHİR.TEPE YOK KIVRIM YOK CANKAYBI YOK.İNSANIN ZEVK İÇŞN YOLA CIKASI GELİYOR. HAVACILIGI GELİŞTİRDİNİZ BİZ PİLOTLAR DAHİL HERKESEİŞ ALANI.ALLAH İŞİNİZİ RAST GETİRSİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu bakan Hükümetin en iyi görevini yerine getiren bakanlardan sırf siyasi kıskançlıktan kötülemek ne derece mantıklı.Eski Yönetimde havaclık ne haldeydi.İst-ankara Bilet fiyatı hatırlıyorum 7 sene önce 150 TL idi. şimdi istediğiiz fiyattan bulma imkanınız var sayın bakanım.Size çok minnettarım Sinop havalimanımızı açtınız.otobus fiyatına şeker hastası olan annemi memleketine getirip götürebiliyorum.siz bakmayın bu eski zihniyetlilere bunlar hep böyle yapılanı yıkarlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
senin ve ağababan gibi imam olursa cemaat hızla yükselir tabii ki...sen önce tren kazasının hesabını ver, oğlun nasıl zengin oldu onu anlat,oğlun paris uçağını kaçırmasın diye taksi deki uçağı körüğe geri kimlere emir vererek nasıl çektirdiğini ve tcdd genel müdürünü yaşanan onca kazaya rağmen hala görevi başında nasıl tuttuğunu bir zahmet açıklada öğrenelim....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
havacılığımızdaki ilerlemeler bütünüyle incelenirse sayın bakanın tevazu gösterdiği anlaşılacaktır. rakamlar, imzalanan uluslararası anlaşmalar, şirketlerin büyümesi ve dış pazarlarda cesurca boy göstermesi hala birilerini tatmin etmiyorsa söyleyecek birşey kalmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAYIN BAKAN HIZLA HAVAALANI SAYISINI ARTTIRIYORSUNUZ AMA HAVAALANLARININ UCUS CAN MAL GUVENLIGINE HIC ONEM VERMIYORSUNUZ BAKIYORUZ DA NORMALDA ULUSLARARASI KURALLARA GORE 1750 KISI CALISMALASI GEREKIRKEN 780 KISI ILE GOREV YAPAN ARFF MEMURLARININ MAGDURIYETINI BIR KAT DAHA ARTTIRDINIZ COK INCESINIZ TESEKKUR EDERIZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın bakan kral çıplak. Biliyor musunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000