09 Mart 2009, Pazartesi 09:03:27

Bakan Yıldırım: "Kazayı fırsat bilenler çıktı"

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, THY uçağının Hollanda'da ki kazasına ilişkin: "Bu kaza vesilesiyle fırsatı ganimet bilenler çıktı ama biz bunlara fırsat vermedik. AB ve Hollanda makamları nezdinde gerekli müdahalelerimizi yaptık" dedi.
  • teşekkür eder
  • SN BAKAN O GÖZLÜK SİZİN YÜZÜNÜZE GİTMEMİŞ.BAKIN GÖZÜNÜZÜ DEĞİL ALNINIZI KAPATIYOR 10 CM.YUKARDA DURUYOR SN BAKAN.BİLGİLERİNİZE ARZ EDERİM.(NASIL AMA YORUM?)
  • Siz bu işlerden anlamazsınız sayın bakan.Üstünüze vazife olmasına rağmen anlamazsınız bunu herkes biliyor.(Nasıl sevgili airporthaber eleştirilerimizin dozu nezaketli değil mi?Selamlar.)
  • Siz hala bakmaya devam edin, sayın bakanım. Çevir kazı yanmasın edebiyatını çok iyi bilirsiniz siz.
  • Hala neyin fırsatı olur bilmiyorum.Uçakta anası babası kardeşi ölen senden olsaydı yada başbakanın eşi oğlu kızı ölseydi o zaman sen görürdün fırsatı.Hiç bahsetmiyorsun acaba bizim hiçmi suçumuz yok diye.. Tutturmuşsun kıskanıyorlar.Evet seni çok kıskanıyorum... Bi ailen var diye. Kazada sende benim gibi anneni babanı ve kardeşini kaybetmedin....
  • Sayın Bakan geçen hafta açıklanan kaza raporunu okumamış mı acaba? Kaza fırsatından yararlanmaya çalışan akıllı değildir, akıllılar böyle bir kazadan sonra gerekli önlemleri alarak bir daha olmamasına çalışırlar.

Bakan Yıldırım, Erzincan'da Vossloh Ray Bağlantı Sistemleri Fabrikası'nın açılış töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Türkiye'de sivil havacılık alanında son yıllarda önemli gelişmeler yaşandığını belirten Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü; "Tabi bu büyüme herkesin dikkatini çekiyor. Yurt içinde 8,5 milyon insanımız uçarken, 35 milyon insanımız uçmaya başladı. Türk Hava Yolları'nın Avarupa'daki payı yüzde 66'ya ulaştı. Bunlar önemli gelişmeler. Tabii bu kaza vesilesiyle fırsatı ganimet bilenler çıktı ama biz bunlara fırsat vermedik. AB ve Hollanda makamlareı nezdinde gerekli müdahalelerimizi yaptık. Gerçeği yansıtmayan, Türk sivil havacılığı ve Türk Hava Yolları'nın performansı, güvenilirliği hakkında soru işaretleri oluşturacak beyan ve duyurulara engel olunması gerektiğini söyledik. Bu çabalarımız sonuç verdi ve buna benzer faaliyetler artık asgari düzeye indirildi. Ortada bir kaza var. Sonuçları belli olmadan, gerekli araştırma yapılmadan, hemen bilet kesiliyor, 'motor durdu' deniyor. Bütün bunlar olayın ortaya çıkmasını engellediği gibi, gerçeklerin merkezinden uzaklaşmayı beraberinde getiriyor. Şimdi artık herşey biraz daha net olarak görülmeye başlamıştır"

Bakan Yıldırım: "Kazayı fırsat bilenler çıktı"

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
teşekkür eder

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SN BAKAN O GÖZLÜK SİZİN YÜZÜNÜZE GİTMEMİŞ.BAKIN GÖZÜNÜZÜ DEĞİL ALNINIZI KAPATIYOR 10 CM.YUKARDA DURUYOR SN BAKAN.BİLGİLERİNİZE ARZ EDERİM.(NASIL AMA YORUM?)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Siz bu işlerden anlamazsınız sayın bakan.Üstünüze vazife olmasına rağmen anlamazsınız bunu herkes biliyor.(Nasıl sevgili airporthaber eleştirilerimizin dozu nezaketli değil mi?Selamlar.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Siz hala bakmaya devam edin, sayın bakanım. Çevir kazı yanmasın edebiyatını çok iyi bilirsiniz siz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hala neyin fırsatı olur bilmiyorum.Uçakta anası babası kardeşi ölen senden olsaydı yada başbakanın eşi oğlu kızı ölseydi o zaman sen görürdün fırsatı.Hiç bahsetmiyorsun acaba bizim hiçmi suçumuz yok diye.. Tutturmuşsun kıskanıyorlar.Evet seni çok kıskanıyorum... Bi ailen var diye. Kazada sende benim gibi anneni babanı ve kardeşini kaybetmedin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sayın Bakan geçen hafta açıklanan kaza raporunu okumamış mı acaba? Kaza fırsatından yararlanmaya çalışan akıllı değildir, akıllılar böyle bir kazadan sonra gerekli önlemleri alarak bir daha olmamasına çalışırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000