15 Mayıs 2013, Çarşamba 11:30:02

BAKAN YILDIRIM GREVİ DEĞERLENDİRDİ

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, bugün yaptığı basın toplantısında THY'deki grevi değerlendirdi.
  • Olay sudur: Gecen yil sendika,grev yasagina karsi eylem yapmak icin gecenin yarisi calisanlara 'rapor alin,ise gitmeyin,gelin dis hatlarda eylem yapin' diye mesajlar atti.bu cagriya aldanan arkadaslar maalesef islerinden oldu. Hatta kurunun yaninda yas da yandi. Ayni sendikanin temsilcileri ertesi aksam tv'lerde cikip hic utanmadan,'bu bi grev degil,zaten su anda grev yapmaya hakkimiz yok,o insanlar hastalandiklari icin ise gitmediler' dedi. Hic unutmuyorum, tv karsisinda kulaklarima inanamamistim.Bugune geldigimizde ayni sendikanin, tek bir toplu sozlesme maddesi bile gorusmeden,sirf 305 kisiyi ise aldirip hatasini duzeltmek maksadiyla binlerce calisani greve goturmeye calistigini goruyoruz. Bu Atilay Aycin denen adam derhal istifa etmelidir.yoksa bu adamin neye hizmet ettigi belli olmayan tutumlari yuzunden sendika zayiflayarak ortadan kalkacaktir ki,bu da havacilik calisanlarinin,deyim yerindeyse,ayvayi yemesi anlamina gelir.saygilarimla..
  • Tuzu kuru bir avuç insan greve devam etsin çalışanlar aslanlar gibi iş başında , Aşırı güven sendikayı bitirdi
  • Evet, grev kırıcılar çok ama greve katılanlar da az değil. Biraz vakit geçsin daha net anlaşılacak. Emanet üniformayla emanet uçuşlar nereye kadar? Hepsi taktik bunların.Mecliste de şimdi bunlar konuşuluyor.Uçucular, dikkat edin, gaza gelip grev kırıcı olmayın derim. Grevi yapan kendi onur mücadelesi için yapıyor nihayetinde.
  • bizim parti boş yere grev yasağını getirmiş geçen sene, thy çalışanları okumuş, kültürlü, bilinçli insanlar anayasal bir hak olan grev kararı alınırsa kendi haklarına sahip çıkmak adına buna sahip çıkarlar diye grevi yasaklamaya calışmıştı. ama görülen o ki hiç grev yasağına falan gerek yokmuş ver üç kuruş parayı çalıştır istediğin kadar, boş günmüş, dinlenme süresiymiş, rapormuş hepsi terrane.
  • Yaziklar olsun hepimize , girdigimiz taksitlerin borclarin kredilerin yuzunden onurumuzu haysiyetimizi ayaklar altina almayi goze aldikk yazik hemde cok yazikk
  • ben de kurunun yanında yanan o yaşlardan biri olarak hepinizden nefret ediyorum
  • Bakanda grev kırıcısı. Sizler yüzünden ülkemden soğudum be
  • Eski bir uçucu olarak durumu çok net değerlendirmek istiyorum. Şu an meydanda 50 tane uçak yerde (bu saatte) hepsini görebiliyorum. Şirket Grev stratejisi geliştirdi, seferleri erteledi, yeni personele acele üniforma temin etti, gönüllüleri belirledi ve uçurdu. AMAÇ >Grevi KIRMAK. Oyuna gelmeyin arkadaşlar !Akşama doğru göreceğiz gerçekleri. Birlik ve bütünlük devam ediyor. Tüm gücünüzle asılın, gülen SİZ olacaksınız !
  • durun düşmedik daha bile demiyorum yeni başlıyo biliyoruz ki zaten sabah böyle olacağını.sakin.akşama bakalım böyle konuşanlar ne olacak !
  • Sevgili arkadaşlarım lütfen umutsuzluğa kapılmayın. şirket iyice sıkıştı TAŞIMA SUYLA DEĞİRMEN DÖNMEYECEK sıkın dişinizi kazanan bizler olacağız

Hava İş Sendikası'nın bugün saat 03.00'de başlattığı grev uygulamasının ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, THY'deki grev hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Yıldırım, "Yolcuları mağdur etmedikleri için çalışanlara şükranlarımı iletiyorum" dedi.

YILDIRIM'IN GREV AÇIKLAMASI

BAKAN YILDIRIM GREVİ DEĞERLENDİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Aycin istifa ~ 11 yıl önce
Olay sudur: Gecen yil sendika,grev yasagina karsi eylem yapmak icin gecenin yarisi calisanlara 'rapor alin,ise gitmeyin,gelin dis hatlarda eylem yapin' diye mesajlar atti.bu cagriya aldanan arkadaslar maalesef islerinden oldu. Hatta kurunun yaninda yas da yandi. Ayni sendikanin temsilcileri ertesi aksam tv'lerde cikip hic utanmadan,'bu bi grev degil,zaten su anda grev yapmaya hakkimiz yok,o insanlar hastalandiklari icin ise gitmediler' dedi. Hic unutmuyorum, tv karsisinda kulaklarima inanamamistim.Bugune geldigimizde ayni sendikanin, tek bir toplu sozlesme maddesi bile gorusmeden,sirf 305 kisiyi ise aldirip hatasini duzeltmek maksadiyla binlerce calisani greve goturmeye calistigini goruyoruz. Bu Atilay Aycin denen adam derhal istifa etmelidir.yoksa bu adamin neye hizmet ettigi belli olmayan tutumlari yuzunden sendika zayiflayarak ortadan kalkacaktir ki,bu da havacilik calisanlarinin,deyim yerindeyse,ayvayi yemesi anlamina gelir.saygilarimla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 11 yıl önce
bugüne kadar okuduğum en bilgi verici açıklama
yolun sonu gör... ~ 11 yıl önce
Tuzu kuru bir avuç insan greve devam etsin çalışanlar aslanlar gibi iş başında , Aşırı güven sendikayı bitirdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY taktikleri ~ 11 yıl önce
Evet, grev kırıcılar çok ama greve katılanlar da az değil. Biraz vakit geçsin daha net anlaşılacak. Emanet üniformayla emanet uçuşlar nereye kadar? Hepsi taktik bunların.Mecliste de şimdi bunlar konuşuluyor.Uçucular, dikkat edin, gaza gelip grev kırıcı olmayın derim. Grevi yapan kendi onur mücadelesi için yapıyor nihayetinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yandaştan alıntı ~ 11 yıl önce
bizim parti boş yere grev yasağını getirmiş geçen sene, thy çalışanları okumuş, kültürlü, bilinçli insanlar anayasal bir hak olan grev kararı alınırsa kendi haklarına sahip çıkmak adına buna sahip çıkarlar diye grevi yasaklamaya calışmıştı. ama görülen o ki hiç grev yasağına falan gerek yokmuş ver üç kuruş parayı çalıştır istediğin kadar, boş günmüş, dinlenme süresiymiş, rapormuş hepsi terrane.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazikl hemde cok ~ 11 yıl önce
Yaziklar olsun hepimize , girdigimiz taksitlerin borclarin kredilerin yuzunden onurumuzu haysiyetimizi ayaklar altina almayi goze aldikk yazik hemde cok yazikk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 11 yıl önce
ben de kurunun yanında yanan o yaşlardan biri olarak hepinizden nefret ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bakana bak ~ 11 yıl önce
Bakanda grev kırıcısı. Sizler yüzünden ülkemden soğudum be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amaç,grevi kırmak ~ 11 yıl önce
Eski bir uçucu olarak durumu çok net değerlendirmek istiyorum. Şu an meydanda 50 tane uçak yerde (bu saatte) hepsini görebiliyorum. Şirket Grev stratejisi geliştirdi, seferleri erteledi, yeni personele acele üniforma temin etti, gönüllüleri belirledi ve uçurdu. AMAÇ >Grevi KIRMAK. Oyuna gelmeyin arkadaşlar !Akşama doğru göreceğiz gerçekleri. Birlik ve bütünlük devam ediyor. Tüm gücünüzle asılın, gülen SİZ olacaksınız !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eski uçucu ~ 11 yıl önce
atma atma. 50 uçak demek tarifenin alt üst olmasıdır. Tarife saat gibi işliyor. Bu tür psikolojik taktiklere karnımız tok. Balık baştan kokar. Atillanın tuzu bile koktu. Bırakın artık bu lafları personel yemiyor artık. 305 personelin durumuna diğerler düşmek istemiyor. Atilla istifa.
real ~ 11 yıl önce
durun düşmedik daha bile demiyorum yeni başlıyo biliyoruz ki zaten sabah böyle olacağını.sakin.akşama bakalım böyle konuşanlar ne olacak !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GİYOTİN ~ 11 yıl önce
Sevgili arkadaşlarım lütfen umutsuzluğa kapılmayın. şirket iyice sıkıştı TAŞIMA SUYLA DEĞİRMEN DÖNMEYECEK sıkın dişinizi kazanan bizler olacağız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000