20 Ağustos 2011, Cumartesi 09:30:19

BAKAN THY'DEN YENİ SEFER İSTEYECEK

Seattle'da bulunan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İstanbul-Seattle direkt uçuşlarının başlatılması için THY'ye tavsiyede bulunacağını ifade etti...
  • Seattle ve Vancouver karayoluyla 3 saat mesafede iki buyuk sehir. Seattle'da Microsoft sayesinde o kadar cok Turk ve Ortadogulu yasiyor ki. Buradan Istanbul'a direk sefer full gider, gelir. Ayrica Vancouver'da yasayan Turk nufusu ve ozellikle buyuk Iranli nufus da bu hattan ciddi derecede faydalanir. Cok iyi fikir.
  • duydum ki tk heryere yenı hatlar acıyormus ben de bir hat istiyorum.ist ile mars gezegeni arası sefer istiyorum.zaten gelen 855 milyoncuk son zaradan sonra mars olma durumu var hafiften :)
  • Sayin bakan, San Francisco'da ki, Silicon Valley' deki potansiyeli gormedi herhalde. THY, SFO-IST-SFO direk Seferlerine baslatirsa, THY para kazanir, umarim bizleri yakin zaman da Lufthansa'dan kurtarir. Saygilar.
  • Herkes bilgiç oldu çıktı. Bilen de bilmiyen de bol keseden atıyor. Made in Turkey.
  • yaa seattla sefer istiyor. amerikanın ucu nufusu az transit yolcu potansiyeli yok ustelik bu mantıklı ekonomi bakanlıgı yapıyorlar.
  • eeeee bakan olunca arabayla gidilmez ya farkı olsun Uçakla gitmek ister tabi,memleketin parasını ne rahat harcayabiliyorlar !
  • orayada istanbul-antartika direkt hat isterdi
  • istanbul ile seattle arasına konulacak sefer ile, ticaretin hangi alanlarında, hangi rakamlarla, ne kadarlık bir ticari hacim beklenmekte, bu konuda çalışma yapmış mı, rapor hazırlatmış mı sayın bakanım, yoksa gene gittim gördüm beğendim, işkembeden sefer koyalım mantığı mı? Turizm için Seattle turizm acenteleri ve şirketleri ile amerikalıların Türkiye' ye gelmek isteyip istememeleri hakkında araştırma var mı? Türkiye den "Turizm" için Seattle a giden kaç kişi var?
  • NİYE SHGM BİR SÖZ SÖYLEYEMİYOR HERHALDE ALDIKLARI MAAŞ AZ GELİYOR BEN İSTEDİM OLACAK ANLAYIŞIYLA SİVİLHAVACILIK OLMAZ YOLCU BULABİLECEKMİSİNİZ YOLCU POPİLASYONUNUZ BU UCUŞA ELVERİŞLİMİ SONRA KUYRUK KUYRUĞA MİNİBÜS GİBİ KALKAN UÇAKLARLA REKABET YAPMAYAMI ÖZENİYORSUNUZ BU İŞ BİLGİ BECERİ İSTER HAT AÇMAK ÇOK KOLAY AMA SONRASINI DÜŞÜNECEKSİNİZ HAT AÇTIĞINIZ HAVAYOLUNA SİZDE ÜLKENİZE UÇUŞ HAKKI VERECEKSİNİZ ATATÜRK HAVA LİMANINI YETERSİZLİĞİNDEN BAHSEDİYORSUNUZ HAT AÇARAK YÜKÜ ARTTIRIYORSUNUZ TARİFE MÜDÜRLÜĞÜ İŞTEN ATILMAK KORKUSUYLA KONUŞAMIYOR SİZDE İSTEDİĞİNİZİ YAPIYORSUNUZ EN SON ÖRNEK YARDIM UCAĞINDA YAŞANDI İŞİNİ HAYBETMEK İSTEMETYEN DİSPEC UÇAĞIN İNİŞİNE ELVERİSSİZ ALANA UCAK YOLLADI SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT
  • şirket batıyor, millet yeni hat açma derdinde..Açın, açın da daha çabuk batırın.
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan bugün THY'nin 177. uçağının tesliminde bulunacak ve Seattle'dan Türkiye'ye gelecek olan yeni uçağın içinde olacak.

Türk Hava Yolları için üretilen Boeing uçağı ile yarın resmi olmasa da ilk Seattle- İstanbul uçuşunu yapacaklarını belirten Çağlayan, Türkiye'ye dönünce de İstanbul-Seattle direkt uçuşlarının başlatılması için THY'ye tavsiyede bulunacağını ifade etti. Bakan Çağlayan, direkt uçuş sayesinde Seattle ve Türkiye ticaretinin ve turizm gelirlerinin artacağını söyledi.
BAKAN THY'DEN YENİ SEFER İSTEYECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 13 yıl önce
Seattle ve Vancouver karayoluyla 3 saat mesafede iki buyuk sehir. Seattle'da Microsoft sayesinde o kadar cok Turk ve Ortadogulu yasiyor ki. Buradan Istanbul'a direk sefer full gider, gelir. Ayrica Vancouver'da yasayan Turk nufusu ve ozellikle buyuk Iranli nufus da bu hattan ciddi derecede faydalanir. Cok iyi fikir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
duydum ki tk heryere yenı hatlar acıyormus ben de bir hat istiyorum.ist ile mars gezegeni arası sefer istiyorum.zaten gelen 855 milyoncuk son zaradan sonra mars olma durumu var hafiften :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayin bakan, San Francisco'da ki, Silicon Valley' deki potansiyeli gormedi herhalde. THY, SFO-IST-SFO direk Seferlerine baslatirsa, THY para kazanir, umarim bizleri yakin zaman da Lufthansa'dan kurtarir. Saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Herkes bilgiç oldu çıktı. Bilen de bilmiyen de bol keseden atıyor. Made in Turkey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yaa seattla sefer istiyor. amerikanın ucu nufusu az transit yolcu potansiyeli yok ustelik bu mantıklı ekonomi bakanlıgı yapıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eeeee bakan olunca arabayla gidilmez ya farkı olsun Uçakla gitmek ister tabi,memleketin parasını ne rahat harcayabiliyorlar !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
orayada istanbul-antartika direkt hat isterdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
istanbul ile seattle arasına konulacak sefer ile, ticaretin hangi alanlarında, hangi rakamlarla, ne kadarlık bir ticari hacim beklenmekte, bu konuda çalışma yapmış mı, rapor hazırlatmış mı sayın bakanım, yoksa gene gittim gördüm beğendim, işkembeden sefer koyalım mantığı mı? Turizm için Seattle turizm acenteleri ve şirketleri ile amerikalıların Türkiye' ye gelmek isteyip istememeleri hakkında araştırma var mı? Türkiye den "Turizm" için Seattle a giden kaç kişi var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
NİYE SHGM BİR SÖZ SÖYLEYEMİYOR HERHALDE ALDIKLARI MAAŞ AZ GELİYOR BEN İSTEDİM OLACAK ANLAYIŞIYLA SİVİLHAVACILIK OLMAZ YOLCU BULABİLECEKMİSİNİZ YOLCU POPİLASYONUNUZ BU UCUŞA ELVERİŞLİMİ SONRA KUYRUK KUYRUĞA MİNİBÜS GİBİ KALKAN UÇAKLARLA REKABET YAPMAYAMI ÖZENİYORSUNUZ BU İŞ BİLGİ BECERİ İSTER HAT AÇMAK ÇOK KOLAY AMA SONRASINI DÜŞÜNECEKSİNİZ HAT AÇTIĞINIZ HAVAYOLUNA SİZDE ÜLKENİZE UÇUŞ HAKKI VERECEKSİNİZ ATATÜRK HAVA LİMANINI YETERSİZLİĞİNDEN BAHSEDİYORSUNUZ HAT AÇARAK YÜKÜ ARTTIRIYORSUNUZ TARİFE MÜDÜRLÜĞÜ İŞTEN ATILMAK KORKUSUYLA KONUŞAMIYOR SİZDE İSTEDİĞİNİZİ YAPIYORSUNUZ EN SON ÖRNEK YARDIM UCAĞINDA YAŞANDI İŞİNİ HAYBETMEK İSTEMETYEN DİSPEC UÇAĞIN İNİŞİNE ELVERİSSİZ ALANA UCAK YOLLADI SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
şirket batıyor, millet yeni hat açma derdinde..Açın, açın da daha çabuk batırın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000