21 Ocak 2009, Çarşamba 13:01:05

BAKAN, THY UÇAĞINDA MAHSUR KALDI

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Ankara’dan İstanbul’a gelmek için bindiği Türk Hava Yolları’na ait uçak körüğe yanaşamadığı için mahsur kaldı.
  • Sayın Bakan ve çevresi özelleştirmelere devam ederlerse, yakında uçakta mahsur kalmak değil Türkiyeye pasaportla girecekler..! Uçakta mahsur kaldıkları günleri özlemle anacaklar.
  • Adam sikayet etmemis, bunu konu yapmamis. Airport haber yapmis. Haber degeri tasidigini dusunmus yani. Sanki adam sikayet etmis gibi, para vermemelerini, yok digerleri ile esit oldugunu, yok 20 dakika ya bekleme denmezmisi... Ortalik bir suru acaip tiple doldu. Normal muhakemesi olmayan, icinde kine mukayyet olamayan, her konuyu elestiri icin firsata donusturen, ofke icip kin kusan tiplerle doldu. Once kendilerine yazik. Bir hayat anormal olarak yasanabilir mi? Hayati iskalamayin. Ikincisi yok.
  • öncelikle airporthaberi hergün takip ediyorum çok da sevidiğim ve saygı duyduğum bir site... ama "bakan mahsur kaldı" sanki tek başına orda bırkın bakanı orda bir sürü yolcu ve mürettebatta ta var..herke mahsur kalmış sadece bakan değil umarım bakanımıızn sağlık durumu iyidir mahsur kaldığı için.. herşeyi geçtim 20 dk nedir ki bunu haber yapmak bile anlamasız..2-3 saat olurda anlarım.2007 yazında tk newyorkta böyle bi olay yaşadı.. saatlerce uçtuktan snra JFK de 2 saate yakın park pozisyonuna gelmek için bekledi.İşte budur mahsur kalmakk.. "mahsur kalmak" yakıştıramadım..böyle yazıpta şımartmayalım... saygılarımla
  • aaaaaaaaaa bu baknaımızın uçağı yokmu vahhh vahhh ...!
  • DEMEKKI BAZEN 1A KOLTUKTA OTURMAK IYI OLMUSYORMUS....
  • Bence bakanlara da özel uçak alınmalı ki çalışma saatlerini uçaklarda harcamasınlar. Çok yazık. Onlara çok ihtiyacımız var...!!!!
  • Birazda onlar beklesin bakalim. Parasini odeyen yolcular beklerken haber olmuyorda bakan beklerkenmi haber oluyor???
  • Sn Bakanımızı THY A.O downgrade etmiş, çok üzüldüm doğrusu. Bu kadar yolcumuz iktidar partisinin kurmaylarını saatlerce uçakta beklerken, Sn Bakanımızın normal yolcuların inişini beklemesi çok daha anlamlı olmuş. Haberde Transfer noktasındaki Amsterdam uçağını da kaçırdı deseydi haber daha da bir anlam kazanacaktı. Amsterdam uçağı da THY A.O olduğundan zannedersem o uçakta en az 0030 dk rötarla kalkmıştır, o uçakta da gene diğer yolcularımız Sn Şahin'i beklemişlerdir. Sn Bakanımız bunla avunabilir bence. THY deki operasyon birimlerinin bu gibi şeylere dikkat etmeleri gerekiyor yoksa departmanları tasviye edilir mazallah.
  • bu olayin haber icerigi yokki

Hollanda Adalet Bakan’ın davetlisi olarak Amsterdam’a gitmek için Ankara’dan İstanbul’a gelen Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Türk Hava Yolları uçağının içinde mahsur kaldı.

Ankara’dan THY’ye ait TK 123 sefer sayılı Airbus 321 tipi uçakla İstanbul Atatürk Havalimanı’na gelen Bakan Şahin, bindiği uçak iç hatlar terminalindeki 102 numaralı körüğe yanaşamayınca 20 dakika boyunca uçakta mahsur kaldı. Körüğe yanaşamayan uçağın yolcuları arka kapıdan merdivenle alınmaya karar verilince, uçağın en ön koltuğunda oturan Bakan Şahin yolcuların tamamının inmesini beklemek zorunda kaldı. 

Uçaktan yaklaşık 30 dakika sonra inebilen Bakan Şahin, daha sonra Türk Hava Yolları’nın TK 1953 sefer sayılı uçağıyla saat 13.50’de Amsterdam’a gitti. 

BAKAN, THY UÇAĞINDA MAHSUR KALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

miralay ~ 15 yıl önce
Sayın Bakan ve çevresi özelleştirmelere devam ederlerse, yakında uçakta mahsur kalmak değil Türkiyeye pasaportla girecekler..! Uçakta mahsur kaldıkları günleri özlemle anacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAKI ~ 15 yıl önce
Adam sikayet etmemis, bunu konu yapmamis. Airport haber yapmis. Haber degeri tasidigini dusunmus yani. Sanki adam sikayet etmis gibi, para vermemelerini, yok digerleri ile esit oldugunu, yok 20 dakika ya bekleme denmezmisi... Ortalik bir suru acaip tiple doldu. Normal muhakemesi olmayan, icinde kine mukayyet olamayan, her konuyu elestiri icin firsata donusturen, ofke icip kin kusan tiplerle doldu. Once kendilerine yazik. Bir hayat anormal olarak yasanabilir mi? Hayati iskalamayin. Ikincisi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cabincrew ~ 15 yıl önce
öncelikle airporthaberi hergün takip ediyorum çok da sevidiğim ve saygı duyduğum bir site... ama "bakan mahsur kaldı" sanki tek başına orda bırkın bakanı orda bir sürü yolcu ve mürettebatta ta var..herke mahsur kalmış sadece bakan değil umarım bakanımıızn sağlık durumu iyidir mahsur kaldığı için.. herşeyi geçtim 20 dk nedir ki bunu haber yapmak bile anlamasız..2-3 saat olurda anlarım.2007 yazında tk newyorkta böyle bi olay yaşadı.. saatlerce uçtuktan snra JFK de 2 saate yakın park pozisyonuna gelmek için bekledi.İşte budur mahsur kalmakk.. "mahsur kalmak" yakıştıramadım..böyle yazıpta şımartmayalım... saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
drfaust ~ 15 yıl önce
aaaaaaaaaa bu baknaımızın uçağı yokmu vahhh vahhh ...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
01A ~ 15 yıl önce
DEMEKKI BAZEN 1A KOLTUKTA OTURMAK IYI OLMUSYORMUS....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ramocan ~ 15 yıl önce
Bence bakanlara da özel uçak alınmalı ki çalışma saatlerini uçaklarda harcamasınlar. Çok yazık. Onlara çok ihtiyacımız var...!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rallyx ~ 15 yıl önce
Birazda onlar beklesin bakalim. Parasini odeyen yolcular beklerken haber olmuyorda bakan beklerkenmi haber oluyor???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HEPAR ~ 15 yıl önce
Sn Bakanımızı THY A.O downgrade etmiş, çok üzüldüm doğrusu. Bu kadar yolcumuz iktidar partisinin kurmaylarını saatlerce uçakta beklerken, Sn Bakanımızın normal yolcuların inişini beklemesi çok daha anlamlı olmuş. Haberde Transfer noktasındaki Amsterdam uçağını da kaçırdı deseydi haber daha da bir anlam kazanacaktı. Amsterdam uçağı da THY A.O olduğundan zannedersem o uçakta en az 0030 dk rötarla kalkmıştır, o uçakta da gene diğer yolcularımız Sn Şahin'i beklemişlerdir. Sn Bakanımız bunla avunabilir bence. THY deki operasyon birimlerinin bu gibi şeylere dikkat etmeleri gerekiyor yoksa departmanları tasviye edilir mazallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
frankfurt ~ 15 yıl önce
bu olayin haber icerigi yokki

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000