19 Ocak 2013, Cumartesi 15:44:36

BAKAN ŞİMŞEK THY AİLESİYLE BULUŞTU

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türk Hava Yolları (THY) tarafından Manavgat ilçesinde düzenlenen ‘2013 Türk Hava Yolları Yönetim Zirvesi’ toplantısına katıldı.
  • ingiliz vatandaşı bakan amerikan vatandaşları thy ciler ile beraber mutlu,mesut poz veriyorlar..ne güzel!!!
  • çoğunuz istanbul dışından geldiğiniz için thy hakkında en ufak bilginiz yok.öyle şeyler yazıyorsunuz ki yorumları okuyan insan THY'de yıllardır hiç haksızlık olmamışta sadece size yapılmış zanneder .insan bir merak eder sorar bu şirkette taşeron şirket üzerinden uçak teknisyeni alımı yapıldı 2003 yılında o sene öncesinde neler yaşandı.ama nerdeee..merak etmeyin siz de alışırsınız. benden tavsiye şirketin geleceğini görmek istiyorsanız geçmişine bakın .sizden 10-15 yaş büyük lisanslı işi bilen abileriniz neden pegasusta atlasta vb. diye bir düşünün.
  • Her sene geleneksel olarak yapılan körler sağırlar birbirini ağırlar toplantısı. Herkes gerçekleri, kimin ne olup olmadığını biliyor ama sanki çok kurumsal, çok profesyonel bir şirkette çalışıyormuş gibi yapıyor. Sahnelenen bir komedi oyunu resmen. Çok eğleniyoruz:)
  • Niye sadece yılda bir kez yapılıyorki bu zirve. Enaz 4 defa olmalı. Cidden,işler perşembeden beri gayet yolunda gidiyor.Az buçuk huzur var çalışma ortamında.
  • Ben de birkaç gündür işler niye yolunda gidiyor diyorum meğer,yöneticiler! yokmuş:)
  • Akp gidince gidecekler toplulugu resmidir.
  • 7 ay daha kanımı emin ,ezin, köle gibi kullanın temmuz 1 den sonra thy ile işim biter uçarken bile düşüneceğim. ömrümden 2 yıl yedınız. Hiçbirşeyin ve hiçbirkimsenin adaletınede inanmıyorum. Yazıklar olsun
  • arkadaş çakmadır...taklitlerinden sakın..gerçek dc3
  • Sadece başlığı okudum ve resme baktım.Hiçbir kadın yok resimde.Artık herkes kendince yorumlasın..
  • Ilginç :D Dc3 bu sefer fosslamadı :D

Manavgat'ta bir otelde basına kapalı gerçekleştirilen toplantının ardından gazetecilere açıklama yapan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türk Hava Yolları'nın dünyada Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiğini, son 10 yılda bir başarı hikayesi ortaya koyduğunu belirtti.

Türkiye'nin 2023 yılı hedeflerini THY gibi şirketlerle gerçekleştirebileceğini vurgulayan Şimşek, havacılık sektörünün dünyada en yoğun yaşanan sektör olduğunu, THY yöneticilerinin de bu büyüme sürecini iyi yönettiklerini ifade etti. Dünyada birçok hava yolu firması sıkıntı yaşarken, Türk Hava Yolları’nın başarıdan başarıya koştuğunu belirten Şimşek, bir vatandaş olarak Türk Hava Yolları'nı canı gönülden tebrik ettiğini söyledi.

‘2013 Türk Hava Yolları Yönetim Zirvesi’nde THY'nin gelecek vizyonunu, hedeflerini ortaya koyduklarını anlatan Şimşek, “Türk Hava Yolları neredeyse geçen sene itibarıyla 9 milyar dolarlık bir ciroya ulaştı. Bu cironun yüzde 44'ü tamamen Türkiye'de kalıyor. Muazzam bir katma değer demek. Türkiye'nin turizminin, ticaretinin gelişmesinde en belirleyici faktörlerden bir tanesi de Türk Hava Yolları'nın başarısıdır" dedi.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ise, THY'nin 2012 yılını başarılı bir şekilde tamamladığını, geçen yıl yüzde 78'i aşan bir doluluk oranı yakaladığını, 33 yeni hat açtıklarını, 9 milyar dolarlık bir ciroya ulaştıklarını bildirdi. Bu cironun tüm iştirakleriyle düşünüldüğünde 13 milyar dolara ulaştığını ifade eden Topçu, "Karlılığımız 79 yıllık tarihimizin en yükseğine, 1 milyar liranın üzerinde bir rakama ulaştı" dedi.

THY'nin yüzde 20 oranında büyüme kaydettiğini ifade eden Topçu, bugünkü toplantıda hedefleri belirlediklerini kaydetti.
Türk Hava Yolları olarak 20 Boeing 777 E 300 ile 20 Airbus 330 tipi uçak satın aldıklarını ve uçakların filoya dahil edileceğini ifade eden Topçu, Türk Hava Yolları’nın çok kısa zamanda daha geniş bir alana uçarak iki kat büyüme sağlayacağını belirtti. Dünyada en çok noktaya uçan hava yolu şirketi unvanına sahip olduklarını söyleyen Topçu, şu anda 119 noktaya seferler düzenlediklerini ve 2013 yılında 250 noktaya uçmayı hedeflediklerini söyledi.

BAKAN ŞİMŞEK THY AİLESİYLE BULUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

ne güzelll!! ~ 11 yıl önce
ingiliz vatandaşı bakan amerikan vatandaşları thy ciler ile beraber mutlu,mesut poz veriyorlar..ne güzel!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habumculara ~ 11 yıl önce
çoğunuz istanbul dışından geldiğiniz için thy hakkında en ufak bilginiz yok.öyle şeyler yazıyorsunuz ki yorumları okuyan insan THY'de yıllardır hiç haksızlık olmamışta sadece size yapılmış zanneder .insan bir merak eder sorar bu şirkette taşeron şirket üzerinden uçak teknisyeni alımı yapıldı 2003 yılında o sene öncesinde neler yaşandı.ama nerdeee..merak etmeyin siz de alışırsınız. benden tavsiye şirketin geleceğini görmek istiyorsanız geçmişine bakın .sizden 10-15 yaş büyük lisanslı işi bilen abileriniz neden pegasusta atlasta vb. diye bir düşünün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komedi ve dram ~ 11 yıl önce
Her sene geleneksel olarak yapılan körler sağırlar birbirini ağırlar toplantısı. Herkes gerçekleri, kimin ne olup olmadığını biliyor ama sanki çok kurumsal, çok profesyonel bir şirkette çalışıyormuş gibi yapıyor. Sahnelenen bir komedi oyunu resmen. Çok eğleniyoruz:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çicekci ~ 11 yıl önce
Niye sadece yılda bir kez yapılıyorki bu zirve. Enaz 4 defa olmalı. Cidden,işler perşembeden beri gayet yolunda gidiyor.Az buçuk huzur var çalışma ortamında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tech ~ 11 yıl önce
Ben de birkaç gündür işler niye yolunda gidiyor diyorum meğer,yöneticiler! yokmuş:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
*** ~ 11 yıl önce
Akp gidince gidecekler toplulugu resmidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Habom-san ~ 11 yıl önce
7 ay daha kanımı emin ,ezin, köle gibi kullanın temmuz 1 den sonra thy ile işim biter uçarken bile düşüneceğim. ömrümden 2 yıl yedınız. Hiçbirşeyin ve hiçbirkimsenin adaletınede inanmıyorum. Yazıklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 19 Ocak 2013, ~ 11 yıl önce
arkadaş çakmadır...taklitlerinden sakın..gerçek dc3

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sadece başlık ~ 11 yıl önce
Sadece başlığı okudum ve resme baktım.Hiçbir kadın yok resimde.Artık herkes kendince yorumlasın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salih Kü ~ 11 yıl önce
Ilginç :D Dc3 bu sefer fosslamadı :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tech ~ 11 yıl önce
o foslayacağı yeri bilir:)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000