17 Şubat 2010, Çarşamba 08:49:33

Bakan ile kabin memuru iddiaya girdi!

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan 'rötar bahsi'ne girdi, kabin görevlisinden bir kravat kazandı...
  • ege'de uçacak arkadaş savaş uçakları! anti-militarizmden bahsetmeyin, barıştan bahsetmeyin bu konuda. ege'de savaş uçakları u-ça-cak
  • bencede iddiayı kabin görevlisi arkadaş kazanmış ve kravatı hak etmiş
  • Yunanistan ile Türkiye arasındaki Ege kaynaklı temel sorunların İzmir TO tarafından yeterince kavranamadığı anlaşılıyor. Yunanistan'ın uluslararası suların da hükümran hava sahası olduğu iddiaları ile başa çıkmak için martı ya da güvercin uçurmak malesef yetmiyor. Haber Sayın Bakanın Kabin memuruyla iddiasının arkasına saklanmamalı ve ayrı bir haber olarak sunulmalı idi. Teşekkürler.
  • Yazıya göre iddiayı kabin görevlisi kazanmış kravatı bakanın alması lazım.Bakan en az 1 saat demiş rötar yarım sat olmuş.

Türk Hava Yolları (THY) ile alt markası Anadolu Jet’in rötarlı uçuşlarından şikayet eden Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, bu konuda girdiği bahsi kazandı. Çağlayan, Yunanistan gezisinden önce Ege İhracatçılar Birliği’nin ödül töreni için önceki akşam Anadolu Jet’in 906 seferiyle Ankara’dan İzmir’e geçti.

Çağlayan, uçak Esenboğa’dan saat 18.50 yerine 19.40’da havalanınca “Rötarın kendisinin beklenmesinden kaynaklanmadığını” anons ettirdi. Uçak içinde yapılan anonsta, “Gecikmenin teknik nedenlerden kaynaklandığı” belirtildi. Çağlayan, kendisine eşlik eden Hürriyet muhabirine, “Yolcular uçakların geç kalkmasının bakanların gecikmesinden kaynaklandığını sanıyor. Oysa bizimle ilgisi yok.”

Uçak İzmir’e inişe geçtiği sırada Çağlayan, uçuş görevlisi Emre Varol’a, “THY her seferde en az bir saatimizi yiyor. Bundan sonraki sefer nereye” diye sordu. Uçuş görevlisi Varol, “Buradan yine Ankara’ya, oradan da Adana’ya uçacağız. En fazla 15-20 dakika rötar yaparız” dedi. Bunun üzerine Çağlayan, “Var mısın iddiaya? Ankara’da Adana uçağını bekleyenler yandı. En az bir saat rötar yaparsınız. Kravatına iddiaya girelim. Al bu  kartım. Ne olduğunu öğrenir, seni bulurum. Kaybettin mi acımam kravatını alırım” dedi.

Edinilen bilgiye göre, saat 22.55’te kalkması gereken TK 924 sefer sayılı Ankara-Adana uçağı yarım saat rötar yaptı.

Ege’de savaş uçağı uçmasın diye bildiri dağıttılar

Türk işadamlarının Atina ziyareti sırasında, İzmir Ticaret Odası’nın “Barış içinde bir deniz iki halk” sloganıyla bildiriler de dağıtıldı. “Ege’de savaş uçakları uçmasın” bildirisinde şöyle denildi: “Ege Denizi’nin, artık çatışmaların ve gerginliklerin yaşanmadığı, savaş uçaklarının uçmadığı, martı çığlıklarının ve balıkçı motorları seslerinin iki kıyıya da huzur taşıdığı, ülkelerimizin karşılıklı ticaret yaptığı bir deniz olmasını istiyoruz. Egeliler olarak artık ülkelerimizin kaynaklarını silahlanmaya değil, ticaretin gelişmesine ve doğal afetlerin önlenmesine yardımcı olacak projelere ayrılmasını arzuluyoruz.”

Bakan ile kabin memuru iddiaya girdi!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
ege'de uçacak arkadaş savaş uçakları! anti-militarizmden bahsetmeyin, barıştan bahsetmeyin bu konuda. ege'de savaş uçakları u-ça-cak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bencede iddiayı kabin görevlisi arkadaş kazanmış ve kravatı hak etmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yunanistan ile Türkiye arasındaki Ege kaynaklı temel sorunların İzmir TO tarafından yeterince kavranamadığı anlaşılıyor. Yunanistan'ın uluslararası suların da hükümran hava sahası olduğu iddiaları ile başa çıkmak için martı ya da güvercin uçurmak malesef yetmiyor. Haber Sayın Bakanın Kabin memuruyla iddiasının arkasına saklanmamalı ve ayrı bir haber olarak sunulmalı idi. Teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yazıya göre iddiayı kabin görevlisi kazanmış kravatı bakanın alması lazım.Bakan en az 1 saat demiş rötar yarım sat olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000