26 Mayıs 2009, Salı 07:43:17

Bakan Davutoğlu millerle uçuyor...

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve çok sayıda bakanlık personeli, uçak yolculuğundan elde edilen mil puanlarla seyahat ederek büyük bir tasarrufa imza attı.
  • Bu uygulama maalesef yeni bir uygulama degil. AKP iktidarından önceki yönetim zamanında başlatılmış idi. Her kamu kurum ve kuruluşu için özel bir üyelik yaratılmış ve bakanlık personelinin görev uçuşlarında kazandığı millerde bu havuza aktarılmakta idi. Dışişleri Bakanlığı bu havuzdan yararlanmaya karar verdi herhalde ki gundeme gelmiş.
  • evet allahım hepsini görüyor. sanırım suçluluk psikolojisi ile bukadar heyecanlandın. bir anda parladın. kimin neolduğu ortada. istersen fazla koruma onları. çıkarın var sanırım seninde laleli lions gibi.
  • AKP li olup ta haram yemeyen var mi diyen arkadas. Bu cok asagilik bir iftira. Bu dunyada olmasa da haram yemeyen milyonlarca insanin hakkini obur tarafta nasil odeyecen bakalim. Internetin belirsizligine guvenip yazilan yorumlar, hesap tutan meleklere uzak degiller.
  • açıkça belli ediyorsun kendini. kimin tarafında olduğun ortada. badem bıyıklılardan demekki çıkarın var hep onları koruyucu övücü sözler içindesin. akp'li olupta haram yemeyen varmı? bana söylermisin badem bıyıklı laleli!
  • Pardon arkadaşlar özür... eskiyle kıyasladım ama eskiden böyle uçuş milleri olamadığını unutmuşum...özürr..
  • Eskiden beri yapılan tüm hatalardan adım adım kurtuluruz inşallah. Şimdi birilerinin niye yırtınıp, kuru yaygara yaptığını anlamak daha kolay olmalı. Hortumları kesilip mamaları biten bu azgın azınlığın sesinin kesilmesi yakındır...

2007 yılında yayınlanan ve bakanlıklara gönderilen Başbakan Erdoğan imzalı genelgeyle, başta THY olmak üzere çok sayıda havayolu şirketinin sağladığı "uçuş milleri karşılığında bedava bilet" hakkının büyük bir titizlikle kullanılması istendi. Genelge üzerine ortak bir havuz oluşturan Dışişleri Bakanlığı, çalışanların bedava biletle uçmasını sağladı.

Her gün onlarca noktaya görevli gönderen Dışişleri Bakanlığı'nın kurduğu havuz diğer bakanlıkları da harekete geçirdi. Genelge öncesi görevli olarak bir ülkeden diğerine uçan personelin kazandığı milleri kendi adına kullandığına dikkat çeken yetkililer, "Bakanlığın kazancı büyük" dedi.

Bakan Davutoğlu millerle uçuyor...

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
Bu uygulama maalesef yeni bir uygulama degil. AKP iktidarından önceki yönetim zamanında başlatılmış idi. Her kamu kurum ve kuruluşu için özel bir üyelik yaratılmış ve bakanlık personelinin görev uçuşlarında kazandığı millerde bu havuza aktarılmakta idi. Dışişleri Bakanlığı bu havuzdan yararlanmaya karar verdi herhalde ki gundeme gelmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
evet allahım hepsini görüyor. sanırım suçluluk psikolojisi ile bukadar heyecanlandın. bir anda parladın. kimin neolduğu ortada. istersen fazla koruma onları. çıkarın var sanırım seninde laleli lions gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
AKP li olup ta haram yemeyen var mi diyen arkadas. Bu cok asagilik bir iftira. Bu dunyada olmasa da haram yemeyen milyonlarca insanin hakkini obur tarafta nasil odeyecen bakalim. Internetin belirsizligine guvenip yazilan yorumlar, hesap tutan meleklere uzak degiller.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
açıkça belli ediyorsun kendini. kimin tarafında olduğun ortada. badem bıyıklılardan demekki çıkarın var hep onları koruyucu övücü sözler içindesin. akp'li olupta haram yemeyen varmı? bana söylermisin badem bıyıklı laleli!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Pardon arkadaşlar özür... eskiyle kıyasladım ama eskiden böyle uçuş milleri olamadığını unutmuşum...özürr..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Eskiden beri yapılan tüm hatalardan adım adım kurtuluruz inşallah. Şimdi birilerinin niye yırtınıp, kuru yaygara yaptığını anlamak daha kolay olmalı. Hortumları kesilip mamaları biten bu azgın azınlığın sesinin kesilmesi yakındır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000