27 Eylül 2013, Cuma 11:00:36

'BAĞLANTI KURAMIYORUZ AMA İYİLER'

Ağustosta İstanbul-Beyrut seferini yaptıktan sonra Beyrut’ta kalacakları otele giderken kaçırılan THY pilotları Murat Akpınar ve Murat Ağca’nın alıkonuldukları ileri sürülen Dahiye mahallesinden, bilinmeyen başka bir yere götürüldükleri iddiasını Türkiye’nin Beyrut Büyükelçisi İnan Özyıldız temkinli karşıladı...
  • Arkadas 2004 de suleymaniyede en has askerlerimizin kafasina cuval gecirdiler tik yok, Barzani Talabani Apo seytan ucgeni paso posta koyar senelerdir tik yok, zamaninda Kaddafi kafanin kralini atmisti Allahtan kendi halki linc etti de bizlik bisey kalmadi, kardesim esed F-4 umuzu Dusurdu uyduruk mi-17'yi f-16' yla vurduk diye tavana vurduk helikopterin silahi bile yok 14000 feet' te gezinirken avladik, Italya zamaninda Apoyu besledi,Fransa AB sizin icin hayal dedi burda bagirip cagirdilar, Israil RESMI ozurbile dilemedi, Ermeniler her sene Nisan da bagirir cagirir katiller diye ses cikmaz, simdide pilotlarimiz canlari isteyince verirler ama canlari isteyince bizimkiker de uzuuuun ugraslar sonucu aldik der, bir karsilama bi toren şaşaaa temasa yurdum insani kandi gitti yine
  • Hani bir dünya liderimiz vardı, Ortadoğunun abisi olan... Niye hiç ses çıkmıyor? Niye bir hareket yok? Anlaşılan kimse bizi zırnık takmıyor. Çok yazık...
  • falcılar iş başında
  • evet sabırsızlınıyoruz, demek baska bir yerde başkaları da aynı duruma düşse en az 2 ayı ailesi gözden cıkaracak . ne demek bu yaa! ya açıklama yapma yapıyorsa adam gibi tatmin et kamuoyunu. böyle büroratlık olmaz böyle basiretsizlik olmaz...onlar amerikalı olsa şu an Lübnan yoktu...elbet onu istemiyoruz ama, en azından ileri boyutta bir tepki istiyoruz Lübnan'a, hareket istiyoruz. kuru açıklamalar nereye kadar? 16-17 ay bekleyin demek istiyorlar herhalde??? yeter yahu yeter pilotlarımızı sagsaglim istiyoruz artık.
  • Talpayı arıyorum.Çalıyor cevap vermiyor.Aradığınız derneğe ulaşılamıyor.Dernek kapalı ya da kapsama alanı dışında olmadığına göre lütfen iş yapamayan , ne yapmak için kurulduğu tüzüğünde yazılı olan ancak yaralı parmağa şifa veremeyen bu derneği sonra da aramayınız.
  • Haber alamiyiruz ama iyiler nedir abi? Denize girdim ama ıslanmadım gibi olmus.
  • Biz Değerli mesai arkadaslarimizdan hergun guzel hayirli bir haber gelmesini bekliyoruz,Ailelerinine. en kisa zamanda kavusmalarini diliyoruz, bu talihsiz olay keske yasanmasaydi keske Beyrut ve diger riskli bolgelere gerceklestirilen yati seferleri icin evvelden onlemler alinabilseydi keske tum ucuslar full yolcu gibi FULL EKİP artı guvenlik esliginde icra edibilse keske keske keske, sagsalim vatanlarina donmeleri dilegiyle.
  • Bu devlet bi halti beceremez ancak iyiler yer degistirdiler zirvaliktan baska bir sey degil. Her zaman ki gibi o kaptanlarin annelerine babalarina yazik uzup duruyor o kaptanlari da yalandan bir yerlerde beklettiriyorsunuz. Beceriksizlik hat safhada.
  • Iyi olduklarini ögrenmek icin önce baglanti kurun.
  • Bağlantı kurmadan , kuşlar yoluyla iletişime geçiyorlar sanırım. Pilotların durumunun iyi olduğunu bağlantı kurmadan nasıl öğreniyorlar ???

Ağustosta İstanbul-Beyrut seferini yaptıktan sonra Beyrut’ta kalacakları otele giderken kaçırılan THY pilotları Murat Akpınar ve Murat Ağca’nın alıkonuldukları ileri sürülen Dahiye mahallesinden, bilinmeyen başka bir yere götürüldükleri iddiasını Türkiye’nin Beyrut Büyükelçisi İnan Özyıldız temkinli karşıladı.

Büyükelçi Özyıldız, Lübnan’da yayınlanan En Nahar gazetesindeki iddiayla ilgili Hürriyet’e şunları söyledi: 

SAĞLIKLARI İYİ

“Aradan uzun bir süre geçmesine rağmen pilotların serbest bırakılmamasına Türk kamuoyunda büyük tepki olduğunu biliyoruz. Ancak hem pilotların yakınları, hem de vatandaşlarımız emin olsunlar ki, 2 pilotun serbest bırakılması için sürekli çalışıyoruz.

Maalesef Ortadoğu coğrafyasında her şey arzulandığı gibi çabuk olmuyor. THY pilotlarının, Suriye’de kaçırılan Şii hacılara misilleme olarak kaçırıldığı söyleniyor. Şii hacılar 16-17 aydır Suriye’de birilerinin elinde. Bunun sorumlusunun Türkiye olmadığını, pilotları kaçıranlara iletmeye çalışıyoruz. Lübnan makamlarının söylediğine göre şu an ne telefon, ne de kurye bağlantısı var. Tek somut bilgi sağ oldukları ve sağlıklarının yerinde olduğu. Nerede tutulduklarına dair çelişkili bilgiler var. Bu nedenle En Nahar gazetesinin, pilotların bir başka yere götürüldüğü haberini temkinli karşılamak lazım.” THY pilotlarının kaçırılmasını ‘İmam Rıza’nın Ziyaretçileri’ adlı grup üstlenmişti. Pilotlar en son 29 Ağustos’ta LBC televizyonunda görülmüştü.

'BAĞLANTI KURAMIYORUZ AMA İYİLER'

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

bra ~ 11 yıl önce
Arkadas 2004 de suleymaniyede en has askerlerimizin kafasina cuval gecirdiler tik yok, Barzani Talabani Apo seytan ucgeni paso posta koyar senelerdir tik yok, zamaninda Kaddafi kafanin kralini atmisti Allahtan kendi halki linc etti de bizlik bisey kalmadi, kardesim esed F-4 umuzu Dusurdu uyduruk mi-17'yi f-16' yla vurduk diye tavana vurduk helikopterin silahi bile yok 14000 feet' te gezinirken avladik, Italya zamaninda Apoyu besledi,Fransa AB sizin icin hayal dedi burda bagirip cagirdilar, Israil RESMI ozurbile dilemedi, Ermeniler her sene Nisan da bagirir cagirir katiller diye ses cikmaz, simdide pilotlarimiz canlari isteyince verirler ama canlari isteyince bizimkiker de uzuuuun ugraslar sonucu aldik der, bir karsilama bi toren şaşaaa temasa yurdum insani kandi gitti yine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dünya lider vardı ~ 11 yıl önce
Hani bir dünya liderimiz vardı, Ortadoğunun abisi olan... Niye hiç ses çıkmıyor? Niye bir hareket yok? Anlaşılan kimse bizi zırnık takmıyor. Çok yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pala ~ 11 yıl önce
falcılar iş başında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sabırsızlanıyoruz ~ 11 yıl önce
evet sabırsızlınıyoruz, demek baska bir yerde başkaları da aynı duruma düşse en az 2 ayı ailesi gözden cıkaracak . ne demek bu yaa! ya açıklama yapma yapıyorsa adam gibi tatmin et kamuoyunu. böyle büroratlık olmaz böyle basiretsizlik olmaz...onlar amerikalı olsa şu an Lübnan yoktu...elbet onu istemiyoruz ama, en azından ileri boyutta bir tepki istiyoruz Lübnan'a, hareket istiyoruz. kuru açıklamalar nereye kadar? 16-17 ay bekleyin demek istiyorlar herhalde??? yeter yahu yeter pilotlarımızı sagsaglim istiyoruz artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wasgo dö gama ~ 11 yıl önce
Talpayı arıyorum.Çalıyor cevap vermiyor.Aradığınız derneğe ulaşılamıyor.Dernek kapalı ya da kapsama alanı dışında olmadığına göre lütfen iş yapamayan , ne yapmak için kurulduğu tüzüğünde yazılı olan ancak yaralı parmağa şifa veremeyen bu derneği sonra da aramayınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucucbocee ~ 11 yıl önce
Haber alamiyiruz ama iyiler nedir abi? Denize girdim ama ıslanmadım gibi olmus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsallah ~ 11 yıl önce
Biz Değerli mesai arkadaslarimizdan hergun guzel hayirli bir haber gelmesini bekliyoruz,Ailelerinine. en kisa zamanda kavusmalarini diliyoruz, bu talihsiz olay keske yasanmasaydi keske Beyrut ve diger riskli bolgelere gerceklestirilen yati seferleri icin evvelden onlemler alinabilseydi keske tum ucuslar full yolcu gibi FULL EKİP artı guvenlik esliginde icra edibilse keske keske keske, sagsalim vatanlarina donmeleri dilegiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hijack ~ 11 yıl önce
Bu devlet bi halti beceremez ancak iyiler yer degistirdiler zirvaliktan baska bir sey degil. Her zaman ki gibi o kaptanlarin annelerine babalarina yazik uzup duruyor o kaptanlari da yalandan bir yerlerde beklettiriyorsunuz. Beceriksizlik hat safhada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Iyi olduklarini ögrenmek icin önce baglanti kurun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hilmi ~ 11 yıl önce
Bağlantı kurmadan , kuşlar yoluyla iletişime geçiyorlar sanırım. Pilotların durumunun iyi olduğunu bağlantı kurmadan nasıl öğreniyorlar ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000