29 Mayıs 2013, Çarşamba 10:45:34

AYÇİN: SENDİKANIN PARASI YOK!

Hava İş Sendikası Başkanı Atilay Ayçin, greve katılan THY çalışanlarına bu sürede acil ihtiyaçları için maddi yardımda bulunacaklarını ancak bunun normal çalıştığı koşullardaki geliri verecekleri şekilde algılanmaması gerektiğini söyledi...
  • sor yagciligini yaptigin agana aciklasin sana gercekleri!!! tabii aciklayabilirse!!!
  • bu kadar olumsuz yorumlar yazsanız ne olur ki.biz çalışanlar olarak biliyoruz başkanın ne akdar yürekli bir adam olduğunu.ne yazarsanız yazın boş.meyve veren ağacı taşlarlar diye boşuna dememiş atalarımız
  • Sendikadaki para bittiyse ya da bitirdiysen ocakbasinda,otellerde,beles hayatta vs soyle avustralya'daki ogluna para gondersin!!! Eee ne de olsa uyelerin aidatlariyla verilen sendika bursuyla okudu orada simdi de isyeri sahibi olmustur herhalde !!!!
  • subliminal mesaj veriyor demek istiyor ki grev gitmiştir; dağılın.
  • Atilay ayçin ağa gidecek başka yolu yok çünkü sendikanın gerçek sahipleri öyle istiyor.Ayçin ağa nereye kadar kaçabileceksin genel kurulda gereken cevabı vereceğiz sana az kaldı uzatmaları oynadığının farkına var artık.
  • Üniversite okuma oranı % 99 olan bir şirkette çalışıyoruz fakat gidip milletin maaşına göz dikiyoruz sen kendi haklarına bak kendi maaşına bak.Sendikamızın başkanı bizim haklarımız için uğraşsın maaşlarımızı yükseltmek için uğraşsın onun maaşını sor bize % 3 lük zam yapmayı ön gören THY yönetim başkanının maaşını sorma ona niye sormuyorsunuz maaşınız kaç TL diye,kaç şirketin yönetim kurulu başkanlığını yapıyor sorsanız ya asıl sorulması gereken yere sormayıp,sendika başkanının maaşını soruyorsunuz ayıptır diyorum.
  • 100 kişi ne iş yapar sendikada anlamadım? koskaca DİSK te o kadar çalışan yok.. benim bildiğim sendikada 3-5 avukat 3-5 memur işleri takip edecek 3-5 de sekreter vs yeterde artar.. gerçi burjuvaji bir hayat yaşarsanız ve işçilerin alın terini harman savurursanız yediğiniz her kurusu haram etmek ve kursağınızda kalsın demekten öteye gecemiyoruz..
  • kısaca plaj grevcileri para yok maalesef, tatil planlarınızı ona göre yapın diyor. :) tatilimizi kuramadığımız çadırda sürdürecez, açık büfe değil tabldot takılacaz, arabayla gezmicez metrobüse binecez diyor :)
  • yorumlara bakıldığı zaman kimse ( % 99 ) sendikanın tutumundan hoşnut değil vede destek vermiyor, imza toplayın ve üyeliklerinizi iptal edin.
  • 25 senedir ayda 10bin 20 bin maaş almayı biliyorsunuz insanları egonuz uğruna işinden ettiriyorsunuz sonra anca kendimizi döndürmeye yetiyor mu diyorsunuz, sendika grevde yenildi bu açıklama ile ikinci kez yenildi 2-0 geridesin kaç fark yemen gerek artık insanların poarasını yiyip kanını emmemek için? ayıptır. görevde olduğun süredeki bütün aylık gelirlerini ay ay hesap bütün giderlerinin faturasını getir ortaya koy madem bunu söyleyecek kadar yürekliysen bunuda yap.

Atilay Ayçin, grev sürecine ilişkin yaptığı değerlendirmede grevin maddi boyutuna ilişkin bilgiler verdi. Ayçin, geçen yıl işten çıkarılan 305 kişide olduğu gibi greve katılanlara sendika olarak maddi destekte bulunacaklarını kaydederek, “ Kimse bizden işyerinde aldığı maaşı beklemesin. O paraları veremeyeceğimizi açıkça söyleyeyim” dedi.

Acil, olağanüstü ve istisnai durumlarda yapılması gerekenleri eksiksiz yerine getireceklerinin altını çizen Atilay Ayçin, ulaşım ve iaşe gibi giderler için sendikanın imkanlarının kullanılabileceğini bildirdi.

Hava İş Sendikası’nın üyelik aidatlarının ve sendikanın gelirinin belli olduğunu vurgulayan Ayçin, “ En düşük aidat alan sendikalardan biriyiz. 100’e yakın çalışanımız var ve giderlerimizi aidatlarla karşılıyoruz. Aşırı birikim ve harcama yapacak kadar olanağımız yok. Kendisini döndürmeye çalışan bir sendikayız. Grev süresince yoksulluğu birlikte paylaşacağız. Grev sürecinde sendika yönetimi de para almayacak” dedi.

İşte Atilay Ayçin'in açıklamaları:
 

AYÇİN: SENDİKANIN PARASI YOK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (169)

garip'e!!! ~ 11 yıl önce
sor yagciligini yaptigin agana aciklasin sana gercekleri!!! tabii aciklayabilirse!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz ~ 11 yıl önce
bu kadar olumsuz yorumlar yazsanız ne olur ki.biz çalışanlar olarak biliyoruz başkanın ne akdar yürekli bir adam olduğunu.ne yazarsanız yazın boş.meyve veren ağacı taşlarlar diye boşuna dememiş atalarımız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soyle gondersin!! ~ 11 yıl önce
Sendikadaki para bittiyse ya da bitirdiysen ocakbasinda,otellerde,beles hayatta vs soyle avustralya'daki ogluna para gondersin!!! Eee ne de olsa uyelerin aidatlariyla verilen sendika bursuyla okudu orada simdi de isyeri sahibi olmustur herhalde !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
garip ~ 11 yıl önce
zavallı başkauyduracak yalan bulamadın mı?
a320 ~ 11 yıl önce
subliminal mesaj veriyor demek istiyor ki grev gitmiştir; dağılın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yer ~ 11 yıl önce
Atilay ayçin ağa gidecek başka yolu yok çünkü sendikanın gerçek sahipleri öyle istiyor.Ayçin ağa nereye kadar kaçabileceksin genel kurulda gereken cevabı vereceğiz sana az kaldı uzatmaları oynadığının farkına var artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eheheh ~ 11 yıl önce
dikkat et de hamdi topçu gitmesin yakında:)
H.TOPÇU maaşı ne ~ 11 yıl önce
Üniversite okuma oranı % 99 olan bir şirkette çalışıyoruz fakat gidip milletin maaşına göz dikiyoruz sen kendi haklarına bak kendi maaşına bak.Sendikamızın başkanı bizim haklarımız için uğraşsın maaşlarımızı yükseltmek için uğraşsın onun maaşını sor bize % 3 lük zam yapmayı ön gören THY yönetim başkanının maaşını sorma ona niye sormuyorsunuz maaşınız kaç TL diye,kaç şirketin yönetim kurulu başkanlığını yapıyor sorsanız ya asıl sorulması gereken yere sormayıp,sendika başkanının maaşını soruyorsunuz ayıptır diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne Alaka ~ 11 yıl önce
Hamdi Topçu'nun maaşı işçiden kesilmiyor. Ama Sendika başkanının maaşı işçiden kesilen aidatla ödeniyor. İşçi tabii ki sendika başkanının maaşını soracak. Niye rahatsız oldun?
işçi ~ 11 yıl önce
THY yüzde 49.2 si TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nin dir,tüy bitmemiş yetimin hakkı olan bir şirkettir hala,niye sormayalım,geçen sene nisan ayında yüzde 300 zam yapıldı yönetim kuruluna bunları niye sorgulamıyorsunuz,sendikanın kesintisi % 1 çok düşük bir kesinti bu sendikanın sorgusuz suhalsiz bırakılacak olduğuna gelmiyor genel kurulda gideriz sorarız be nedir bu nasıl oldu diye baktık orda cvp veremiyolar suç duyurusunda bulunulur savcılığa....Haa hala tatmin olmadıysan çıkarsın sendikadan harranlıyım dersin sende rahmetli Kemal Sunal gibi :)
teknisyen ~ 11 yıl önce
100 kişi ne iş yapar sendikada anlamadım? koskaca DİSK te o kadar çalışan yok.. benim bildiğim sendikada 3-5 avukat 3-5 memur işleri takip edecek 3-5 de sekreter vs yeterde artar.. gerçi burjuvaji bir hayat yaşarsanız ve işçilerin alın terini harman savurursanız yediğiniz her kurusu haram etmek ve kursağınızda kalsın demekten öteye gecemiyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hava-şiş ~ 11 yıl önce
kısaca plaj grevcileri para yok maalesef, tatil planlarınızı ona göre yapın diyor. :) tatilimizi kuramadığımız çadırda sürdürecez, açık büfe değil tabldot takılacaz, arabayla gezmicez metrobüse binecez diyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mantık ~ 11 yıl önce
yorumlara bakıldığı zaman kimse ( % 99 ) sendikanın tutumundan hoşnut değil vede destek vermiyor, imza toplayın ve üyeliklerinizi iptal edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oyun ~ 11 yıl önce
çok kişiymiş gibi 2-3 kişi değişik rumuzlarla yazmadığını nerden bileceğiz boş konuşma...
imza ~ 11 yıl önce
sendika üyeliği imza toplayarak mı iptal oluyor? üstelik sendikalı olmak istemiyor diil insanlar. anladığım kadarıyla bu adama tepkliler.
mantık'a ~ 11 yıl önce
amaç sendikadan çıkmak değil, insanlar yönetime güvenmiyor ve istenmiyorlar. Yorumlara iyi bakarsan anlarsın.
Anadolu KARTALI ~ 11 yıl önce
Mantıksız olmuş söylediğin. Sendika, yönetimi iyide olsa kötüde olsa olmalı. THY sözleşmesinde işçi aleyhine olan bir çok madde sendikal haklarla düzetilmiştir. İnsanlar yönetimi sevmiyor diye gidipte kendilerine riske atacak değiller. O yüzden sendika üyesi olmak her zaman avantajlıdır.
.... ~ 11 yıl önce
aynı IPlerden yazılan yorumlardan bu %99 yorumunu çıkaramazsın..biliyoruz az çok kimlerin yazdığını yorumların.
sgpk ~ 11 yıl önce
25 senedir ayda 10bin 20 bin maaş almayı biliyorsunuz insanları egonuz uğruna işinden ettiriyorsunuz sonra anca kendimizi döndürmeye yetiyor mu diyorsunuz, sendika grevde yenildi bu açıklama ile ikinci kez yenildi 2-0 geridesin kaç fark yemen gerek artık insanların poarasını yiyip kanını emmemek için? ayıptır. görevde olduğun süredeki bütün aylık gelirlerini ay ay hesap bütün giderlerinin faturasını getir ortaya koy madem bunu söyleyecek kadar yürekliysen bunuda yap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000