03 Mayıs 2009, Pazar 12:20:20

AVUKATLAR "SUÇLU BOEING" DİYOR!

Tazminat avcıları olarak bilinen ABD’li hukuk uzmanları, THY’nin Amsterdam’da düşen “Tekirdağ” adlı uçağında hayatını kaybedenlerin yakınları ve kazadan yaralı olarak kurtulan yolcularla gizli bir görüşme yaptı.
  • Bu Airbus hayranlığını ve reklamcılığını anlamak ve yorumlayabilmek mümkün değil. Büyük bir nedeni olması gerek.Aynı yaşta ve aynı uçuş saatine sahip iki ayrı üreticinin uçağını ele alıp ölçüp biçtiniz mi?
  • BUNUN AIRBUSLA ALAKASI YOK .HERKES BİLİYOR.BURADA UCAK TİPİNİ SORGULAMAK AMATÖRCE OLUR. 737-800 TİPİNDE OLMAYAN BİR SİSTEM AIRBUSTA VAR DİYE KOMİK YORUMLAR YAPILIYOR. GERÇEKTEN KOMİKSİNİZ.
  • Av.Kelly Isparta'da düşen uçağın davasını açtıklarını ve mutlaka kazanacaklarını soylüyor. İnsaf be avukat hanım. Kaza raporundaki bulguları okumadın mı? Arızalı çalışmayan sistemlerle uçağı uçuşa vereceksin, uçuracaksın ve hala üretici firma sorumluluğunu iddia edeceksin. Uretici mi uçak sahibinin uçağına bakım yapıp yapmadığını denetleyecek, yoksa bu ülkede başkaları mı? Uretici firma denetlemediği icin mi sorumlu olacak? Ayrıca üretici firma uçakla birlikte deneyimli pilot ve teknisyen de vermedigi icin sorumlu olmalı degil mi?
  • Amerikalı avukatlar iş alabilmek için, gerçeklere göre değil, olmasını arzu ettiklerine göre konuşuyorlar. Şahsen pilotlarımıza hata bulunmamasını isterim. Ama üretici firma kokpite kadar gelip, pilot yerine auto throttle'ı da mı devreden çıkaracaktı? Üreticinin ürettiği mal için belli bir garanti süresi vardır. O süre boyunca ve sonrasında da sık sık Servis Bülteni gönderir ve kullanıcıyı uyarır. Avukat beyler, illa ne edip edip üreticiye yaslanmayı bırakıp, daha realist olarak hukukun baska yollarından gidip, inandırıcı konussunlar. Adamların tek ümidi, işi alıp üretici ile temasa geçip, firma itibarının daha fazla zedelenmemesi gibi sebeplere dayanıp düşük de olsa mahkeme dışı anlaşmayla birkaç dolar koparabilmekte.
  • EGER abd nin baskisi olmazsa boeing ucaklari bu kadar yaygin olmazdi.son 8 olumcul kazanin 7 sinin boeing olmasi tesaduf mu.acikca belirtmek gerek eger bu kazada Ucak Airbus 320 family ye ait ucak olsaydi bu kaza olmazdi..bilenler bilir..Ecam sistem display ..artik filolar eski uyduruk boeingler yerine mutlaka yeni jenerasyon A_320-321ucaklar alinmali..Sanki babanizin fabrikasi gibi savunursunuz simdi eski teknolojiyi..Yazik olen insanlarimiza..yazik..bunlar kazik cennet ulkemize
  • OLAN BİR KAZA VE ÖLEN İNSANLAR VARKEN BEN BİR (7-8 YIL THY'DE ÇALIŞAN BİRİ OLARAK) ÖZEL SEKTÖR ÇALIŞANI OLARAK SENİ VE SENİN MESNETSİZ BENCİL YORUMLARINI KINIYORUM. İŞİN İÇİNDE ÖLEN İNSANLAR VARKEN SENİN "KINA"DAN BAHSETMEN SEVİYENİ TEKRAR ORTAYA KOYMAKTA! SEVİMSİZ VE ÇİRKİN YAZILARIN SAVUNDUĞUN-SAVUNMADIĞIN HİÇBİRYERE YAKIŞMIYOR. SONRA YAZIDA BÖYLE BİR TARTIŞMA YARATACAK KONU YOK!! AÇIKLIĞA KAVUŞMASINI HEPİMİZ İSTİYORUZ. AMA KONUDA SENİN YALAKLIK YAPMANI GEREKTİREN BİR MEVZU OLMAYINCA SAÇMALAMIŞSIN!!!
  • Bu amerikalı avukatların mahkemeyle anlaşması mı var. Bu güne kadar kaybetmedik, bundan sonra da kaybetmeyiz diyorlar? Adamlar tam bir örgüt, Bay Sterns ve ortakları bu iş için broşür de bastırmışlar. Adamlar ne edip edip TC vatandaşlarının vekaletini alacaklar.. Avukatlık Kanununu yabancı avukat ihlal ederse, reklam yasagı, iş sağlamaya yönelik girişimlerden dolayı savcılık soruşturma açmayacak mı acaba?
  • Malesef bu kazadaki ucak Boeing 737-800 yerine bir Airbus321 veya 320 olsaidi bu kaza hic olmamis olurdu.Airbus 320 serisinde bazi protectionlar sayesinde pilot farketmese bile ucak kendi gaz acip yere carpmasini engeller onca insanin hayatini kurtarirdi.
  • YAZDIGIN TERBİYESİZCE YAQZILAQR ARTIK YETERİNCE CANIMIZI SIKM AYA BAQLADI ARTIK YETER BURADA SENİN YAZDIKLARIN HEM TERBİYE SINIRINI AŞTI HEMDE KİŞİLERE HAKRET EDER DERECESİNE GELDİ SEN VE SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN YORUMDA OKUMUYORUZ ARTIK
  • lale yine döktürmüş aklı sıra

Türk Hava Yolları’nın düşen uçağında yakınlarını kaybeden ve yaralı olarak kurtulan yolcularla bir toplantı yapan yetkililer görüşme sonrasında yalnızca AirportHaber ve Airport TV’ye konuştular. Gerald Sterns

Hilton’da gerçekleşen toplantıya kazazede yakınları ve kazadan yaralı kurtulanlar dışında kimse alınmazken, toplantı sonrası Avukatlık Bürosu yetkilisi Gerald Sterns AirportHaber ve Airport TV’ye konuştu.

Türk Hava Yolları’nın düşen uçağında mağdur konumdaki kişilerin haklarını aramak için Türkiye’de olduklarını ifade eden Gerald Sterns, “Bugüne kadar 15–20 civarında mağdur kişiyle görüştük. Dünyada da birçok kaza üzerinde çalışmalarda bulunduk. Bu alanda uzmanlaşmış durumdayız. Havacılık Hukuku üzerinde ciddi çalışmalarımız var. Şuana kadar THY kazasıyla ilgili kesin vekâlet aldığımız kimse yok ancak yakın zamanda bu 15–20 kişiden vekâlet alacağımızı düşünüyorum” dedi.

Gerald SternsGerald Sterns, kazanın pilotaj hatasından kaynaklanmadığını belirterek çarpıcı bir iddiada bulundu.

Sterns, “Ben Hollandalı makamların görüşlerine saygı duyuyorum. Ama şuana kadar açıklanan raporlarda ibre pilotları gösterse bile benim kanaatime göre bu olay bir pilotaj hatası değil. Üretici firmadan kaynaklanan bir durum söz konusu” şeklinde konuştu.

”BUGÜNE KADAR KAYBETMEDİK, BUNDAN SONRA DA KAYBETMEYİZ”

Avukatlık Bürosu yetkilileriyle yapılan görüşmenin ardından yine AirportHaber ve Airport TV ekipleri World Focus Havayolları kazasının ardından aldıkları vekâletlerle ünlenen Ribbeck Hukuk Bürosu ortaklarından Monica Ribbeck Kelly ile görüştü.

Monica Ribbeck KellyAvukat Kelly, yaptığı özel açıklamalarda iddialı konuştu ve “Bugüne kadar 30 dava aldık. Bu alanda uzmanlarla çalışıyoruz. Aldığımız hiçbir davayı kaybetmedik. Bu davaları da kaybetmeyeceğiz. Türk Hava Yolları kazasında yolcuların hiçbir suçu yok. Onlar mağdur olan taraf o yüzden haklarını sonuna kadar savunmaya hazırız. Benzer kazaların bundan sonra yaşanmaması için mücadele veriyoruz” ifadelerinde bulundu.



UYARI

AVUKATLAR "SUÇLU BOEING" DİYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 15 yıl önce
Bu Airbus hayranlığını ve reklamcılığını anlamak ve yorumlayabilmek mümkün değil. Büyük bir nedeni olması gerek.Aynı yaşta ve aynı uçuş saatine sahip iki ayrı üreticinin uçağını ele alıp ölçüp biçtiniz mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BUNUN AIRBUSLA ALAKASI YOK .HERKES BİLİYOR.BURADA UCAK TİPİNİ SORGULAMAK AMATÖRCE OLUR. 737-800 TİPİNDE OLMAYAN BİR SİSTEM AIRBUSTA VAR DİYE KOMİK YORUMLAR YAPILIYOR. GERÇEKTEN KOMİKSİNİZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Av.Kelly Isparta'da düşen uçağın davasını açtıklarını ve mutlaka kazanacaklarını soylüyor. İnsaf be avukat hanım. Kaza raporundaki bulguları okumadın mı? Arızalı çalışmayan sistemlerle uçağı uçuşa vereceksin, uçuracaksın ve hala üretici firma sorumluluğunu iddia edeceksin. Uretici mi uçak sahibinin uçağına bakım yapıp yapmadığını denetleyecek, yoksa bu ülkede başkaları mı? Uretici firma denetlemediği icin mi sorumlu olacak? Ayrıca üretici firma uçakla birlikte deneyimli pilot ve teknisyen de vermedigi icin sorumlu olmalı degil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Amerikalı avukatlar iş alabilmek için, gerçeklere göre değil, olmasını arzu ettiklerine göre konuşuyorlar. Şahsen pilotlarımıza hata bulunmamasını isterim. Ama üretici firma kokpite kadar gelip, pilot yerine auto throttle'ı da mı devreden çıkaracaktı? Üreticinin ürettiği mal için belli bir garanti süresi vardır. O süre boyunca ve sonrasında da sık sık Servis Bülteni gönderir ve kullanıcıyı uyarır. Avukat beyler, illa ne edip edip üreticiye yaslanmayı bırakıp, daha realist olarak hukukun baska yollarından gidip, inandırıcı konussunlar. Adamların tek ümidi, işi alıp üretici ile temasa geçip, firma itibarının daha fazla zedelenmemesi gibi sebeplere dayanıp düşük de olsa mahkeme dışı anlaşmayla birkaç dolar koparabilmekte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
EGER abd nin baskisi olmazsa boeing ucaklari bu kadar yaygin olmazdi.son 8 olumcul kazanin 7 sinin boeing olmasi tesaduf mu.acikca belirtmek gerek eger bu kazada Ucak Airbus 320 family ye ait ucak olsaydi bu kaza olmazdi..bilenler bilir..Ecam sistem display ..artik filolar eski uyduruk boeingler yerine mutlaka yeni jenerasyon A_320-321ucaklar alinmali..Sanki babanizin fabrikasi gibi savunursunuz simdi eski teknolojiyi..Yazik olen insanlarimiza..yazik..bunlar kazik cennet ulkemize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
OLAN BİR KAZA VE ÖLEN İNSANLAR VARKEN BEN BİR (7-8 YIL THY'DE ÇALIŞAN BİRİ OLARAK) ÖZEL SEKTÖR ÇALIŞANI OLARAK SENİ VE SENİN MESNETSİZ BENCİL YORUMLARINI KINIYORUM. İŞİN İÇİNDE ÖLEN İNSANLAR VARKEN SENİN "KINA"DAN BAHSETMEN SEVİYENİ TEKRAR ORTAYA KOYMAKTA! SEVİMSİZ VE ÇİRKİN YAZILARIN SAVUNDUĞUN-SAVUNMADIĞIN HİÇBİRYERE YAKIŞMIYOR. SONRA YAZIDA BÖYLE BİR TARTIŞMA YARATACAK KONU YOK!! AÇIKLIĞA KAVUŞMASINI HEPİMİZ İSTİYORUZ. AMA KONUDA SENİN YALAKLIK YAPMANI GEREKTİREN BİR MEVZU OLMAYINCA SAÇMALAMIŞSIN!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu amerikalı avukatların mahkemeyle anlaşması mı var. Bu güne kadar kaybetmedik, bundan sonra da kaybetmeyiz diyorlar? Adamlar tam bir örgüt, Bay Sterns ve ortakları bu iş için broşür de bastırmışlar. Adamlar ne edip edip TC vatandaşlarının vekaletini alacaklar.. Avukatlık Kanununu yabancı avukat ihlal ederse, reklam yasagı, iş sağlamaya yönelik girişimlerden dolayı savcılık soruşturma açmayacak mı acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Malesef bu kazadaki ucak Boeing 737-800 yerine bir Airbus321 veya 320 olsaidi bu kaza hic olmamis olurdu.Airbus 320 serisinde bazi protectionlar sayesinde pilot farketmese bile ucak kendi gaz acip yere carpmasini engeller onca insanin hayatini kurtarirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
YAZDIGIN TERBİYESİZCE YAQZILAQR ARTIK YETERİNCE CANIMIZI SIKM AYA BAQLADI ARTIK YETER BURADA SENİN YAZDIKLARIN HEM TERBİYE SINIRINI AŞTI HEMDE KİŞİLERE HAKRET EDER DERECESİNE GELDİ SEN VE SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN YORUMDA OKUMUYORUZ ARTIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
lale yine döktürmüş aklı sıra

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000