15 Ocak 2013, Salı 13:41:41

AVRUPA'NIN LİDERİ TÜRKİYE

Avrupa’nın bir numaralı uçak bileti karşılaştırma motoru Skyscanner'ın yaptığı son anket ikramda Türklerin liderliğini ortaya koydu.
  • Evet hatalı çünkü PGS low-cost firmalar içinde birinci olmuş ( hayırlı olsun ) , THY ise normal firmalar arasında üçüncü olmuş . Tabiki ikiside insanı sevindiren gelişmeler ama PGS nin hangi şirketten yemekleri aldığınıda yazsaydınız daha şık olurdu. ( THY nin DO-CO firması )
  • bilen var mı?Pegasus ikramı kimden alıyor??
  • At gözlüğünü çıkar da bu haberi bi oku bakalım... http://www.airporthaber.com/havacilik-haberleri/bu-konuda-kararliyiz.html
  • Gereksiz haberlerle Pegasus övülmeye çalışılıyor. Sunexpress Van'a ilk gece uçuşunu gerçekleştirmiş, haberimiz yok. Burada tek kelime bile yer almadı. 550 kişilik uyduruk bir anketin sonuçlarına neden yer veriliyor. Tarafsızlıktan uzak haber istiyoruz.
  • soda ic kardes... iyi gelir,,,
  • thy ödül alınca parayla almış oluyor ödülü. Pgs alınca hak ederek alıyor. Çok komik yaaa...
  • 550 kişi çoğuda pegasus personeli olduğu aklınıza gelmiyor dimi...
  • Buralara "Nasıl yani? Pegasus yemekte THY'yi geçmiş mi?" şeklinde inanamaz yorumlar yazan ve tamamen THY çalışanları olduğu belli olan kitleye çok gülüyorum. İşte önünüzde kapı gibi sonuç: Adamlar dünya çapında anket yapmış ve sonuçta Pegasus kendi alanında bile olsa 1.! Yazıyla birinci ! THY ise birincilikten üçüncülüğe düşmüş. THY çalışanı arkadaşlar: Pegasus'u bu kadar küçümsemeniz doğru değil. Sonuçta şunu çok iyi bilin. Pegasus firması sizin sahip olduğunuz uçuş haklarına sahip olduğu gün çoğunuz işinizi kaybedeceksiniz. THY ve shgm elele vermiş ve Pegasus'a istediği uçuş noktalarını vermemek için uğraşıyor. Dubai uçuşları bile 3 senelik mahkeme sonucunda alındı. Pegasus'la aynı anda uçtuğu tüm hatlarda THY kan kaybediyor. O sebeple bu kadar küçümsemek iyi değil dostlarım.
  • Thy hala lokantacıdan ikram almaya devam etsin bakalım. Millet aldı başını gidiyor lokantacı aynı yerde sayıklıyor
  • Şuraya yorum yazanların bazılarının ne kadar çapsız olduğu daha haberi okumamalarından anlaşılıyor. Haberde Pegasus yemek veriyor denmiyor, "kendi kategorilerinde" deniyor. Yani Pegasus da ücretli ikram veren havayolları arasında değerlendiriliyor.

Skyscanner’ın 550’den fazla yolcu ve blogger arasında düzenlediği anket sonucunda belirlenen Avrupa Havayolları Yemek Ödülleri’nde, düşük maliyetli havayolu kategorisinde Pegasus Hava Yolları birinci sırada yer aldı. Bir önceki ödüllerde kısa mesafe uçuş kategorisinin lideri olan Türk Hava Yolları ise bu kez üçüncü sırada bulunuyor.Lİ

Dünyada bini aşkın havayolunun milyonlarca noktasını tarayarak, kullanıcılarına en hesaplı uçak bileti alternatiflerini sunan Skyscanner, ikincisini gerçekleştirdiği Avrupa Havayolları Yemek Ödülleri ile uçuş esnasında sunduğu yemekleri en çok beğenilen havayolu şirketlerini belirledi.

550’nin üzerinde yolcu ve blogger’ın oylama yaptığı ankette, Avrupa’dan 19 uluslararası havayolu şirketi yer alırken, havayolu şirketleri tarafından servis edilen yemekler tat ve sunuma göre değerlendirildi. Pegasus, SAS ve KLM Hava Yolları, Avrupa Havayolları Yemek Ödülleri’nde kendi kategorilerinde birinci sırada yer aldılar.

Düşük maliyetli havayolu kategorisinde Pegasus Hava Yolları birincilik ödülünün sahibi oldu. İngiliz havayolu şirketi Flybe ise aynı kategoride ikinci sırada yer aldı. Üçüncü ve dördüncülüğü İngiliz havayolu şirketleri Monarch Hava Yolları ve easyJet Hava Yolları aldı. İspanyol havayolu Vueling de yolculardan yüksek puan alarak beşinci sıraya yerleşti.

Kısa mesafe uçuş kategorisinde İsveç‘ten SAS Hava Yolları en yüksek puanı alarak birinci sırada yer alırken, ikincilik Alman havayolu Lufthansa’nın oldu. Geçen senenin aynı kategorideki birincisi Türk Hava Yolları bu sene üçüncü sırada kaldı. Türk Hava Yolları’nı İngiliz British Airways ve Rus havayolu Aeroflot takip etti.

Uzun mesafe uçuşlarda en iyi uçak içi yemek servisi ödülünü Hollandalı havayolu KLM alırken, Aeroflot ikinci, SAS üçüncü, Air France dördüncü, British Airways ise beşinci sırada yer aldı.

AVRUPA'NIN LİDERİ TÜRKİYE

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

YAZININ BAŞLIĞI .. ~ 11 yıl önce
Evet hatalı çünkü PGS low-cost firmalar içinde birinci olmuş ( hayırlı olsun ) , THY ise normal firmalar arasında üçüncü olmuş . Tabiki ikiside insanı sevindiren gelişmeler ama PGS nin hangi şirketten yemekleri aldığınıda yazsaydınız daha şık olurdu. ( THY nin DO-CO firması )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acaba ~ 11 yıl önce
bilen var mı?Pegasus ikramı kimden alıyor??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PGS ikram. ~ 11 yıl önce
DO-CO yani THY nin şirketinden.
Taraflı diyene ~ 11 yıl önce
At gözlüğünü çıkar da bu haberi bi oku bakalım... http://www.airporthaber.com/havacilik-haberleri/bu-konuda-kararliyiz.html

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taraflı habercilik ~ 11 yıl önce
Gereksiz haberlerle Pegasus övülmeye çalışılıyor. Sunexpress Van'a ilk gece uçuşunu gerçekleştirmiş, haberimiz yok. Burada tek kelime bile yer almadı. 550 kişilik uyduruk bir anketin sonuçlarına neden yer veriliyor. Tarafsızlıktan uzak haber istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gercekci´ye ~ 11 yıl önce
soda ic kardes... iyi gelir,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yasas ~ 11 yıl önce
thy ödül alınca parayla almış oluyor ödülü. Pgs alınca hak ederek alıyor. Çok komik yaaa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerçekçi ~ 11 yıl önce
550 kişi çoğuda pegasus personeli olduğu aklınıza gelmiyor dimi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acıyorum ~ 11 yıl önce
Buralara "Nasıl yani? Pegasus yemekte THY'yi geçmiş mi?" şeklinde inanamaz yorumlar yazan ve tamamen THY çalışanları olduğu belli olan kitleye çok gülüyorum. İşte önünüzde kapı gibi sonuç: Adamlar dünya çapında anket yapmış ve sonuçta Pegasus kendi alanında bile olsa 1.! Yazıyla birinci ! THY ise birincilikten üçüncülüğe düşmüş. THY çalışanı arkadaşlar: Pegasus'u bu kadar küçümsemeniz doğru değil. Sonuçta şunu çok iyi bilin. Pegasus firması sizin sahip olduğunuz uçuş haklarına sahip olduğu gün çoğunuz işinizi kaybedeceksiniz. THY ve shgm elele vermiş ve Pegasus'a istediği uçuş noktalarını vermemek için uğraşıyor. Dubai uçuşları bile 3 senelik mahkeme sonucunda alındı. Pegasus'la aynı anda uçtuğu tüm hatlarda THY kan kaybediyor. O sebeple bu kadar küçümsemek iyi değil dostlarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
k/m1 ~ 11 yıl önce
550 kişi ile yapılan anket nasıl dünya çapında oluyor :)
merakli ~ 11 yıl önce
dunya capinda anket yapmislarmis! dunya capinda ama katilimci 550 kisi! 2 tane B777'yi dolduramaz yani! sevsinler oyle dunya capinda anketi...
Devam ~ 11 yıl önce
Thy hala lokantacıdan ikram almaya devam etsin bakalım. Millet aldı başını gidiyor lokantacı aynı yerde sayıklıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
catering ~ 11 yıl önce
Aynı şirketteb hizmet alıyorlar :)
ben ~ 11 yıl önce
Şuraya yorum yazanların bazılarının ne kadar çapsız olduğu daha haberi okumamalarından anlaşılıyor. Haberde Pegasus yemek veriyor denmiyor, "kendi kategorilerinde" deniyor. Yani Pegasus da ücretli ikram veren havayolları arasında değerlendiriliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000