09 Mayıs 2014, Cuma 10:23:09

ATLASJET'İN HEDEFİ DÜNYAYA UÇMAK!

Atlasjet, geçtiğimiz günlerde başlayan İstanbul-Londra uçuşları kapsamında Londra'da bir davet düzenledi.
  • KABIN EKIBI MUTSUZ HALEN ANLAMDINIZMI UC KURUS PARAYA CALISTIRILIYORLAR.
  • Kim be derse desin, iyiki varsın atlasjet. Bizi kurda kuşa yem etmiyorsun
  • Kabin içi ve İkram servisinde, Atlas Jet, THY 'den daha iyidir.
  • Bilgisizce yapılan yorumlar tam bir facia. THY ile niçin mukayese ediyorsun? THY devlet şirketi. Zarar etmiş etmemiş önemli değil. Finans problemi olmayan, devlet tarafından sübvanse edilen şirkettir. Zaten THY nin misyonu farklıdır. Birbirleri ile mukayese yapılamaz.; Atlas Jet ise tamamen özel bir şirkettir. Dolayısı bu yaptıkları Türkiye için büyük başarıdır. Gurur duyulması getekir. Öyle aptalca , dünyadan habersiz yorumlar değil. İkram ve serviste THY daha iyidir. Diğer özel şirketleri ise hiç kaale almıyorum.
  • önce zamanında kalksın atlasjet, öyle reklam yapmakla olmuyor bugünkü kk1016 1 saat rötarlı !!
  • sarki soyleyen bayanin kirmizi kiyafeti cok guzel.
  • Duyan da 200. Hattini acti sanacak Iyi ki Londra ya ucmaya basladilar. Her gun bir yerde var ayni haber Bu kadar ucusu thy ve pegasus her hafta ekliyor zaten.
  • Sayin yekili Sapka basinda igreti durmus haberin olsun, bu arada Luton yagmurlari ve WS ile unlu Londrada da en kisa ve tek pisti olan bir meydan
  • SEN HELE Bİ CEZANI ÇEK !
  • atlası ın önce yurtiçi ağını genişletmesi lazım..

Atlasjet, geçtiğimiz günlerde başlayan İstanbul-Londra uçuşları kapsamında Londra'da bir davet düzenledi. İstanbul'dan özel olarak Londra'ya giden üst yönetimin ev sahipliğinde gerçekleşen ve Atlasjet'in kurumsal rengi kırmızıyı yansıtan 'Red Night Parti'ye Türk ve İngiliz turizm acenteleri ve basın mensupları katıldı.

NEDEN LUTON SEÇİLDİ?

Parti öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy,  'Bu sene farklı bir havalimanı seçerek Luton'a uçmaya karar verdik. Bu meydanın en büyük özelliği Londra'nın merkezine en rahat ulaşabilen havalimanı olması. Uçaktan indikten sonra şehir merkezine ulaşmanız 1 saatten daha az bir zamanınızı alıyor. Yolcular için en önemli tercih sebeplerinden biri de bu olacak. Bu uçuşlardaki bir diğer özelliğimiz ise Türkiye'nin doğusunu da buraya bağlamak oldu. Rusya, Irak ve İran'dan gelen uçaklarımız da Londra'ya bağlantı veriyor. Bu nedenle yakın bir zamanda doluluk oranları çok daha farklı olacak. İş adamları çevresinden de bu uçuşlar çok sık kullanılacak. Bu nedenle de business class'ta uçan şef uygulamasına giderek, farklı ve özel ikramlar sunmaya başladık. Londra'ya seferler oldukça ilgi çekecek. Şu an İstanbul'dan yaptığımız seferler Antalya'dan da yakın bir zaman içinde başlayacak' dedi.

'DİĞER ŞİRKETLER BİZİM HİZMETİ VERMEK İÇİN 50 LİRA İSTİYOR'

Geçtiğimiz günlerde havacılık gündemine oturan tavan fiyat uygulamasına değinen Ersoy; '299 Liralık fiyat, dolar 3 TL sınırına dayanıncaya kadar uygulanabilir bir fiyattı. Bilindiği gibi Türk havacılığında herşeyi bilete dahil eden sadece THY ve Atlasjet var. Bir de low cost uygulayan şirketler var ve bu şirketler aynı hizmeti vermek için yolculardan 50 lira daha fazla para istiyor. Bakanlık da bu konuda 50 Lira değil de tavan fiyatı 309 Lira'ya çekerek 10 Lira'lık bir fark koymuş oldu. Bu şekilde anlaşmaya vardık ve 309 Lira'lık fiyatı yıl sonuna kadar uygulamaya devam edeceğiz' dedi.

'UKRAYNA'DA RAHAT HAREKET EDECEĞİZ'

Atlasjet'in yurt dışı yatırımlarından olan Atlasjet Ukrayna ve Kuzey Irak'taki Zagrosjet ile ilgili açıklamalarda bulunan Ersoy; 'Ukrayna'da havayolu ruhsatımızı aldık ve tarifeli seferler için onayımızı bekliyoruz, onayın çıkmasıyla seferlere başlayacağız. Filomuz 3'ten 4 uçağa çıkacak ama burada şu an için yoğun bir operasyon yapmayacağız ve yavaş hareket edip, önümüzdeki yıl Ukrayna'daki duruma göre filomuza 5-10 daha katmayı planlıyoruz.

Zagrosjet ve Kuzey Irak'ta da büyümemiz devam ediyor. Bu yaz tarifesiyle Almanya ve İngiltere başta olmak üzere Avrupa'nın önde gelen ülkelerine tarifeli seferlere başlayacağız. Zagrosjet orada marka olarak oturdu ve oldukça da beğeniliyor. Artan taleplere göre seferleri artırıp, bazı şehirleri de rotamıza dahil edeceğiz' şeklinde konuştu.

'3. HAVALİMANI BİR AN ÖNCE HAYATA GEÇMELİ'

3. Havalimanı için de kısa bir değerlendirmede bulunan Ersoy, 'Çok geç kalınmış bir proje. Umarım en kısa zamanda hizmete açılır. Açıldığında dünyadaki en büyük meydanlardan biri olacak. Bu meydanda tıpkı İngiltere'de British Airways'in olduğu gibi Türk Hava Yolları'nın da kendine özel terminali olacak. En kısa zamanda açılmasını bekliyoruz' ifadelerini kullandı.

'HEDEF 14 ÜLKEDE 8 HAVAYOLU ŞİRKETİ'

Atlasjet'in yurt dışı yatırımlarının devam edeceğini sözlerine ekleyen Murat Ersoy; 'Artık dış hatlara yöneleceğiz. Toplamda hedef 14 ülkede 8 havayolu şirketi kurmak ve taşımacılık hakkı alabilmek, bunları birbirine bağlayıp dünyaya uçmak. Türkiye'de havacılık ciddi oranda büyüdü. Eskiden hayaldi ama artık Türk Bayrağı'nı dünyada dalgalandırmak Atlasjet'in de görevi oldu' şeklinde konuştu.

Davette Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, bir sunum yaparak konuklara hem Atlasjet'i hem de İstanbul-Londra hattını tanıttı. Gecenin sonunda şanslı misafirler Londra-İstanbul hediye uçak bileti kazandı.

Atlasjet'in Londra uçuşları haftada 4 kez icra edilirken, Haziran ayı itibariyle söz konusu uçuşlar haftanın hergünü yapılacak.









©AirportHaber

ATLASJET'İN HEDEFİ DÜNYAYA UÇMAK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

UC KURUS PARA ~ 10 yıl önce
KABIN EKIBI MUTSUZ HALEN ANLAMDINIZMI UC KURUS PARAYA CALISTIRILIYORLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kim be derse desin, iyiki varsın atlasjet. Bizi kurda kuşa yem etmiyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin içi servis ~ 10 yıl önce
Kabin içi ve İkram servisinde, Atlas Jet, THY 'den daha iyidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
???? ~ 10 yıl önce
höööööö, neeee
Bilgisiz yorumcular ~ 10 yıl önce
Bilgisizce yapılan yorumlar tam bir facia. THY ile niçin mukayese ediyorsun? THY devlet şirketi. Zarar etmiş etmemiş önemli değil. Finans problemi olmayan, devlet tarafından sübvanse edilen şirkettir. Zaten THY nin misyonu farklıdır. Birbirleri ile mukayese yapılamaz.; Atlas Jet ise tamamen özel bir şirkettir. Dolayısı bu yaptıkları Türkiye için büyük başarıdır. Gurur duyulması getekir. Öyle aptalca , dünyadan habersiz yorumlar değil. İkram ve serviste THY daha iyidir. Diğer özel şirketleri ise hiç kaale almıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Markacı ~ 10 yıl önce
Marka takıntılı insanların beyninden şüphe duyarım.
kk1016/09 ~ 10 yıl önce
önce zamanında kalksın atlasjet, öyle reklam yapmakla olmuyor bugünkü kk1016 1 saat rötarlı !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nokia3310uygulamasi ~ 10 yıl önce
sarki soyleyen bayanin kirmizi kiyafeti cok guzel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hala ayni haber ~ 10 yıl önce
Duyan da 200. Hattini acti sanacak Iyi ki Londra ya ucmaya basladilar. Her gun bir yerde var ayni haber Bu kadar ucusu thy ve pegasus her hafta ekliyor zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakismamis ~ 10 yıl önce
Sayin yekili Sapka basinda igreti durmus haberin olsun, bu arada Luton yagmurlari ve WS ile unlu Londrada da en kisa ve tek pisti olan bir meydan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 10 yıl önce
SEN HELE Bİ CEZANI ÇEK !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok yol var1 ~ 10 yıl önce
atlası ın önce yurtiçi ağını genişletmesi lazım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000